Зробіть nixie дивитися як подарунок

Так, шановна аудиторія, хлопчики і дівчата, я хочу розповісти вам, як зробити мега подарунок. : Це так само, як малюнок сова. : Не хвилюйтеся, буде 29 фотографії. Я зловив вогонь, щоб зробити годинник, але це гарне, ексклюзивне, а потім якщо воно йде в бізнес, а потім для подарунка. Я маю великі друзі, які допомогли мені багато, тому я вирішив подякувати їм. Для початку кладемо багато грошей, шпон, латунь, металу, годинників дизайнерів, світильників. Про світильники. Їхнє виробництво має довгий сонце в облив, тому ціновий діапазон від 8 рублів до 900 за найбільш хардкор IN18. : Ось мій запас:

І вони найдорожчі і найбільші. Але найкрасивіший, правильний номер 5.

Далі беремо фанери і розсипаємо все на нашому шляху, створюючи шедевр паралепідізму. :

Вийняти шпон і вставте його з ПВА:

Я приділяв особливу увагу перпендикулярності та різких кутів, вона виглядає круто. :

Ну і зараз ми беремо описи паяльника за допомогою паяльної станції:

Особливий скруч - установка світильників. Я не знаю чому, але я думав про виготовлення шасі. :

і це:

Налаштуйте наші світильники. Гарний, це не так?

Тепер з'єднуємо мозкові лампи. Я бачу, що ви не бачите його в корпусі.

Ми перевіряємо, помийте, подаємо, подаємо продукти харчування та... мм, ох див, тепла лампа світла, яка зігріє нашу душу. :

Головна

Як кажуть, щоб зібрати схему 20% від часу, і зробити хороший випадок все 80%. Покажіть, що сталося. Час втрачається, але зовнішній вигляд дуже важливий. Щоб зафіксувати задню кришку:

Вирізати латунь, наш псевдо-золото.

Особливу увагу приділено точності виробництва, не видно з’єднань. : Поставимо радянську запобіжку, ми повинні створити образ старого хорошого апарату :

610506р.

Світильники діляться на три групи, кожна група буде в красивій рамі латунь. По-перше, шляхом офорту, ми застосовуємо кордони і малюнок.

Виріжте шматочки і зваріть їх до кінців для повної ідентичності:

Навіть знаючи розмір світильників неможливо зробити вікна правильно. Після чого я мав налаштовувати і регулювати, щоб кожен світильник міг легко переходити в отвір для подальшої заміни просто в разі. Дремель допоміг багато.

, Україна

Навігація

1990Р. 2199Р.

Ми полірування. Я кохаю себе!

Тепер час для задньої кришки. Відстежити, заточувати, різати, полірувати.

Ми кладемо брутальні радянські частини і сучасний блок живлення. До речі, годинник споживає лише 2 Вт, тому живлення 24 Вт не прогрівається. Надіслати це :)

З'єднуємо це диво з дротами:

Ми збираємося поставити мережевий джек в більш суворий спосіб, провід ля 40 років:

Полірування:

Ой тебе! Це подарунок! Не навіть комерційні.

Поставте його на полку, подивіться на неї.

Клієнт був приємно, я сподіваюся, що це буде прикраса офісу. : До речі, є акумулятор в годиннику, тому годинник продовжується навіть при вимкненні мережі. Коги, до речі, покласти те ж саме з прямим рядком, для автентичності. : Ну, я зробив. Ще один годинник вперед, більш складний. Я з радістю познайомлюся зі своїм досвідом.
Принаймні поголені! : І останнє фото:

Джерело: