587
Як я зробив кролик будинку!
У нашій родині! І для нього необхідно зробити затишне житлове приміщення. Процес створення, який я хочу показати.
29 зображень.
Я зробив більшість матеріалів, які вже мали. ДСП від старого кухонного гарнітура.
Свердла.
[9]
Значок
Місцезнаходження
Свердла знову.
й [5]
Збір.
[6]
Стіна в будинку вирішила зробити з залишків ламінату.
Маркування, пілінг
[7] км
Ламінат липкий
[9]
Стіни не повинні бути твердими. Я вирішив зробити каркас з бруса. Полийте її навіть без курча, майже на оці. (як можливо, трохи прикрочений)
[9]
Бічний готовий.
[10]
У попередньому малюнку ви можете побачити вал сітки. Він нарізав шматок правого розміру, забиваючи його за допомогою степлера.
[11]
Передня була виконана за таким же принципом, знизу закріплюється на петлі фортепіано.
[9]
доб.
Закриваємо всі боки з сітку, приступаємо до чохла. Плівуд різьблений.
[13]
Зміцнюється редами.
й [14]
Клей для птиці
[17]
Наклейка 5см піни і зверху синтепон
[17]
990 Р
[17]
З іншого боку, робиться з двох квітів.
[17]
Я купив ці замки до вхідних дверей (також фанера, різьблений для прикраси бічних стін видно на фото)
[20]
Що ще вдало загортають піною 1см, синтепоном і шкірою
20.
Процес з каркасом для вхідних дверей.
[21]
На боці двері також закрили шкіряною.
[22]
Він укладав лінолеум на підлозі і зробив «плінтус» алюмінієвих куточків. Фіксована передня панель на дверцятах з гвинтами скручується зсередини будинку.
[23]
Таким чином закріплюють бічні панелі. На фортепіано кріпиться кришка. І ось що сталося.
[24]
Я забув, щоб взяти картину про те, як він закручував колеса : на фото це не видно :
й [25]
й [25]
Ось будинокбудування :)
[27]
І це моя дружина з Dexter.
[28]
І один останній фото.
浜у 涓 蹇
Я зробив!
661173
Джерело:
29 зображень.
Я зробив більшість матеріалів, які вже мали. ДСП від старого кухонного гарнітура.
Свердла.
[9]
Значок
Місцезнаходження
Свердла знову.
й [5]
Збір.
[6]
Стіна в будинку вирішила зробити з залишків ламінату.
Маркування, пілінг
[7] км
Ламінат липкий
[9]
Стіни не повинні бути твердими. Я вирішив зробити каркас з бруса. Полийте її навіть без курча, майже на оці. (як можливо, трохи прикрочений)
[9]
Бічний готовий.
[10]
У попередньому малюнку ви можете побачити вал сітки. Він нарізав шматок правого розміру, забиваючи його за допомогою степлера.
[11]
Передня була виконана за таким же принципом, знизу закріплюється на петлі фортепіано.
[9]
доб.
Закриваємо всі боки з сітку, приступаємо до чохла. Плівуд різьблений.
[13]
Зміцнюється редами.
й [14]
Клей для птиці
[17]
Наклейка 5см піни і зверху синтепон
[17]
990 Р
[17]
З іншого боку, робиться з двох квітів.
[17]
Я купив ці замки до вхідних дверей (також фанера, різьблений для прикраси бічних стін видно на фото)
[20]
Що ще вдало загортають піною 1см, синтепоном і шкірою
20.
Процес з каркасом для вхідних дверей.
[21]
На боці двері також закрили шкіряною.
[22]
Він укладав лінолеум на підлозі і зробив «плінтус» алюмінієвих куточків. Фіксована передня панель на дверцятах з гвинтами скручується зсередини будинку.
[23]
Таким чином закріплюють бічні панелі. На фортепіано кріпиться кришка. І ось що сталося.
[24]
Я забув, щоб взяти картину про те, як він закручував колеса : на фото це не видно :
й [25]
й [25]
Ось будинокбудування :)
[27]
І це моя дружина з Dexter.
[28]
І один останній фото.
浜у 涓 蹇
Я зробив!
661173
Джерело: