Шувальов

Геніус: Вони не хочуть дітей у спадок.

Премія «Адмірація року» без сумніву в офіційному, багатомільйонному та заступнику прем’єр-міністра РФ Ігор Шувалов.
Цей дивовижний характер, як ми пам'ятаємо, отримав хабар $118 млн від Абрамовича і Усманова і начинив ці гроші в комплексну систему офшорів, оформлених переважно на дружині.

Тепер гіпокритичний духовик виступає головним прихильником «деофшоризація економіки» і нещодавно він дав абсолютно приголомшливе пояснення для виникнення його офшорної імперії.

Встановіть ложку кашу, якщо ви їсти сніданк, або ви будете порізати на вівсяному:

Перший заступник прем'єр-міністра додав, що він і його дружина використовували іноземні юрисдикції для власних активів, в тому числі, тому що вони не хочуть своїх дітей успадкувати всі майно, якщо вони померли. Вони бажали дітям заробляти більшість своїх грошей, але не змогли знайти відповідні механізми для організації його, крім іноземних прав.

р.

Ну, це абсолютно геній, це не так?
По-перше, талановиті люди – вони талановиті у всьому світі. І найголовніше, хто ще б сказав, що?
Порівняйте:
«Зроблено хабар на сто мільйонів доларів і передали гроші на офшорну систему. й
і
«Я знайшов механізм іноземної власності, щоб діти не залишалися на власності, але заробляли себе. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я раджу активно використовувати пошук Шувальова і рекомендувати наступні рецептури:

Володимир Якунін: Я побудував палац з хутрою, щоб діти зносили хутряні пальто влітку. Нагадуємо, що Дад повинен працювати важко, щоб досягти успіху.

Сергій Железняк: Я послав свої діти, щоб навчатися в престижних приватних школах Швейцарії та Англії, щоб вони мали досвід життя серед перевернутих європейських лібералів, позбавлених духовних облігацій.

Сергій Іванов: Я звернув сина від кримінальної справи, який запросив його бабуся на московському перетині, щоб постраждати у свободі, позбавляючи благотворних впливів російської колонії загального режиму.

Володимир Пехтін: Я купив майно в Майямі, щоб мій син був постраждати під схтуванням тропічного сонця – він мав бідні сорти в школі.

Олександр Бастрикін: Я видала посвідку на проживання в Чехії, щоб ваші діти не були тільки автоматично отримувати громадянство Росії, але боротися за це як найвище значення.

Владимир Путін: Я поставив Ходорковський в несправедливій «парт» за десять років тому, що він не страждав від зайвої ваги (які олігархи схильні до), але вийшов життєрадісним, тонким і придатним – як огірок.

Джерело

Джерело: