Ущільнення ручки!

На носі Нового року необхідно подбати про подарунки друзям і родичам. Так я вирішив порізати пару кулькових ручок для мого друга і дружини. Подарунок своїми руками завжди приємно.

Все почалося з того, що восени я купила лаву. В цілому я планував виготовити ніжки для столу в вітальні на ньому, але я прийшов по ручних комплектах і вирішив купити, спробувати. Я кохаю! Це те, що виглядає комплект.

У вас буде 53 фото.

Тепер візьміть пару блоків деревини і випиляйте! Я забрав Венге для неї і городу.

Ми проводимо отвори в заготовках. Пон.

Всі 4 заготовки свердляться.

Тепер беремо супер клей і паста латунь труби з комплекту всередині заготовок.

3610Р. 4200Р.

Далі потрібно пришити кінці на наждачний папір, щоб вони рівні з трубами (заготовки випилювалися з запасом).

Всі рівні до вибору, з ними Дядько Черномор:

Нехай клей сухий - пити чай. Ми збираємося назад, і ми повернемося назад.

Одягаємо заготовки і кладемо на машинці. Хто На машині ще є пластина.

Візьміть пластину, зробіть гоління. Чисті лінії є запорукою здоров'я!

Ми нарешті надягаємо каркас на машині.

За допомогою напівкруглої стомезки затираємо грубо

Венге вийшов, щоб бути страшним деревом для ручки. Замість гоління видаляється майже пил. Ми надягаємо вентилятора так, щоб не висаджувати легені.

Векселі взяли форму циліндрів

Тепер за допомогою невеликої жемської (також напівкруглої) ми додаємо форму близько до фіналу.

З плоским тумськом ми надаємо фінальну форму.

Габаритний зображення

У зв'язку з тим, що стамська ріжуча (потрібно заточувати дуже різко), поверхня гладка, як і у малюка, і не потрібно приховати.

Точка полягає в тому, що потрібно відрегулювати краю до того ж рівня, як металеві кільця. Потім ручка буде дрібною. Чому ми побачимо пізніше. Це болюча робота, але краще мати шкіру. Ми використовуємо шліфувальний віск.

р.

Куріння відразу 600 зернових

, Україна

Вокс не дає пилу літати в повітря, можна спокійно дихати. Виріжте паперовий рушник на багато маленьких штук:

Час на гумові рукавички! Чому? Я збираюся покрити його таким же супер-клеєм!

Як зробити це? Увімкніть на машинці найнижчою швидкістю, зробіть шматочок рушника, зануріть пару крапель суперклею, швидко запустіть вздовж дерева, залишаючи блискучий причіп, швидко викиньте рушник до тих пір, поки він приклеюється до гвоздики. За все, 5 секунд. Немає часу на фотографію. Але рукавички потрібні речі, як і раніше приклеюються:

Наносити кілька шарів супер клей, подрібнити, нанести кінцевий шар. Тепер візьміть воском знову і втирайте ручку.

Полірований воском і ще одним паперовим рушником

Результат

Зняти машину. Супер клей - це чудове покриття!

р.

Тепер кладемо криваву дерево на машині.

Особливо виготовляються перші краї на лівій заготовці: після полум'я виходить дуже гладка поверхня!

Сформуйте його. Ця ручка жіноча, тому я роблю її тонше.

Р

Пази навколо країв для горіння. Візьміть сталевий дріт.

Поверніть на машинку на найвищій швидкості і вигорніть силою тертя, затягуючи дріт навколо заготовки. Завдяки пазі, дріт не йде в будь-яку точку.

Ефект горіння

Подрібнювач воску знову. Я зроблю себе. Для цього потрібно взяти рівні акції бджолиного і мінерального масла (наприклад, Johnsons Baby) і варити їх в водяній бані. Масло, проникаючи в дерево, додає блиск до неї, і воску допомагає при худанні. Я поставив продукт в трубці - дуже зручно!

шліфування. Ні, я не зрізав себе, це був пил кровоносного воскованого дерева.

Чохол з супер клей ...

Опери При нанесенні останнього шару я тримаю на заготовку і приклеївши рушник до ручки. Паління знову...

Чим насичений колір крові!

Ось могильник рукавички і шматочки рушників. Що робити? Краса вимагає жертви!

Ось що сталося в кінці...

Габаритний зображення

Тепер ми упаковуємо! Давайте візьміть цей скаб.

Р

І ми відверти для неї ці соплі дуба.

Це все для того, щоб не купити спеціальний прес для складання ручок. Я не маю нічого зайвого...

6677697

Спочатку натискаємо кінчик. Натискаємо деталі в пресі.

І вичавити стрижень.

Габаритний зображення

Ви можете побачити, чому важливо зберегти рівень заготовки з металевими кільцями. Потім діаметр дерева буде дорівнює діаметру кінчика і ручка буде виглядати як єдине ціле. Натискаємо механізм (не японська) ...

Перевірка положення машини. Штан повинен бути повністю відхилений в одному положенні і продовжений в іншому місці.

Натиснути кліп на інший кінець:

Покладаємо кільце між половинками ...

Вирівнюємо візерунок деревних волокон і збираємо ручку:

Повністю аналогічно збираємо другий ручка. Ось на столі разом:

Джерело: