Небесний ветеран.

Стокгольм. Jumbo хостел - це чудовий готель для любителів авіації.

У вас буде 40 фото і коментарі.
Джерело

2,2 км Ви коли-небудь витратили ніч на літак, крім елітних класів обслуговування? Ви коли-небудь жив? Це тепер можливо завдяки відмінному дизайнерському хостелу Jumbo, який знаходиться в самому серці головного аеропорту Швеції, аеропорту Арланди. A real Boeing 747 перетворений в готель зараз приймає гостей з усього світу. І це в самому серці діючого повітряного хабу, де можна дістатися до передпокою!

, Україна

3. У Ви можете отримати всередині або за допомогою ліфта. І цікаво, ліфт піднімається: потрібно натиснути кнопку весь час, інакше він зупиняється.

4. У Всередині хостелу забороняється носити вуличне взуття, тому краще взяти з собою зсув. Я отримав одноразові тапочки з готелю, з яких я накопичився досить в останні роки.

5. Умань Кисневі маски і рятувальники висять на передні двері. Все можна торкнутися, спробувати.

6. Жнівень Потім ви отримаєте до рецепції, де ви надаєте магнітну картку з номера і сніданку, які включені в ціну.

р.

7. Про нас Просторий коридор і виконаний готельним типом.

8. У

9. Навігація Приїжджайте до кімнати... Номерний фонд розрахований на шрифт Boeing , який використовується на живих умовах.

10. Ми входимо і дивимося невелику компактну кімнату з двоспальним ліжком внизу і одним зверху, який можна піднятися за допомогою сходів. Ліжка незвичайно комфортні для сну. Я спалю.

11. У номері є все, що потрібно провести ніч. Я намагаюся витрачати ніч, бо я не буду жити довше, ніж день або два.

12.

,00 Р

13.00 р. У коридорі є всю необхідну інформацію про Стокгольм.

14. На стінах в коридорі є багато плакатів з історією хостела і самої площини.

15.00 р. Авіакомпанія була оперативною і належить до декількох основних авіакомпаній світу.

р.

16.00 р. Зручності на підлозі, але в принципі не дуже розмаїття.

17.00 р.

р.

18 років Все дуже чисто і чудово вражає.

19.00 р. Площа їжі розташована в носі на першому палубі.

20. А вранці невеликий шведський стіл... Що ще може бути в Швеції?

21. Вентилятори також мають багато вибору.

22. Давайте перейдемо на зовнішній вигляд...

23. Також планується зробити окремі номери в двигунах.

3250Р. 3700Р.

24. тераса на крилі. Має столи з лавками, але працює тільки в теплих часах.

25.

26. І тепер стояча ovation ... Це найменший номер! Про 2,5 м2 розташований в відсіку шасі.

27. Вентилятори авіації неодмінно будуть цікавими для прогулянки по площині і подивитися на всі технічні нюанси. Це дійсно класно!

28.

29.

р.

30.

р.

31.

р.

32.

33.

34.

р.

35.

36.00 Р Авіакомпанія також була перейменована на честь дочки власника, Ліва.

37. Тут є такий...

38.

39 Корисна інформація при вході

Ще одна картина.

Це його. Спасибі всім.

Джерело: