Друге життя улюбленого дивана.

Кот розірвав шкіряний диван в хламину, перетворюючи його в поле бою. Я не маю грошей, щоб купити диван, і ваші руки ростуть з правого місця, тому я вирішив оновити диван в стан, який я просто купив (Я купив його 2 роки тому). Так, на фото звіті я розповість, як це зробив. Займав 4 дні і 6 банок пива ) Фін статистика біля кінця посту, якщо хтось цікавить.

Ось 69 фото.

Що ми на початку.

2 зображень
Це дивно, як він зумів розбирати диван в рік, я не розумію. До цього був кот, який проживав з нами протягом тривалого часу, і ніколи не зіпсував нічого, і новий кот вийшов, щоб бути бойовим складом персонажа, як мені прямо.

3 фотографії

4 фотографії

5 зображень

Габаритний зображення

6 зображень

7 зображень
Тут є фактичний робочий простір та інструменти. Якщо хтось хоче повторювати його, ви повинні мати такі інструменти:

Меблеві застібки (400 рублів) приймали з другого пневматичного дуже зручно, але і звичайний.
Штамплерні кронштейни (35 руб. х 1000 шт)
Клей порошковий (300 руб. х 1 л)
Будь-який викрутка + плоскики
Лінія, Олівець та ножиці (для різання)
Дружина або мама з швейною машиною

8 зображень

9 зображень

Перше, що ми робимо, щоб всі елементи дивана. Ноги і кріплення між елементами не складне завдання.

10 зображень

11 зображень

Почати розбирання дивана знизу, зняти технічну оббивку і видалити всі стебла, які прикріпити меблеву тканину до каркасу дивана. Частина брекетів повинна бути видалена за допомогою плоскогубців.

, Україна

12 зображень

13 зображень

14 зображень

15 зображень

12897

16 зображень

17 зображень

18 зображень

19 зображень

20 зображень

21 зображень

22 зображень

621967

23 фотографії

24 зображень

66686р.

25 зображень

р.

26 зображень

27 зображень

р.

28 зображень

29-й фото

30 зображень

31 фотографії

Скедр дивана без тканини. Піна і прокладку раджу не чистити, щоб потім її не приклеїли назад.

32 зображень

33 зображень

34 фотографії

Відрізаємо старі тканини в окремі компоненти для зручності подальшого змащування, також пропарюємо синтепон, після чого буде потрібно склеїти назад.

Це те, що я купив заміну старої тканини.

У останньому позі він зробив розрахунки.

35 зображень

36 зображень

559338

37 зображень

38 зображень

39 зображень

40 зображень

41 зображень

42 зображень

43 зображень

44 фотографії

Вирізаємо нові елементи оббивки, а також зшиваємо разом необхідні шматки, не забуваючи приклеїти або пришити синтепон, це просто те, як хтось досягне успіху. У нашій швейній машині не вписали в нашу швейну машину. Нагадуємо, що малювати на тканині тільки з протилежної сторони, по суті, я купила незвичайну тканину, і РЕЛАКС, якщо ви намальовуємо на ній або пропускаєте все, що можна видалити з милом і водою.

45 зображень

46 зображень

47 зображень

р.

48 зображень

5262.8095

49.00 р.

50 зображень

Габаритний зображення

51 зображень

52 зображень

53 зображень

54 зображень

55 зображень

На жаль, в день пошиття, частина насадки на дивані зникне з мого флеш-накопичувача. Так що я розміщую все, що я маю:

56 зображень

57 зображень

58 зображень

59.00 р.

р.

60 зображень

61 зображень

4466616

62 зображень

63 зображень

64 зображень

65 зображень

66 зображень

р.

67 зображень

68 зображень

69.00 р.

Це моя краса.
Підсумок ми пообіцяли:
Відповідна тканина, тому що вона міцна, міцна і має хорошу щільність з відмінними характеристиками для повсякденного використання, вже давно шукала щось схоже і зараз знайшла, вона не займе шкіру дуже важким і складним матеріалом. Для того, щоб не розміщувати рекламу будь-яким, хто цікавиться написанням в особистому кабінеті, я розповість вам, де і як я купив її. І чому ви зрозумієте з роками.

16 метрів при 1230 рублів. метр = 19 680 рублів
Додаткові витрати:
Степлі 35 рублів
Клей 300 руб
Поглинання дна дивана 400 рублів за 10 метрів
6 парі за найкращою ціною

Новий диван коштує мені майже 20 000 рублів і 4 дні роботи !!!

До речі, такий же диван в тканині RELAX недорогий, два або навіть три рази дорожче.

Зробіть приклад і удачі!

Джерело: