Новий закон з 1 січня

Хлопці, не кидають мінус, але досить підняти його! Нехай кожен знає цю ситуацію. Багато сидять в темряві...

З січня в статті про оплату оренди буде новий рядок - Capremont. Нижня лінія:
Додаткові кошти будуть виводитися з кожної квартири, в залежності від площі і номерів. Від 700 до 1500 рублів.
Виникає питання. Для чого?
Скарга! Кошти будуть зібрані першими в окрузі, а потім переїхали в столицю. І це точка. Давайте скажемо будинок, який ви живете в ремонті. З цього нового «фонду» візьмуть участь у відставці та дадуть міську адміністрацію для ремонту вашого будинку.
Наступне питання виникає. Чому я не знаю про це?
Відповісти! Цей закон не був рекламодавцем. Не буде. Від 1 січня до цього року люди будуть повідомлені.

Продовження під kata ...

Далі Яка ініціатива?!
LDPR запропонував цю ідею Путіну. Погоджено та видано документи для всіх сторін за підписом.
Трохи відступати. При вступі до партії для підписів всі депутати повинні зареєструватися. Вони не можуть. Рішення партії залежить від загальної кількості голосів.
Так. Коли держава Дума підняла загальний голос за цим законопроектом, Жиріновський заявив, що проти. Це означає, що партія проти нього. Ще одна партія відмовилася (Я не пам'ятаю ім'я). Але всі інші погодилися. Включаючи ЕП.
Виявляється, що LDPR встановлює ЕП, оскільки Путін за ЕП у нас є ... і люди, які не знають, з 1 січня знову почнуть залити бруду на ЕП. Це його.

О, приходьте! Вже 3 дні тому підписано новий закон, який позбавляє всіх переваг працівників, які працюють в місцях, шкідливих для тіла. До них відносяться бурери, хіміки та ін.
Це рішення було прийнято в Москві. Розглянуто, наприклад, бурильник працює в свіжому повітрі і не отримує ніякої шкоди. І про морози в Сибірі від -40 до -70 вони не чули. І про випромінювання від свердловин, яке починається після 500-700 метрів.

Болить не курка. Я дізнався від друга, яка працює в Думі. Не було мені.

Я не маю доказів, але один з людей допоміг кинути текст. Я процитував:

Джерело: