'90s підліткові мрії. Ностальгія пост.

Нижче представлена коротка історія про основу, матеріальні мрії підлітка на сході Сибіру. Звичайно, були мрії і універсальні ваги, але про них немає ми-мі.

Все було в моїх особистих інтересах в часі.

Тут будуть тільки 7 зображень і дрібних коментарів.
На Ваше випробування я щасливий, щоб додати більше.

Наліво, що я мав, на правому, що я мріяв.

Машини.
Уві сні всіх хлопчиків була радіокерована машина або машина, керована бавовняною. Але більшість були змістом зі звичайними. Нерідко з'явилися інерційні машини (Я мав) або «моделі» з відкриваючими дверима, капюшоном, багажником.

Машини.

Уві сні всіх хлопчиків була радіокерована машина або машина, керована бавовняною. Але більшість були змістом зі звичайними. Нерідко з'явилися інерційні машини (Я мав) або «моделі» з відкриваючими дверима, капюшоном, багажником.

Хокейна паличка

У Сибірській області дикої хокей з кулькою (смуговий). Але на початку 90-х років покупка хорошої палички складна. Не тільки що було кілька місць для продажу, тому мама і тато зробили круглі очі, слухаючи вартість. І можна було зберегти на обідах тільки для Ленінградської палиці, яка перетворилася в руббіш через місяць навчання. Кожен мріяв грати з клубами Extra або Super Extra - скловолокна, тонкий гачок.
Виїзд з важкої ситуації: ми пішли на майстер-класи матчу. У ігрових моментах клуби перерву. Зібрано це сміття і приклеюємо його разом з клярним клеєм, епоксидним. Наклейка Hudkor-version зібрана з 2 частин з використанням твердих пластин, шурупів і горіхів.

хокею шолом

Ми не мріяли про JOFA, Kosa, Bauer шоломи. Ми повинні мати Salvo замість однорідних горщиків.

Кошик

У ролях не було багато вибору. Залізо, зображений зліва, 7 років на такому атракціоні. Льодяні ковзани ковзани з шкіряним взуттям, але леза знаходиться в пластику. І блатота, звичайно, є сальво і Динамо. Я не затвердив свою практику хокей, і тому не виділяв гроші на цей спорт. У моїй команді 50% хлопців забігають на прасці, 50% на динаміках і льодових підборах.

Гравець.

Це ясно з картини. Китаянка гравця дико ate акумулятор на жахливому звукі, перемотування на одну сторону. Але олівцем згортають швидше і зберігають акумулятор. Як Sony породив, AIWA я не знаю, але ці гравці принаймні звучать як щось.

гітара

На малюнку зліва Тонік (символ до Уралу і Аеліти), важке, звучання якого гасять минулі лосьйони, а підсилювачі не взяли багато. На правому праві Ґібсон Лес Павло, який ми мріяли, але це буде достатньо, щоб мати копію під назвою Diamond II, яка добре звучить.

Кошик
Це його.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное