897
Трансформатор костюм для новорічного дерева
Моя сина попросила мене зробити супергерой костюм. Не довго думати - Optimus досить підходящий герой. Моя син любить її і добре виглядає. І ось ідеальне Різдво в школі. Очікується! На Новий рік мій син буде найкращим!
У вас буде 50 фотографії.
2,2 км Немає того, щоб зробити точну копію. По-перше, це занадто складна, і по-друге, багато дрібних деталей, які обов'язково будуть розірватися друзями в перші хвилини. Вони так люблять.
3. У Зважаючи на це, поява роботи повинна бути сильно приблизена заради практичності.
4. Пеноплекс був обраний як основний матеріал. Дуже легкий і сильний матеріал. Він відмінно ручить простий ніж і процес роботи з ним не пилосос.
66976534
5. Умань Зробіть руку. З ніжом, ми легко і просто вирізати деталі з піни.
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
645797
9. Навігація
, Україна
10. Щоб приклеїти поверхню, потрібно добре обрізати, щоб клею було щось тримати.
11. Ми використовуємо цей клей.
12. Це те, як ви отримаєте верхній частині руки.
13.00 р. Тепер обидві частини готові.
р.
14. До нижньої частини руки.
15.00 р.
р.
16.00 р.
17.00 р. Виявилося, що це деталь.
18. Нога.
156830
19.00 р.
20. В кінці вийшов цей набір «армору».
21. Тепер найсмачніший момент. Foamplex - дуже місткий матеріал. Не можна просто пофарбувати його. Фарба родить її. Ви можете покрити ґрунтовкою на водній основі, але я не маю на руці. Так я вирішив вставити всі деталі з папером ПВА. В принципі епоксиди і скловолокна буде добре, але не було часу для мене навколо так довго. Після всього, це просто новорічний костюм, не бойовий робот.
22. Це те, що сталося після пасти.
23. Ми робимо кабіну.
24. Покриваємо деталі кабіни.
25.
26. Тепер шолом. Найважчим було з'ясувати, як взяти виміри з голови сина. Після того, як шолом повинен бути легко носити і одночасно міцно сидіти. Вирішений проблеми просто. Він ріже смужки з картону і зробив макет їх безпосередньо на голову дитини. Це дуже простий і дуже точний метод.
27. Зміцнення шолома для конструкційної міцності. Картон закріплений звичайним степлером.
28. Додати пінопласт.
29. Чистий, обгортання, анобл.
30. І так само, як і всі інші частини, ми чохли з папером.
31. Повернутися назад.
32. Ми робимо колеса.
33.
34. Чистий
35. І пасування.
36. Фарба. Використовується акрилова фарба в канах. Швидко висихає, що дозволяє наносити кілька шарів без очікування повного висихання.
37.
38.
39.00 р. Ми друкуємо всі види емблем та інших лабораторій на принтері.
40. І кладемо все на броню.
41.
42.
43.
560790р.
44. Додайте декоративні деталі виду фар.
6768076,00 Р
45. Хелметові антени.
46. Диски хрому.
47. Всі ці боєприпаси кріпляться за допомогою Velcros висаджують на термоклеї.
48. В результаті на дереві син був природним шляхом нігтя програми.
49.00 р. Діти, викладачі та батьки, як і раніше.
50.00 р. Я любила сина! Він не хоче відмовлятися!
В кінці я можу сказати, що костюм цього матеріалу виявився дуже легким і міцним. Ви можете турбуватися про гладку поверхню, використовувати шпаклівку. Але я не зробив. Я не боявся часу. Поведи мене, коли «трансформер» в русі - це виглядає десятки разів охолоджувача, ніж у фотографіях. Я зробив. Всі батьки та сини з нападником! Мама і дочки, звичайно!
Джерело:
У вас буде 50 фотографії.
2,2 км Немає того, щоб зробити точну копію. По-перше, це занадто складна, і по-друге, багато дрібних деталей, які обов'язково будуть розірватися друзями в перші хвилини. Вони так люблять.
3. У Зважаючи на це, поява роботи повинна бути сильно приблизена заради практичності.
4. Пеноплекс був обраний як основний матеріал. Дуже легкий і сильний матеріал. Він відмінно ручить простий ніж і процес роботи з ним не пилосос.
66976534
5. Умань Зробіть руку. З ніжом, ми легко і просто вирізати деталі з піни.
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
645797
9. Навігація
, Україна
10. Щоб приклеїти поверхню, потрібно добре обрізати, щоб клею було щось тримати.
11. Ми використовуємо цей клей.
12. Це те, як ви отримаєте верхній частині руки.
13.00 р. Тепер обидві частини готові.
р.
14. До нижньої частини руки.
15.00 р.
р.
16.00 р.
17.00 р. Виявилося, що це деталь.
18. Нога.
156830
19.00 р.
20. В кінці вийшов цей набір «армору».
21. Тепер найсмачніший момент. Foamplex - дуже місткий матеріал. Не можна просто пофарбувати його. Фарба родить її. Ви можете покрити ґрунтовкою на водній основі, але я не маю на руці. Так я вирішив вставити всі деталі з папером ПВА. В принципі епоксиди і скловолокна буде добре, але не було часу для мене навколо так довго. Після всього, це просто новорічний костюм, не бойовий робот.
22. Це те, що сталося після пасти.
23. Ми робимо кабіну.
24. Покриваємо деталі кабіни.
25.
26. Тепер шолом. Найважчим було з'ясувати, як взяти виміри з голови сина. Після того, як шолом повинен бути легко носити і одночасно міцно сидіти. Вирішений проблеми просто. Він ріже смужки з картону і зробив макет їх безпосередньо на голову дитини. Це дуже простий і дуже точний метод.
27. Зміцнення шолома для конструкційної міцності. Картон закріплений звичайним степлером.
28. Додати пінопласт.
29. Чистий, обгортання, анобл.
30. І так само, як і всі інші частини, ми чохли з папером.
31. Повернутися назад.
32. Ми робимо колеса.
33.
34. Чистий
35. І пасування.
36. Фарба. Використовується акрилова фарба в канах. Швидко висихає, що дозволяє наносити кілька шарів без очікування повного висихання.
37.
38.
39.00 р. Ми друкуємо всі види емблем та інших лабораторій на принтері.
40. І кладемо все на броню.
41.
42.
43.
560790р.
44. Додайте декоративні деталі виду фар.
6768076,00 Р
45. Хелметові антени.
46. Диски хрому.
47. Всі ці боєприпаси кріпляться за допомогою Velcros висаджують на термоклеї.
48. В результаті на дереві син був природним шляхом нігтя програми.
49.00 р. Діти, викладачі та батьки, як і раніше.
50.00 р. Я любила сина! Він не хоче відмовлятися!
В кінці я можу сказати, що костюм цього матеріалу виявився дуже легким і міцним. Ви можете турбуватися про гладку поверхню, використовувати шпаклівку. Але я не зробив. Я не боявся часу. Поведи мене, коли «трансформер» в русі - це виглядає десятки разів охолоджувача, ніж у фотографіях. Я зробив. Всі батьки та сини з нападником! Мама і дочки, звичайно!
Джерело: