718
Ви знаєте, що найважчіше про фотографії сніжинок?
Ви знаєте, що найважчіше про фотографії сніжинок? Ви ніколи не здогадуєте! Найважчіше знайти в цій горі білого сміття, вниз від неба до землі, є кристалом. Я зловив своїми руками пара великих лопаток цих маленьких, цегляно, цегляні шматочки замороженої води. Не вся сніжинка! Просто частини і сміття. Ці крихкі зірочки прилипають в все на своєму шляху. Дивовижна пристрасть до самозахисту.
Для двох годин я половила красиву на скляній полиці з холодильника. Так само шукайте шматочок скла, що збереглася після удару скляної сніжинки. У варені. Просто фрагменти і фрагменти. Шматочки тушів і зламаних голок. І все, що з в'яленим диханням. Одна незручна до теми і пошук починається з зловживання новими сніжинками. Наприкінці експерименту я вже дихаю через трубку підводного плавання, затискаючи ніс з одягом. Здавалося б, сніжинки розтоплялися просто з очей.
Змащуючи те, що я бачив. Я сподіваюся, що ви можете уявити розмір цих штук.
15 фото через kukuksumushu
02 мар
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
р.
08 мар
09 мар
Р
10 хв
11.
12.
13 хв
14.
15.00 р.
Джерело:
Для двох годин я половила красиву на скляній полиці з холодильника. Так само шукайте шматочок скла, що збереглася після удару скляної сніжинки. У варені. Просто фрагменти і фрагменти. Шматочки тушів і зламаних голок. І все, що з в'яленим диханням. Одна незручна до теми і пошук починається з зловживання новими сніжинками. Наприкінці експерименту я вже дихаю через трубку підводного плавання, затискаючи ніс з одягом. Здавалося б, сніжинки розтоплялися просто з очей.
Змащуючи те, що я бачив. Я сподіваюся, що ви можете уявити розмір цих штук.
15 фото через kukuksumushu

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв

11.

12.