А мігрант потребує сексу. Олена забезпечить її.

Так ми приїхали, влада почала доглядати не тільки про адаптацію мігрантів, не тільки про імунітет і імунітет, але зараз в С. Петербурзьки подбали про те, як ставити жінки в ліжко. Я думаю, що вони локальні.

Голова Федеральної міграційної служби для Санкт-Петербурга Олена Дунаєва, запропонував надати мігрантам можливість «розвивати потреби дорослих»

Якщо ми заявляємо, що середній вік трудових мігрантів становить близько 30 років, від 17 до 35 років, в той час як 60% чоловіків і будучи в нашій країні навіть протягом декількох місяців провокують. Від своїх сімей і їх дружин, і тому вони на цьому шляху.

Про це? Читання задовольнити ваші потреби? Вони погані від дому, від своїх дружин, і вони хочуть сексу, тому вони ріпаку. Щоб зрозуміти і пробачити в короткі терміни, ця Олена пропонує.

Я дуже сподіваюсь, що вона покаже вам, як виконати потреби дорослих своїм особистим прикладом, що вона буде ходити до підвалу. Чи відкриється Федеральна міграційна служба в своїй будівлі, щоб задовольнити потреби мігрантів.

До речі, практика спеціальних відварів для окупантів має глибокі корені. Завжди – чи на окупованій території СРСР, чи в В’єтнамі та ін. – окупанти використовували місцеві дівчата. Оленя вивчала історичний досвід.

Зареєструватися

, Україна

Джерело: