459
Подарунок NG або як я впав в мій дитинства.
Шановні друзі!
Натхнений поштою командира, який купив себе Данді, він вирішив пописати свій подарунок на NG.
Задня історія: один раз тому, мій батько, який служив в ZGV приніс мені німецьку залізничну компанію PIKO. це був найпростіший стартовий набір - паровий локомотивів, два автомобілі і коло треків, але мені природно все здавалося нереально охолонути, адже ніхто не з друзів цього не мав. потім набір перерослий з додатковими рейкими і PS, стрілками, містами і т.д. і в деякій точці, все було безпечно запечати / розбиратися / подаровані.
І так недавно, роумінг через Ebay шукав деякі x@ni для автомобіля -- Я прийшов через багато - зробив мій серце б'є harder - це був той же набір! У випадку, якщо ви прийшли до НГ і вирішили поперчити кохану - замовили.
Мій перший пост на ЯП, буде 11 фото і 2 відео. Будь ласка, не поламайте його.
1. посилка не встигла 31-го, отримала сьогодні з далекого (для мене) Болгарії:
2,2 км Ось скарб.
3. У Акуратно розгортається - оригінальна коробка, на жаль, не збереглася:
4. У Блокнот для контрасту:
5. Умань Наш локомотив літає вперед ...
6. Жнівень Панель керування рейсом колись сірий:
6506468,00 Р
7. Про нас Набір майже мій вік - тому, що продуктивність в питанні. тремблінг руки збирають доріжки. Ви можете побачити, що контактна залізниця є самопальною, в оригінальному місці є лавки.
р.
8. Дроти не льоду, не вистачає оригінальних чіпсів.
9. Навігація все зібрано і підключено, рейки вигнуті, але переносні:
10. «Хто сказав, що давайте йти, і загинув свою руку...»
(FLASH MOVIE)
11. Коло відзнаки:
(FLASH MOVIE) 12. Загальний вигляд. є, звичайно, недоліки, нам потрібно щось змащувати, закріпити:
13.00 р. Моя одно- і-гальф-річного сина спостерігала все, і тепер він дивиться на папку, як ідіот:
Я не маю одного.
Джерело:
Натхнений поштою командира, який купив себе Данді, він вирішив пописати свій подарунок на NG.
Задня історія: один раз тому, мій батько, який служив в ZGV приніс мені німецьку залізничну компанію PIKO. це був найпростіший стартовий набір - паровий локомотивів, два автомобілі і коло треків, але мені природно все здавалося нереально охолонути, адже ніхто не з друзів цього не мав. потім набір перерослий з додатковими рейкими і PS, стрілками, містами і т.д. і в деякій точці, все було безпечно запечати / розбиратися / подаровані.
І так недавно, роумінг через Ebay шукав деякі x@ni для автомобіля -- Я прийшов через багато - зробив мій серце б'є harder - це був той же набір! У випадку, якщо ви прийшли до НГ і вирішили поперчити кохану - замовили.
Мій перший пост на ЯП, буде 11 фото і 2 відео. Будь ласка, не поламайте його.
1. посилка не встигла 31-го, отримала сьогодні з далекого (для мене) Болгарії:
2,2 км Ось скарб.
3. У Акуратно розгортається - оригінальна коробка, на жаль, не збереглася:
4. У Блокнот для контрасту:
5. Умань Наш локомотив літає вперед ...
6. Жнівень Панель керування рейсом колись сірий:
6506468,00 Р
7. Про нас Набір майже мій вік - тому, що продуктивність в питанні. тремблінг руки збирають доріжки. Ви можете побачити, що контактна залізниця є самопальною, в оригінальному місці є лавки.
р.
8. Дроти не льоду, не вистачає оригінальних чіпсів.
9. Навігація все зібрано і підключено, рейки вигнуті, але переносні:
10. «Хто сказав, що давайте йти, і загинув свою руку...»
(FLASH MOVIE)
11. Коло відзнаки:
(FLASH MOVIE) 12. Загальний вигляд. є, звичайно, недоліки, нам потрібно щось змащувати, закріпити:
13.00 р. Моя одно- і-гальф-річного сина спостерігала все, і тепер він дивиться на папку, як ідіот:
Я не маю одного.
Джерело: