629
Місія неможливі: Заблокувати ферет!
Я вирішив взяти профільну картину хору, щоб я міг виглядати прямо в лінзу, тому я можу зробити щось схоже:
6 фото звідси.
Не було тут.
Як тільки ферет помітить камеру, відразу ж починає витихати, знімати і в будь-який спосіб заважати процес фотографування.
І навіть якщо він виходить, щоб зловити погляд хору, то все ж сам ферет виходить розмитим.
Потім я вирішив закріпити ферет, натиснувши його на підлогу. Як ви можете уявити, що нічого не сталося.
730934
Не дозволяв фотографуватися в будь-який спосіб. Я мав спати на цьому випадку, гарне фото ферету не вийшло.
І це все-таки спокійний ферет, другий більш активний, немає опцій. Ті, хто не в темі, я поясню, що фіксація ферта є практично неможливим завданням. У інтернеті є інструкція по підгодівлі взуття на ферті, доставляю його повністю, без загартування, щоб все зрозуміло.
Інструкція по заправці ферету
1,1 км Заблокувати ферет.
2,2 км Заблокувати ферет.
3. У Заблокувати ферет.
4. У Вимити руки крові і жиру рясно з йодом
5. Умань Взяти капелюх ферету.
6. Жнівень Вимити руки крові і жиру рясно з йодом
7. Про нас Заблокувати ферет.
8. У Візьміть капелюх з собаки, що працює на шум
9. Навігація Змастити ніс собаки йодом
10. Кетч ферети за допомогою рукавичок
11. Заблокувати ферет.
12. Візьміть рукавички від ферту.
13.00 р. Стоп кидає щось важке на ферті.
14. Вимийте руки і обличчя кров'ю і, рясно змащуємо йодом, зав'язуємо.
15.00 р. Подаруйте своїм друзям.
Джерело:
6 фото звідси.
Не було тут.
Як тільки ферет помітить камеру, відразу ж починає витихати, знімати і в будь-який спосіб заважати процес фотографування.
І навіть якщо він виходить, щоб зловити погляд хору, то все ж сам ферет виходить розмитим.
Потім я вирішив закріпити ферет, натиснувши його на підлогу. Як ви можете уявити, що нічого не сталося.
730934
Не дозволяв фотографуватися в будь-який спосіб. Я мав спати на цьому випадку, гарне фото ферету не вийшло.
І це все-таки спокійний ферет, другий більш активний, немає опцій. Ті, хто не в темі, я поясню, що фіксація ферта є практично неможливим завданням. У інтернеті є інструкція по підгодівлі взуття на ферті, доставляю його повністю, без загартування, щоб все зрозуміло.
Інструкція по заправці ферету
1,1 км Заблокувати ферет.
2,2 км Заблокувати ферет.
3. У Заблокувати ферет.
4. У Вимити руки крові і жиру рясно з йодом
5. Умань Взяти капелюх ферету.
6. Жнівень Вимити руки крові і жиру рясно з йодом
7. Про нас Заблокувати ферет.
8. У Візьміть капелюх з собаки, що працює на шум
9. Навігація Змастити ніс собаки йодом
10. Кетч ферети за допомогою рукавичок
11. Заблокувати ферет.
12. Візьміть рукавички від ферту.
13.00 р. Стоп кидає щось важке на ферті.
14. Вимийте руки і обличчя кров'ю і, рясно змащуємо йодом, зав'язуємо.
15.00 р. Подаруйте своїм друзям.
Джерело: