Виготовлення різьбленого стовпа - "Гори Пленти"

Ось ще одна робота готова, я хочу поділитися з вами фотографіями процесу!
Поле виготовляється з каштану. 1, 2, 3 фото є макетом 1:5 вагового пластикового продукту.

34 фотографії

2,2 км

3. У

4. У Приклеїти животик з дощок, я почав виміряти і розмітити де нарізати надлишок ...
Я повністю забули, так як стовп досить великий, було прийнято рішення зробити його з 4 частин, це найнижча частина.

2711134

5. Умань

6. Жнівень Також вже поголені на верстаті другу частину виробу, кільце, що витягує стовп.

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10. Маса знімається, починаємо виготовляти плоди, які випадають з «роги».

р.

11.

12.

р.

13 ... диня, виноград, соняшники, гранати ... контури фруктів починають малювати ...

48561.

14.

р.

15.00 р. ...

16.00 р.

17.00 р.

18 років Я малюнок листя для наступного етапу.

р.

19.00 р.

р.

20... з фруктами до тих пір, поки не закінчуємо, перейдіть на, листя, починайте підібрати фон, тобто залишаються тільки листя, решта опускається близько 5 мм. дуже болючий процес... далі. фото буде результатом

21 ... фон вирізається, є нефарбовані листя, в той же час орнамент нарізають на поворотній частині стовпа.

22. Задній погляд ...

23 ... і з іншого боку

24. листя ріжеться, смуга ріжеться, плоди практично закінчені.

25.

26.

27. нижній вигляд

р.

28. На жаль, процес ще не фотографувався, оскільки я мав зупинити роботу протягом 3 місяців. і тепер я продовжую фото з моменту, що я зробив верхню частину і пішов спробувати на об'єкт, щоб закінчити роботу.

29. з іншого кута. також буде додано кривалка, що вже буде видно на готовому виробі.

30.

р.

31.

р.

32.

Додано до [mergetime]1388258793[/mergetime]
33. Останній фото, процес закінчений, стовп склеюється разом, шліфується і подається до замовника в такому вигляді для фарбування. Кількість на фото неправильно.
Спасибі всім.

3250Р. 3700Р.

Джерело: