Як Тартарин в Амеріку

Гей, натюрморт. Так я одружився з дитиною в США, скасовуючи на весілля. Я подарував зелену картку, але все в порядку. Вся історія - Санта Барбара.

З батьками дочки ми знайомилися з школи, діти разом до шести років мучили. А потім вони вирішили відродити з землею своїх предків, але, очевидно, літак плутався, а замість Ізраїлевої муки до Філадельфії. Вони мають громадянство, все. А потім 18 років тому, мама вирішила довести до Росії свою дочку, за екскурсію, щоб говорити. І ми приїхали. Після цього дочка матері не побачила її протягом чотирьох днів: мій терорист за її круглими асами, для її автомобіля – і за чотири дні вона не з'явилася в домашніх умовах. Моя мама – гістерична, «Що вони роблять?» "Дамн" Я відповіла так ретельно. Я розповідаю тебе! До тих пір, поки кожен не опинився. І це, не підрахунку виставок і vernissages. . ?

У короткі голуби повернулися, я б сказав, що вичерпається. Я кажу, мати комраду, запитаю вас на глянець: немає фуршетів в музеї, тому вони залишили їх. І всі діти намагаються лягти весь час, ноги їх, якось погано проводяться. В цілому вона ліва, її дочка в думці, її мати в небезпекі.

Продовження під kata ...

І ось в NG-2013, дівчина знову приходить до нас з Омеріка, як «слове Расей з душею». Її матір є в небезпекі і горах, вона підняла дочку в американських стандартах і думав, що її чоловік має винятково позитивний аборигінал. Діти орендували квартиру, і я не бачив їх на десять днів – там були тільки продукти харчування від холодильника.

І через десять днів ми сіли на моїй кухні, і так таємничо: «Ми, Татусь, хочемо одружитися...» Моя дружина в шоку. Я скажу її пізніше, ви також вірили, що вони були тільки лижі і ковзання весь цей час?

І я, як людина, почала гасати. Любофф це святий, і де ви живете, ніж заробляти хліб і ікра. Вони говорять, звичайно, в УЄДІ, є країна рівних можливостей. Шукаю вперед: за шість місяців в цій країні вони мають гроші на проживання шолом, щось ще не... Але в будь-якому випадку він був щасливим. Я знаходжу, і я отримую свою кімнату. І ігрова консоль і велосипед. Як я сказав, що це виявилося, навіть гантелі, електрична гітара і сноуборд потрапила до мене.

Узагалі, він мусив сина в Америку в серпні, і 10 листопада, поштман Пакін приносить електронну пошту: «Тату, немає грошей, але 30 листопада ми одружилися, адреса така ж, вся, Лелік». Я мав отримати візу на потенційний ворог. За дев'ять годин до Нью-Йорка! І ніхто не зустрічав нас, бо це не було перед нами. Ататари в Америці не зникли: за допомогою компаса, американського бесідного і так-то-ма мати на двох мовах, він досягається Пенсильванської станції і доставляє парову локомотиву до Філадельфії. Незважаючи на те, що я мав з мене: невеликий валіз - два штуки., дивний валіз - два штуки., Моя дружина в прострації - один шматок. Зібрали дружину простягання один раз. Я мріяв мати гарячу собаку в Нью-Йорку, оскільки я був дитиною! Я кажу йти, Ваша досконалість: тут є сім'я вулиця і тут вісім годин. Подаруйте мені гроші! Зателефонуйте!

Вона залишилася, повернулася в десять хвилин... Uzhos, він каже, має деякі страхи, деякі африкансько-американські навколо і не дивляться добро. Я не їсти гарячу собаку, я був рубаний. Я мав принести гарячу собаку до Вашингтона. У першому білому будинку передбачена сім-дельларова ковбасна бульбашка. 210 рублів! Столиця, ви знаєте ...

Я, я, перш за все, ми пішли покупками в Філадельфії! Я приніс костюм і заготівля курток. У магазинах, не чоловічі туфлі, але два хвилини мати, радянський «Червоний скороход» - модель проти чого вони продають. Але я знайшов магазин, де більш-менш гідні моделі. Його дочка і його дружина, які приєдналися до них, залишили свято для обговорення в ресторані.

Магазин приємно, ціни в серці. А потім, в широкому денному освітленні, в глухому демократії, на мене є ціла гра альтернативних копуляторів. Два продавців, а третє на фоні коробки перетягує, привертають увагу. Аффекційний, мандатований, активний. Я наважно витягував мій дупа і я кажу, «Ком на, товари задньої колісниці, дайте мені черевики так, щоб не було соромно на весілля.» Але мимос каже, що і принести альтернативні черевики системи "Я найкрасивіший трансвестит".

Я боровся з ними за сорок хвилин, вимірював дві кубічні метри коробок, але в кінці я купив тільки 150 доларів, яка наша кров 4500. Я ніколи не бачив один нижче 17.

Зібрали мене, посміхнувшись, як, повернутися назад. Ми граємо фотографії там, роси насіння ... добре, я бока і безкоштовно. Я пішов поза, курити нервово. Я назвав чоловіків, зберегти їх, я сказав, папка! Приходь, я розповідаю їм, і дівчина-наречена каже: Чому не ви, старий фольг, подивіться на знаки?

Що дивитися на них? Туфлі пофарбовані, тому ви не можете ставити мене з взуттям! Вона сказала: "Це не те, що я маю на увазі." Дивись, знак з ім'ям вулиці розписаний! І наклейка веселки на передніх дверях? А тепер гей люди живуть і торгівлі на цьому проспекті. й

Я розповідаю тебе! Саме тому у них є таке чарівне і мило взуття, і чому вони спробували масажувати ноги під час фітингу, і це зроблено – якщо я не закручував свої пальці, як орел і подряпини їх активно. Тоді я пішов на сало для нормальних, і я купив собі метелика краватку.

Частина 2

Привіт! Весільний день нарешті захистив – реєстрація дітей у відкритому повітрі прийшла. Все було дуже щасливим і благородним, тому що +35 все ще +35 і не ступінь менше. Сидіння в ліму і в тавері, потім. Про те, що пити і що пити. Я навіть не проїду про їжу, тому що я Googled заздалегідь, що вони завжди мають безкоштовні тріщини на своїх таблицях! І в разі чогось, "Гарсон!" Я випадково змащена ваза сухого хліба з столу ... Я запитаю вас, щоб відновити баланс. й

Приїжджайте до свята. Половина дука, люди люблять сміття після лазні і всіх туристів. Вони привозили нас на стіл на шість осіб, майже як у нас є, тільки побутова техніка до шийки матки - п'ять з них, не підраховують окуляри. Хліб вже там, гірчиця, не дуже.

До кожного гостя, і вони бігають до хлопців, до жінок – дівчат. Меню трьох кілограмів товстої і тому інтимно просить мене: «Що потрібно для прискорення і апетиту?» Наша, я думаю, є людиною, і він йде, "Мінераль з газом ... немає газу ..." Ну, я збираю всі мої в кулак - весілля! І зовсім без акценту «водка, кажу, будь ласка, 250 грам ... для початківців і апетиту». Я думаю, що він може мати непорозуміння щось. І знову в чистому англійською мовою: Vodka! Ви знаєте, бою. Я можу бачити з очей, що я розумію - але гай небайдужий, як точність пальця, сіра, який один. Ну, важливо, щоб я відчинив цей Талмуд, і все не російською, а букофкаси так дрібні, маленькі, і я залишила мої окуляри в домашніх умовах, весілля. Що варто подивитися на весілля зі склянками?

Я знаю, що все найдорожче спочатку йде до споживача, а потім ціни не реагували. Я поставив пальцем в середині списку, перетягніть, я кажу, це. А місцева близькість, «з склею? Ні, ні, ні, ні, ні, ні рок! Шити! Принесіть мені пляшки. І я пам'ятаю. Сірий гусак, я кажу, барма? О, він каже, дякуємо Богу.

Я бачу, що він повернувся з лотком. Піднос схожий на футбольне поле, але ви не можете бачити пляшки. Він повинен захотіти його за гріхом, як здивувати молодят. Підходить. І є скло ... Ні, не схожий на це. Роза. Тімбл. Я не можу сказати вам що, але всі жінки є одним. І це точно одна унція! І як кожен повинен знати з шкільного курсу для дівчаток, американський унція становить 16 шт., або 29,573,531 мл. Добре, 0.573531 грам вони точно не додають, тому, 29 мл. Він посміхається над порцеляною.

Знаю, я суворий, отримай пляшку! І гості, паралельно пояснили, що на весіллі я не знаю, як пити «Лебеді». Для цього такий татар на замовлення. Я категорично дотримую свою митницю, в іншому випадку мушу! Ну, батько-в-право брав участь, тепер він каже, що я сортую його, тому що ви захочете його з вашим акцентом. І з красивим єврейським проніком він каже: "Що так, щоб принести невідкриту пляшку горілки сірого Гуса одночасно." І це чужорідний працівник їжі squeamishes і відмовляється, "Державне право!" Ми не маємо права! Андерло!

Дізнайтеся: пити струм 1 постріл в час на відро! Ви не можете взяти битву з баром! Ви можете мати вино, але ви не можете покласти його на стіл. Ви можете сидіти тільки на бічному столі. Два постріли на сонці, теж! Я маю на увазі, доведіть мене 5 грандіозних в свою чергу, і я тримаю мій шанс зараз. Але у мене є народний на замовлення! Я почав відчувати дискримінацію!

Керівник їдальня кинувся, з ним якогось іншого основного перцю в костюмі. Я пропускає скуту 10 хвилин, поки вони сказали мені всі закони пиття в своєму чудовому стані, вона сліпила на мене в дев'ятій хвилині, як їх охопити. Є шість з нас на столі, тому ви можете замовити шість пострілів одночасно, 6 х 30 – просто зняти стрес. Я кажу пінгвінів гарячої милосердя для туру праворобства і замовляючи тиму для цілого столу, плюс один порожній віскі зі скла. Вони доводять застібки і кладуть їх посередині столу, як квіткова ваза з моєї петлі. Я тихо кинувся квіткою під столом, заливаємо всі шість пострілів у склянку і, нарешті, повісили його. Загиблий. Я кажу в чистому англійському: «Мільман, перейдіть за добавку відразу для всіх, але без лекції про закони і небезпеку алкоголю».

Ну, моя дружина отримала «Я соромлю, що люди кажуть, що вони думають». Що думають? По-перше, вони не знають, як подумати російською мовою, і по-друге, кожен забирає свою пластину і нульову увагу на нас, і по-третє, Дапофіг мене, я тут вперше і останній раз!

Після другого часу я нарешті прийшов до мого почуття. Після 12 пострілів і людей навколо настільки милі, і гранат навіть стали досить, і очікування відразу виросли груди - добре, тепер одружився. Я люблю їсти, я думаю, скибочки м'яса або салату з Майанезік. Зайдіть до Чудотворного меню Я скуштую на буквах і поті: імена страв французької, місцевого перекладу, не фотографії, ні ціни, ласощі, як ви хочете! Якщо були фотографії, як на взуття, я просто закінчити його.

Я кажу мій батько, "Що я можу замовити?" Я хочу м'яса! І він був так, що бачу горілку теж прийшов на голову: «Зробити телефон, є режим LUPA». Ну, я трохи занурився на предмет змащення скла і перекладача, він знову потрапив. Стейк, я кажу я. Я чув тільки "Нью-Йорк" Ось і перетягніть його, я кажу, ми є татарами Хмзов, в домашніх умовах тільки він замовив завжди, навіть мій дід пам'ятає, стейк "Нью-Йорк" і розтріскував кожну неділю, живіть коні, сіно ріже і вимагає стейків.

Я думав, що я зробив, ні. Він просить, що рідке? середній? повний? Непристойно я розумію, що середина є перехресним між двома кінцями, а батько-в-право все ще штовхає: скажеш, приймати сім-середній. Я маю на увазі, майже середнє. У 30 хвилинах, вони доводять туман! Один несе пластину, інший кошик хліба, третій палець текстилю так що я не мене навколо, четвертий веде. Ну, мій Chaldean winks, як я зробив три дзвінки до, ви думаєте, що взяти ще 6 пострілів? Чому?

Ну, стейк, я кажу вам, гідний - як за розміром, так і органолептики! Але коли я почав її розрізати, він заливається з нього як півень. А потім батько-в-право кинувся в амбіцію - Я, каже, що запитав, запитав за сім-медію, і що ви приносили? Ну, що взяти з нього, теж, було знайдено... Поки він був шумом, я швидко трохи м'яса. Якщо вони роблять, я думаю, що вони замінять його, а потім принаймні їсти трохи. Ні, вони не змінилися. Вони сказали, що м'ясо було нормально. Середній тост. Я розумію, що світле обсмаження, тобто роу - це коли ви кладете на акумулятор, а через 5 хвилин на столі перетягування.

І є. Коли кожен був вже їсти, торт був спробований, решта їжі було упаковано в обід коробки, доведіть нас вексель. Я був заспокійливим і мої очі відкрився. Без келихів я можу побачити, що гроші... Щорічний бюджет міста! Передача доларів в рубри, рублів в заробітну плату, заробітної плати в їжу і неминуче заспокійливий. Тексти пісень, а це означає: І це просто Food bill! І мій чарівник з бару проводить перевірку, довгий і півметри. Один постріл в ресторані 19.90 місцевих грошей! І не бонуси!

І так я відчував себе шкода за гроші, просто охоронець, як це. Але у мене є стиль! Я чекаю картку пітливими руками, і я намагаюся зображувати обличчя: «Так що?» Що таке обліковий запис? І нібито все це мислення, не замовити мені ще два басейни, один з чорною ікрою і іншим з шампанським – полоскати рот, щоб риба в роті не була запахом. Я намагаюся, як я можу, бо росіяни не дадуть, коли вони п'яні. Вирізати останні огірки і все.

А потім батько-в-правді, Бог благословив його, каже: «Наша традиція так місцева, що батько нареченої повинен платити за весільну вечерю». Ну, звичайно, я не поспішав поцікавити його прямо, я чекав пару хвилин, щоб переконатися, що все було твердим. І відразу ж у мене з'являвся, незважаючи на те, що людина, кинув ногу за ноги. Я думав, що я наказую ще один постріл. Але моя дружина сказала, що за кількістю спирту я їсти, можна заповнювати машину, і при цьому купити автомобіль. Так нехай додому.

Але в домашніх умовах я втратив його. Заварена ковбаса, очищена яєчка, у дитини було тісто - пляшка боурбона і пляшки Henessy, очевидно, для гостей берега. І з легким серцем я закінчив цей язичневий обряд. І дам відвертають пляшки вина, і діти не п'ють на всіх - для неї немає великої угоди, вони все ще мають свої діти, щоб зробити!

Так разом з економічним поломом і розливом Negroes, є ще багато невідомих, але надзвичайно приємних традицій в Омеріг!

До речі, похмілля від бурбонових коньяків не можна порівняти з російською ... або пити в домашніх умовах не так художньо, або вони ще не навчилися пряжкою. У будь-якому випадку, пережили всі. Але 20 доларів США для цієї дози -- Я ще думаю, що це надзвичайно нелюдно!

Про нас

Безперервно бути ...

Джерело: