342
Рік жовтого коня 18+
Щасливий Новий рік, всі вас. Щасливий, удачливий і веселий настрій! Щасливий рік до Синого жовтого коня! У новому році ми всі пиріжемо, сміхаємо і світимо!
Я просто прийшов додому з повним і втомленим тілом від гостей. Я був вражений оригінальним подарунком у вигляді не дуже живого, але досить одноразового новорічного символу. Він не схожий на новий рік. Починаючи з того, що навіть за східним календарем, він не вписався в загальну ідею свята. Тому було прийнято рішення про полегшення своїх страждань трохи.
Так ми розбираємо жовтий кінь. Не ламайте її, не дивуйся нерва. Я буду знати в кінці.
1,1 км Пацієнт не підозрює нічого.
2. Місцева анестезія.
3. У Анестезія працювала.
4. У Твітерс
5. Умань Вирізати.
445136
6. Жнівень Ось сліди попереднього хірурга.
7. Про нас З хворим залишком.
р.
8. У Що це все про.
9. Навігація Необхідні органи
10. Видалити всі непотрібні елементи
11. Проведено операцію...
Р.
12. . досить вдало.
доб. 2
13.00 р. Листя пацієнта після анестезії
р.
14. Передача в лікарню під спостереженням.
Я зробив. З Новим роком та Різдвом Христовим! І більше цих експериментів для вас!
Джерело:
Я просто прийшов додому з повним і втомленим тілом від гостей. Я був вражений оригінальним подарунком у вигляді не дуже живого, але досить одноразового новорічного символу. Він не схожий на новий рік. Починаючи з того, що навіть за східним календарем, він не вписався в загальну ідею свята. Тому було прийнято рішення про полегшення своїх страждань трохи.
Так ми розбираємо жовтий кінь. Не ламайте її, не дивуйся нерва. Я буду знати в кінці.
1,1 км Пацієнт не підозрює нічого.
2. Місцева анестезія.
3. У Анестезія працювала.
4. У Твітерс
5. Умань Вирізати.
445136
6. Жнівень Ось сліди попереднього хірурга.
7. Про нас З хворим залишком.
р.
8. У Що це все про.
9. Навігація Необхідні органи
10. Видалити всі непотрібні елементи
11. Проведено операцію...
Р.
12. . досить вдало.
доб. 2
13.00 р. Листя пацієнта після анестезії
р.
14. Передача в лікарню під спостереженням.
Я зробив. З Новим роком та Різдвом Христовим! І більше цих експериментів для вас!
Джерело: