У повному залі Вільнюса Газманова

О, це троль, це не так? Вибачте, що PR від Балтійських
Російський співак Олег Газманов, який виконав пісню в Кремлі, що славить СРСР, не включав цю пісню в репертуарі, він виступав на концерті у Вільнюсі, але в кінці концерту він зробив очевидним, що аудиторія бажала почути цю пісню. При запиті, хто хоче почути пісню «Маде в СРСР», анімація джерної кричить і ліс рук.

«Плеаз відійшов так, що це зрозуміло», «Газманов зачепився, демонструючи настрій литовської громадськості.
Під час вистави пісні один з глядачів походився, відкинувши червоний шарф як символ червоного прапора.
Газманов по всій концерті непрямо натягував на цю пісню.

У середині концерту він заявив, що він хотів виконати пісню «Дарі» і сказав, що він був написаний одночасно, як «Маде в СРСР». Газманов заявив, що це не зрозуміло до останнього хвилини, чи буде він через кордон, він не розумів, що збирався.
«Я нещодавно перехрестив кордон, до останнього моменту незбираю, що збирався. Але цей повний номер показав, що ми всі на правій трасі. Ця пісня, яку я написав 10 років тому, що я буду виконувати, була написана в той же період. Це означає, що незважаючи на кордони, ми все ще закрити, - сказав Газманов.
Наприкінці концерту слухачі запрошують стоячи, сам Гасманов фотографував аудиторію своїм телефоном. Аудиторія почала просити виконавцю співати більше. Один з глядачів почав розшукати для Газпрому
«Ви хочете зробити провокацію?» – Газманов не згоден і санг «Гентльменські офіцери».
Він попросив аудиторію, яку пісню вони хотіли почути. Покажіть мені, що пісня співати, але я не знаю, якщо я можу співати. Ви бачите, як це відбувається в демократичній країні, Газпрому.
Він запросив, якщо громадський бажав почути «Маде в СРСР» і попросити показати руки в угоді. Вся арена відроджена, руки досягають. Газманов попросив захопити цей момент, щоб було зрозуміло, що люди самі хочуть почути цю пісню.
Зафіксувавши бажання публіки, Гасманов засмагав пісню «Маде в СРСР», аудиторія не приховує радості.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: