573
Сан-Андрес
Привіт, кожен! Це невеликий (або великий) відпочинок. Ви можете спокійно, повільно написати історію про подорож до маленького красивого кута Карибського басейну. Острів Сан-Андрес. До Колумбії (близько 750 км), хоча знаходиться неподалік від Nicaragua (200 км). Ми не будемо повторювати основні факти, які можна зануритися з Інтернету.
Пишемо про візи нижче.
Там буде 79 фотографії (як виявилося)
Ось наш 10-денний відпочинок на цьому прекрасному острові
Це будинок ми проживали.
Невелике меню в одному з кафе
До Колумбії та її території (до складу яких входять острів Сан-Андрес) для громадян України потрібна віза. Але можна отримати в Москві. Тут я дізнався про те, що камера Рахунок РФ. The Colombian embassy знаходиться в 50 метрах від готелю. Повільний, але полоітний посольний персонал, очевидно, постраждав від наявності відвідувачів і спілкування в цілому.
р.
Так як посольство отримує відвідувачів 3 рази на тиждень понеділок-п'ятниця-п'ятниця з 10 до 13 годин, цей час (тобто один тиждень, як я запланований) недостатньо для уточнення всіх незрозумілих питань.
На фото все дрібно - одна з пасомованих суден
В результаті отримання візи Колумбійської візи зайшло більше часу і тому більше грошей.
На острові...
Я.
Я починаю з фінансовою стороною...
Ми звичайні люди. Поїздка за одну людину вартість 1,500 євро ... рейс з Мадрида ...
На невеликому озері видно такий гість і не один
Р
Цікаві фото...
На острові є багато міліції. Як кажуть, що боротьба з наркотиками Вони ганять місцевих жителів. Туристи не доторкнулися.
Є так багато речей на острові...
Розклад
199316
На автобусах також приймають дитячі ліжечка.
Це єдиний світло трафіку на острові. Правда, я не бачив нещасного випадку. Не існує особливих правил дорожнього руху
Вид з балкона нашого будинку. Басейн і море (oh, Карибський басейн) далеко не...
Люди дуже мало...
3734793
Трафік в центрі
Поліція прибув на обід
Відновити трохи... Це центральний пляж...
Вид на пляж з іншого боку ... Човени здійснюють туристів протягом дня. На ніч ви можете здійснити інший вантаж, який дуже цікавить поліція.
Блінн Де йти далі?
326103
У боротьбі за незалежність багато властивостей, які належать американцям (gringoes, як кажуть тут) порожні.
На острові туристи подорожують за такими засобами. Зручно ... І поліція не доторкалася туристів... Вартість 50 тис. місцевих грошей на добу. або 20-25 євро
Тут зручно дивитися світанку. І в будь-якому місці...
Габаритний зображення
Цікава реклама для кафе ... Кілька незрозумілих ... Думка...
Невелика бухта. На відстані
Р
Навігація
Ми пішли в кафе на пляжі... Кухня не дуже добре всюди...
46,447 р.
Джерело:
Пишемо про візи нижче.
Там буде 79 фотографії (як виявилося)
Ось наш 10-денний відпочинок на цьому прекрасному острові
Це будинок ми проживали.
Невелике меню в одному з кафе
До Колумбії та її території (до складу яких входять острів Сан-Андрес) для громадян України потрібна віза. Але можна отримати в Москві. Тут я дізнався про те, що камера Рахунок РФ. The Colombian embassy знаходиться в 50 метрах від готелю. Повільний, але полоітний посольний персонал, очевидно, постраждав від наявності відвідувачів і спілкування в цілому.
р.
Так як посольство отримує відвідувачів 3 рази на тиждень понеділок-п'ятниця-п'ятниця з 10 до 13 годин, цей час (тобто один тиждень, як я запланований) недостатньо для уточнення всіх незрозумілих питань.
На фото все дрібно - одна з пасомованих суден
В результаті отримання візи Колумбійської візи зайшло більше часу і тому більше грошей.
На острові...
Я.
Я починаю з фінансовою стороною...
Ми звичайні люди. Поїздка за одну людину вартість 1,500 євро ... рейс з Мадрида ...
На невеликому озері видно такий гість і не один
Р
Цікаві фото...
На острові є багато міліції. Як кажуть, що боротьба з наркотиками Вони ганять місцевих жителів. Туристи не доторкнулися.
Є так багато речей на острові...
Розклад
199316
На автобусах також приймають дитячі ліжечка.
Це єдиний світло трафіку на острові. Правда, я не бачив нещасного випадку. Не існує особливих правил дорожнього руху
Вид з балкона нашого будинку. Басейн і море (oh, Карибський басейн) далеко не...
Люди дуже мало...
3734793
Трафік в центрі
Поліція прибув на обід
Відновити трохи... Це центральний пляж...
Вид на пляж з іншого боку ... Човени здійснюють туристів протягом дня. На ніч ви можете здійснити інший вантаж, який дуже цікавить поліція.
Блінн Де йти далі?
326103
У боротьбі за незалежність багато властивостей, які належать американцям (gringoes, як кажуть тут) порожні.
На острові туристи подорожують за такими засобами. Зручно ... І поліція не доторкалася туристів... Вартість 50 тис. місцевих грошей на добу. або 20-25 євро
Тут зручно дивитися світанку. І в будь-якому місці...
Габаритний зображення
Цікава реклама для кафе ... Кілька незрозумілих ... Думка...
Невелика бухта. На відстані
Р
Навігація
Ми пішли в кафе на пляжі... Кухня не дуже добре всюди...
46,447 р.
Джерело: