Шоктей! Скандал! Коста Дитина!

Шоктей! Скандал! Дітям їсти!
Мій син - рік і місяць. Великий, великий, він народився великий. Вона виглядає як два роки: зростання 84 см з нормою на однорічні 74-76 і вагою 13.2 з нормою 11-12 кг. Зазвичай, пропорційно комплексний, педіатр не бачить ніяких відхилень.
Всі однорічні діти повинні пройти фізичну експертизу. Хочу вбити невролога в нашій клініці. Я не розумію, як лікарі можуть працювати з дітьми. Її поведінка при прийомі сильно залежить від настрою: так як кажуть вони, неправильна стопа потрапила.
Перед нами була жінка з дочкою - дитина засмагалася на вулиці, вдарила голову. Лікар навіть не відправив рентгенівський промінь, відразу спробував зареєструвати дитину з психічними обмеженими можливостями. Скандал, кричущий, сльози матері.

02

Наша місія Я боїться приїхати, але океї ... Спочатку лікар поглянув у малюка молоток на колінах. Він каже, що це океї. І тоді я пролетів через картку, і зауважив, що є кота в домашніх умовах. І ось ми йдемо! Як ви можете, це джерело небезпеки! Усунення кота, карантину дитини і випробувано! Він отримав голову 3 см над нормальним! Він отримав гідроцефалу з паразитів кішка поширюється!
Ваш мідь! Кіт живе в квартирі, не виходить зовні, не ловить мишей, не їсти сире м'ясо, регулярно відвідує ветеринарну. Я лабораторію. Паразитологія не є іноземним словом до мене. Придбання інфікованих паразитами з чистого кота неспроможна! Так, дитина є більш ризиком, настоювання в брудній пісочниці, в якій ніхто не знає, які тварини подрібнюють!
«Ви читаєте в Інтернеті, як це небезпечно, коли тварина в домашніх умовах!» Де можна читати? Чи варто знати, що інтернет повний текст статей, які лікарі харлатани та діти експериментують? І не варто йти до лікарів, але до лікарів, і в цілому, промені, і негайно пройдуть СНІД і рак. Цей невролог, очевидно, також завантажив диплом в Інтернеті.
Так ми пішли додому і я кинувся на півгодини. Для нашої медицини ми пропонуємо широкий асортимент лікарських засобів. Все правильно, не більше міцності. Давайте побачимо педіатра, поставте його до іншого фахівця.
Найпопулярніші

Джерело: