645
Оригінальні годинникові плити своїми руками
З Новим роком!
Я хотів би поділитися з вами, як мій подруга і я роблю.
Чудовий хобі, що робить багато грошей.
Спочатку готуємо все необхідне.
Сама пластина. Ви можете прийняти старий, який не потрібно, або купити спеціально необхідний розмір. Попередня свердла в середині кедрового отвору свердлити і свердлити на склі або черепиці.
Тут буде 17 фотографії.
р.
Фото 2
Ми готуємо серветку з малюнком, що перенесемо на наш годинник.
Фото 3
Приготувати фарби акрилові, щітки, клей ПВА, Лак ...
Фото 4
... спирт і лак для красти
р.
Фото 5
Протираємо пластину спиртом, щоб знежирити і замочити в білій фарбі частина пластини, на яку кладемо серветку.
Фото 6
Решта пластини фарбується золотою акриловою фарбою.
Фото 7
Після висихання фарби на білій грунтовій частині пластини приклеюємо нашу серветку. Приклеюємо серветку клеєм ПВА, для цього відокремлюємо перший шар візерунком з серветки, наносимо її до потрібного місця пластини, і пропрасуємо серветку пензлем, змоченою в клей ПВА. Слід починати з середини до країв. Клей не можна пошкодити, при висиханні клею ПВА стає прозорим, він не буде видно.
Після заклеювання серветки решта пластини (золото) покрита пекклою лаком. Кракелюровий лак - особливий лак, який допомагає домогтися ефекту старіння.
Фото 8
Після кракелюрового лаку висихає зверху, покриваємо пластину основним кольором. Практично відразу ж почнеться процес старіння, верхній шар фарби (основний) почне лопатися і підняти це досягається завдяки різниці часу висихання лаку і фарби.
Фото 9
Після висихання фарби ми приклеюємо нашу «цифрову». З борошна і води ми зробили щебеню.
Фото 10
Принцеси і ефект старіння ближче
Фото 11
Фото 12
Далі беремо годинникову роботу.
Фото 13
І кладемо на тарілку. Це відмінний кухонний годинник.)
Фото 14
Ось ще фото наших виробів.
Якщо є інтерес до такого годинника і ви перебуваєте в ст. Ви можете зв'язатися з нами
Фото 15
1990Р. 2199Р.
Фото 16
Фото 17 ВСЕ!
Джерело:
Я хотів би поділитися з вами, як мій подруга і я роблю.
Чудовий хобі, що робить багато грошей.
Спочатку готуємо все необхідне.
Сама пластина. Ви можете прийняти старий, який не потрібно, або купити спеціально необхідний розмір. Попередня свердла в середині кедрового отвору свердлити і свердлити на склі або черепиці.
Тут буде 17 фотографії.
р.
Фото 2
Ми готуємо серветку з малюнком, що перенесемо на наш годинник.
Фото 3
Приготувати фарби акрилові, щітки, клей ПВА, Лак ...
Фото 4
... спирт і лак для красти
р.
Фото 5
Протираємо пластину спиртом, щоб знежирити і замочити в білій фарбі частина пластини, на яку кладемо серветку.
Фото 6
Решта пластини фарбується золотою акриловою фарбою.
Фото 7
Після висихання фарби на білій грунтовій частині пластини приклеюємо нашу серветку. Приклеюємо серветку клеєм ПВА, для цього відокремлюємо перший шар візерунком з серветки, наносимо її до потрібного місця пластини, і пропрасуємо серветку пензлем, змоченою в клей ПВА. Слід починати з середини до країв. Клей не можна пошкодити, при висиханні клею ПВА стає прозорим, він не буде видно.
Після заклеювання серветки решта пластини (золото) покрита пекклою лаком. Кракелюровий лак - особливий лак, який допомагає домогтися ефекту старіння.
Фото 8
Після кракелюрового лаку висихає зверху, покриваємо пластину основним кольором. Практично відразу ж почнеться процес старіння, верхній шар фарби (основний) почне лопатися і підняти це досягається завдяки різниці часу висихання лаку і фарби.
Фото 9
Після висихання фарби ми приклеюємо нашу «цифрову». З борошна і води ми зробили щебеню.
Фото 10
Фото 11
Фото 12
Далі беремо годинникову роботу.
Фото 13
І кладемо на тарілку. Це відмінний кухонний годинник.)
Фото 14
Ось ще фото наших виробів.
Якщо є інтерес до такого годинника і ви перебуваєте в ст. Ви можете зв'язатися з нами
Фото 15
1990Р. 2199Р.
Фото 16
Фото 17 ВСЕ!
Джерело: