Через ведмеді жінки можуть скасувати Євробачення

Сінгер-трансвестит Conchita Wurst в інтерв'ю з LifeNews розповів про своє ставлення до того, що деякі країни проти свого зовнішнього вигляду на «Євробачення».

«Для дитини я був жертвою дискримінації», - каже Урст. Я намагаюся зупинити це і тому я схожий на це. Я думав, що я хотів би це на сцені. Я не слухаю всіх, я не подбаю про чужі думки. Я хочу зробити це чітким для людей, які ви можете подивитися спосіб, який ви хочете, незалежно від думки інших.

Якщо він знає, що є багато організацій у світі, які познайомляться зі своїм зовнішнім виглядом на конкурсі Eurovision Song (особливо в Росії та Білорусі), виконавець сказав, що він не змінить свої плани і, незважаючи на все, буде виконуватися в Копенгагені.

Я консультую всіх, хто проти моєї участі! – прокоментував співак. - І я співаю в Копенгагені. Що я думаю про це? Я не планую скасувати свою роботу, тому що я переможець і вірю тільки в кращих. Дякуємо всім за прослуховування! Тексти пісень, а це означає: Я буду світитися в Копенгагені!

Нагадаємо, що раніше громадськість попросила Міністерством зв'язку заборонити трансляцію «Євробачення» в Росії. Багато людей визнають, що трансвестит буде виконувати на змаганнях. Співак славиться незвичайним образом. Він одягає бороду, але йде на сцені в сукнях і жіночому одязі.

Варто відзначити, що небезпека глядачів знизилася на Wurst не вперше. Раніше жителі Білорусі вимагали вирізати виступи цього художника з повітря місцевих каналів. Якщо вимога білоруських публіцистів задоволена, білоруські музиканти не зможуть брати участь у конкурсі протягом декількох років поспіль. Відповідно до правил, всі митці повинні мати рівні права, тому всі вистави повинні бути показані.

Новини / Новини / Новини / Новости / Новини / Новости

Джерело: