Що я хотів би сказати в введення в це епі, можливо, кожен Яповець за минулий рік, ідеально навчився ремонт санвузлів, будувати будинки, еректи ванни і сауни, практично кожен сидячий тут вже уявляв себе на тлі нового балкона і чоловіка з трубою, яка представила слово knob, і що тут ви все ще можете додати без посилання на совісті, ніхто ніколи не навчився малювати сова, тому що ніхто дійсно показав і хто вчив, що гріх приховати Яполе навчає всіх і дуже важливо, наприклад, 31 грудня на бразилі з джазом в ньому (який запам'ятовуєзол).
Сьогодні Хочу вам освіжити вас з застарілим рецептом приготування вина, процедура така проста, і в той же час в власних неприємностях, що я сподіваюсь на цей талант протягом 12 років, але про все для того, щоб вибір не мала, коли я закінчився, я не знаю, але я обов'язково повідомлю вас.
Насправді, тут це, різноманітність Ісабелі, дата збору 22 листопада можна сказати, що це один з останніх і примхливих сортів винограду, в розумінні, що виноград дуже флісний, якщо я можу сказати так, і гроди займе багато часу, поки осад потрапляє в осаду, щоб Самі осади не дали запах бродіння в букеті вина, вам доведеться дистильувати його кілька разів, 2013 був для Ісабела, тут в Криму, це не сонячне небо, було тільки в період дозрівання ягід і збирання цукру в той же небо, тільки в період дозрівання ягод і збирання цукру
Шукаю вперед, я хочу сказати, що з написанням я гірше, ніж з виноробством, ще одна виноробка тепер приїжджає сюди, і вони почнуть лікуватися за технологією, тому кожен має власну технологію, я поділю досвід 12 років випробувань і спроб, я можу сказати, що в 12 років вино, що я хотів, виявився тільки один раз.
Ми збираємося вирізати. Як я не можу пояснити це просто
Збір
Загальний план
З брендом нові гумові черевики ми подрібнимо всі ці речі. Тут я хочу відступати від загального тексту, і дати пару порад. Першим і найважливішим правилом винограду не потрібно мити, тому що це те ж біле обприскування, яке багато з нас побачили на винограді, є натуральні дріжджі, миття яких ви тьмяте процес початкової бродіння, ви можете натиснути все і як вам подобається, я кажу тільки те, що після дроблення своїми руками вони потім відьміть довгий час і нудно, і ні в якому разі не можна подрібнити на лазі, що є блендером, той факт, що сік винограду змішують з соком розбитих стебел ... Я мав бідний результат, за смаком вина, що нагадує вино, хоча я знаю, який неповторний смак вина від роботи я не пишу, але я не знаю унікальний смак року.
Ми натискаємо все, щоб наші ноги ретельно зійдемо з стопи до стопи, щоб якщо ви приклеїли обидві ноги в таз, половина витікає, ви попросите, чому не заливати менше, але через об'єм усього і подрібненого винограду значно відрізняється, і в процесі тиску ви ніколи не знаєте, коли саме все це.
Загальний план
Підготовлений контейнер. Я можу сказати про контейнер окремо, який менший обсяг, краще вино буде, з точки зору без ферментаційних ароматів, перевірених на більш ніж один рік, але з іншого боку, я не хочу, щоб mes з трилітеровичі взагалі, так що я вибрав золотий засіб становить 10 літрових пляшок, на малюнку 20 і 10 літрів відповідно.
Температура зовні вікна нормальна для Кримської осені.
У переведений виноградний сік з тортом для запліднення, додаємо цукровий сироп, протягом 20 літрів майбутнього продукту про я впав 1,5 кілограм цукру.
Такий босом виявився, ми залишаємо його дозрівання протягом 5-7 днів, після цього періоду виноградний сік знизиться і гілки і решта настоянки, щоб піднятися до вершини, якщо ми робимо в умовах квартири, бажано покрити його все ганчіркою або марлею, тому що лебідка незрівнянних винних мошок, які дозрівають в цьому м'язах, не дозволить вам спати.
235180р.
Відхиляючись трохи від теми, пара моїх котів, це дворик кішка називається вечерем, забивається влітку, постійно в ногах і луках, він завжди хоче їсти стільки, скільки він не годує, спробував показати йому пару разів, щоб вийти, викидаючи цей маленький бразен над парканом до сусідів ... але я повинен давати кредит, він був так бразен і утруднений, що тепер він отримує 3 страви в день, і особливо холодні дні ми запустили в будинок.
Це наш Сенка ... Ми переїхали до приватного будинку, щоб жити і думав, що це буде важко для нього бути катертовані на вулиці серед усіх, але це не було, що тепер ви не можете перетягнути в будинок вухами, але інстинкти беруть себе самостійно, і як тільки ви хочете їсти біги до чаші, а також він спить відповідно в домашніх умовах в теплі.
до 1 2 3 4+
Ось вони, дворик і будинок.
Займав 5-7 днів (не підрахунку) і другий етап відокремлення торта з соку, проводиться шляхом проходження через друшляк. Румор має це, що бухта другого торта з окропом може отримати трохи більш низькоградусний вино, я спробував пару разів нічого не вийшов, і бажання і час мені не дуже багато, більше, щоб вірити, що можна зробити брог і виводити місячні, але ці експерименти я уникнув. Ви запитуєте, який вид диму в пляшках, це обробка сіркою, кожен раз я спробую, що-небудь нове, цього року, після кипіння води ламав пару пляшок, я вирішив стерилізувати страви сіркою, цей процес обов'язково, кожен має достатню творчість, навіть якщо ви замочити її з порошком, тому що якщо ви не робимо все це в стерилізаційні ємності, ті винні мошки, тільки вже під водними воротами, будуть розмножуватися личинками, а потім вмирати там, видовище не з найменш приємного, тому я колись збив старий, і тепер я шкода за всі помилки.
На цьому етапі додайте трохи більше сиропу. Для тих, хто думає, що чим більше цукру вино буде солодким, запевняю вас, це не так, цукор в процесі бродіння перетворюється на спирт, але не зберешся, багато цукру перетворять кінцевий продукт в грудку, неможливо пити, настрій буде на нуль.
3378540
Це різновид походів, які я кладу сірку диму в пляшки. Після заливки вина в них рідина виштовхує залишки диму, і фактично зберігають себе після того, як в стерильних пляшках.
Ми закриваємо її пляшками, як це, і одягаємо його в більш теплому місці близько 20 днів.
Принцип водних воріт простий, потрібно повітря виходити, але не виходити всередині, власне, використовувати чудові кришки вперше дуже зручно. Після того, як день я заглушу в воді, і вино зіпсував якісно, тому будьте обережні цього дрібного нагородження.
Після 20 днів, якщо ми хочемо отримати вино без зайвих запахів в букеті, бажано перезавантажити його, тобто відокремити сік від вже осені осаду.
Є опади, і її необхідно виправити.
2813134
Ми можемо бачити з ліхтарем, що продукт ще трохи турбувати.
Дистилізація.
Викидаємо преципітат, кладемо пляшку в шахті, і знову кладемо сіркою. На даному етапі цукор категорично заборонений. Я не намагався, тому я не рекомендую його.
р.
Упакуйте, поставте замість теплоти, і чекайте продукту, щоб стати остаточно прозорим, природно під час цієї дегустації часу, сміливо!
Як ви можете побачити, через місяць, моя дружина почала лити писання в кінцевому контейнері, тому що процес дегустації, себе і друзі, почали отримувати неконтрольований імпульс.
Продукт чистий і прозорий.
Детальніше
Закінчення мого епіка, що це, ви можете куркувати.
Джерело: