Ремонт в спальні батьків

Привіт, кожен! Це мій другий пост, тут є перший форум2/topic653396.html?hl=. У цей час ми робимо номер для батьків. Маленький фон: Ми (Я, батько, мати і сестра) обмінялися квартирою 47 кв.м. для будинку 113 кв.м. з гаражем і ванною, з надбавкою 300 тис. рублів. Моя бабуся використовується для життя, тепер ми намагаємось зробити ремонт своїми руками для пені. Є 2 інженери в сім'ї, 4 руки і мати-пластер. Бюджет від 40 000. Р. Тут будуть 49 фото.

У першому і другому фото стінки, які будуть перебувати зміни, а саме перенесення дверної дороги.

5534566

Будинок мав 2 великі зали і 2 ізольовані номери. На фото зал, який стане спальнею - 3 ізольованих номерів.

4. У Початок було надано 4 листопада Я страшний фотограф. Нагадуємо, що ніхто не зробив ремонт і все вперше.

5. Умань Приховувати меблі, тому що робота пила. Види модема!

6. Жнівень І ось фактична пилка дверної дороги 200х90. Велика болгарська жінка з діамантовим кругом, взята з брата.

7. Про нас Нанотехнології для продувного пилу. Сколкове відпочивати.

8. У Ви можете побачити контури відкриття. Робота важка, шумна і пилова. Ми не очікуємо, що це так погано...

р.

9. Навігація З іншого боку.

10. Тепер у нас є 2 отвори!

11. Залишайтеся! Перший раз я спробував мій кращий (на початку)

12. Він був навіть прямо! Триває протягом 2 діб. Всі ремонти були зроблені ввечері після роботи.

13.00 р. Тут є гіпсокартон. Профіль - Теми / Brightrock Games 100кс50

р.

14. Стеля у нас є "soft" керовані дубильні пальці величезні, швидше за все, висить в горищі.

р.

15.00 р. Де є 2 профілі, будуть двері. Потрібні бути надані спеціально.

р.

16.00 р. Тим часом мама почала штукатурку. Вона фарширована її рука в моєму приміщенні і захопила її ремесла тут.

17.00 р. Ось двері. Всі смаки, як батьки. Тут я не можу впливати...

18 років Мама в роботі. Сім'я ремоделювання, щоб говорити.

19.00 р. Збір металевої рами. На місці кріплення дверцят ми встановлюємо дерев'яний промінь 100х70, до якого прикріпимо коробку.

20. Встановити двері. Звісно, ми мали кращий досвід! Дад є позування у всіх фотографіях, він відчуває, як я був просто бігу і знімаючи фотографії.

43257768р.

21. Збір проводки. Ми отримали датчик руху в передпокої, оскільки він не має природного освітлення. Ми не маємо електронів у нашій родині, але все це працює.

22. Ми остаточно стежимо за литкою!

23. Ми кладемо хвики з бавовни.

28. Вступ.

29. Не забуваємо равлика.

91652218

30. У мене є старий вісь!

31. Стеля в передпокої буде гіпсокартоном.

доб. 2

32. І ось рукоділля. Довжина листа вистачало 1м 20 см, ширина проходу 1м.16 см., але через новий лінійка або що, порізати 10 см менше і виявилося так.

33. Зіткнення стіни.

34. Стеля була єдиною, що вони не робили себе. Хлопці взяли 7 Т.Р. за 15 кв.м. Це було набагато простіше і дешевше, ніж зробити себе з штукатурки. Полотно матове, так як глянець може відобразити світло від проходів автомобілів вночі. Або з інших причин?

35. chandelier старий, але лампочки світла будуть світлодіодні (нині надходить з Китаю). Є 5w світлодіоди в точках. Я намагаюся перемістити весь будинок до них.

36.00 Р Це час шпалер.

37. Шпалери 2 види.

38. гардероб старий, він буде новим в кольорі ліжка і на всю стіну.

Р

39.00 р. Підлоги просто пофарбовані ...

р.

40. У передпокої буде ламінат. Підлоги залиті, залиті, але без особливих почуттів. ламінат не скрипить, але вона буде трохи їздити. Але ви не можете відчути його, коли ви прогуляєте.

41. Стіни пофарбовані білі.

42. Прибув ліжко. Ми зробили тут, бо мій модем вже куриться. Я не говорю сьогодні. До бюджету:
1,1 км Шуруповерт - 1900
2. Ізоляція - 1050
3. Двері - 5750
4. Шпалери - 4100
5. Умань Цемент - 250
6. Електричний 1700
7. Про нас гіпсокартон, профіль, гвинти - 4450
8. У Натяжна стеля - 7200
9. Навігація Ліжко - 5000
10. Матрац - 7,000
11. Маленькі речі (фарба, порції тощо) – 1000
12. Ламінт і субстрат - 1950