Відповідальність

Загальна громадськість просто не знає, що пережити. Відповідайте основну несправедливість до громадян практично будь-якої планети країни, включаючи Росію.

З перших гомосапієнтів підсудили групу гомосапів, які називають себе супрем'єрним правителем і почали трамваювати всіх жінок племени, довгий час пройшов, але система не змінилася під якоюсь кількістю є все, а інші сниться про те, що «У нас все і нам нічого не було!»

Про відповідальність. Про основи несправедливості. У нас є люди, які мають все і не мають нічого. Ми говоримо про відсутність мотивації обраних органів для роботи для людей.

Але! Коли хтось запитує, «Я обирає, чому я не можу судити за результатами?» ... немає гучних! Але ми, громадяни Росії, обирають, і чому ми не можемо оцінити результати?

Вони говорять прямо:
«Якщо ви не обрали нас на наступні вибори, це відповідальність. й

підшкірна

р.

Так хто відповідав вам, якщо, звичайно, розуміє питання - як варити, так і професор. Це те, що більшість людей скажуть. Бо на планеті Земля це "прийнята"!

Далі розглянемо мене месенджер славного Кассіопії! Я вірю, що відповідальність органів влади не може складатися лише в тому, що не переобрано в наступних виборах.
Бо

Я хочу, щоб вам не застосувати його в моїй країні!

Загальна громадськість не виснажена.
Але я вже зламав.

Звуковий вкрадений з радіо.

(FLASH MOVIE)

Джерело: