Зіпсована і obsessed з виготовлення

Як заправити автомобіль? Ну, ймовірно, ви приїжджаєте в станцію, відкрийте свій гаманець, див. які рахунки, які ви можете платити зручніше, а потім вже оплатити паливо за круглу суму: 500, 800 або 1000 рублів. Добре, ви заповнюєте його до зрізу. Ви перевіряєте скільки ви отримуєте? Насправді, що я говорити про?
Моя тато недавно кладемо бортовий комп'ютер на машині і не змогли зрозуміти, чому решта бензину в баку не збігається з витратою і заливається літрами. Після тривалих переливів і перерахунків бензину (для калібрування пристрою), випадково виявилося, що на АЗС складає 10 до 15% палива. Майже на всіх резервних копіях!
Тут на телевізорі про цю проблему було розказано і проголосувало дуже цікаво: спікери запрограмовані не побороти в усіх випадках, крім придбання точно 10, 20 або 50 літрів. Цей виняток призначений для того, щоб при перевірці державних органів завжди залилися стільки, скільки необхідно (10,20,50 - стандартний об'єм перевірки палива).
Випробувано самостійно. Я підтверджую, що на АЗС, де 15% не залилися, тепер рівно 20 літрів заливають при покупці 20 літрів. Так я дуже рекомендую, що кожен купить бензин в таких порціях і розповісти про нього своїх друзів.
через odnokoikomesto

р.

Джерело: