Ремонт в спальні батьків

Привіт, кожен! Це мій другий пост, тут є перший форум2/topic653396.html?hl=. У цей час ми робимо номер для батьків. Маленький фон: Ми (Я, батько, мати і сестра) обмінялися квартирою 47 кв.м. для будинку 113 кв.м. з гаражем і ванною, з надбавкою 300 тис. рублів. Моя бабуся використовується для життя, тепер ми намагаємось зробити ремонт своїми руками для пені. Є 2 інженери в сім'ї, 4 руки і мати-пластер. Бюджет від 40 000. Р. Тут будуть 49 фото.

Ремонт в спальні батьків

У першому і другому фото стінки, які будуть перебувати зміни, а саме перенесення дверної дороги.

5534566

Будинок мав 2 великі зали і 2 ізольовані номери. На фото зал, який стане спальнею - 3 ізольованих номерів.

Ремонт в спальні батьків

4. У Початок було надано 4 листопада Я страшний фотограф. Нагадуємо, що ніхто не зробив ремонт і все вперше.

Ремонт в спальні батьків

5. Умань Приховувати меблі, тому що робота пила. Види модема!

Ремонт в спальні батьків

6. Жнівень І ось фактична пилка дверної дороги 200х90. Велика болгарська жінка з діамантовим кругом, взята з брата.

Ремонт в спальні батьків

7. Про нас Нанотехнології для продувного пилу. Сколкове відпочивати.

Ремонт в спальні батьків

8. У Ви можете побачити контури відкриття. Робота важка, шумна і пилова. Ми не очікуємо, що це так погано...

Ремонт в спальні батьків р.

9. Навігація З іншого боку.

Ремонт в спальні батьків

10. Тепер у нас є 2 отвори!

Ремонт в спальні батьків

11. Залишайтеся! Перший раз я спробував мій кращий (на початку)

Ремонт в спальні батьків

12. Він був навіть прямо! Триває протягом 2 діб. Всі ремонти були зроблені ввечері після роботи.

Ремонт в спальні батьків

13.00 р. Тут є гіпсокартон. Профіль - Теми / Brightrock Games 100кс50

14. Стеля у нас є "soft" керовані дубильні пальці величезні, швидше за все, висить в горищі.

15.00 р. Де є 2 профілі, будуть двері. Потрібні бути надані спеціально.

16.00 р. Тим часом мама почала штукатурку. Вона фарширована її рука в моєму приміщенні і захопила її ремесла тут.

Ремонт в спальні батьків

17.00 р. Ось двері. Всі смаки, як батьки. Тут я не можу впливати...

Ремонт в спальні батьків

18 років Мама в роботі. Сім'я ремоделювання, щоб говорити.

Ремонт в спальні батьків

19.00 р. Збір металевої рами. На місці кріплення дверцят ми встановлюємо дерев'яний промінь 100х70, до якого прикріпимо коробку.

Ремонт в спальні батьків

20. Встановити двері. Звісно, ми мали кращий досвід! Дад є позування у всіх фотографіях, він відчуває, як я був просто бігу і знімаючи фотографії.

43257768р.

21. Збір проводки. Ми отримали датчик руху в передпокої, оскільки він не має природного освітлення. Ми не маємо електронів у нашій родині, але все це працює.

Ремонт в спальні батьків

22. Ми остаточно стежимо за литкою!

Ремонт в спальні батьків

23. Ми кладемо хвики з бавовни.

Ремонт в спальні батьків

28. Вступ.

Ремонт в спальні батьків

29. Не забуваємо равлика.

91652218

30. У мене є старий вісь!

Ремонт в спальні батьків

31. Стеля в передпокої буде гіпсокартоном.

Ремонт в спальні батьків доб. 2

32. І ось рукоділля. Довжина листа вистачало 1м 20 см, ширина проходу 1м.16 см., але через новий лінійка або що, порізати 10 см менше і виявилося так.

Ремонт в спальні батьків

33. Зіткнення стіни.

Ремонт в спальні батьків

34. Стеля була єдиною, що вони не робили себе. Хлопці взяли 7 Т.Р. за 15 кв.м. Це було набагато простіше і дешевше, ніж зробити себе з штукатурки. Полотно матове, так як глянець може відобразити світло від проходів автомобілів вночі. Або з інших причин?

Ремонт в спальні батьків

35. chandelier старий, але лампочки світла будуть світлодіодні (нині надходить з Китаю). Є 5w світлодіоди в точках. Я намагаюся перемістити весь будинок до них.

Ремонт в спальні батьків

36.00 Р Це час шпалер.

Ремонт в спальні батьків

37. Шпалери 2 види.

Ремонт в спальні батьків

38. гардероб старий, він буде новим в кольорі ліжка і на всю стіну.

Ремонт в спальні батьків Р

39.00 р. Підлоги просто пофарбовані ...

40. У передпокої буде ламінат. Підлоги залиті, залиті, але без особливих почуттів. ламінат не скрипить, але вона буде трохи їздити. Але ви не можете відчути його, коли ви прогуляєте.

Ремонт в спальні батьків

41. Стіни пофарбовані білі.

Ремонт в спальні батьків

42. Прибув ліжко. Ми зробили тут, бо мій модем вже куриться. Я не говорю сьогодні. До бюджету:
1,1 км Шуруповерт - 1900
2. Ізоляція - 1050
3. Двері - 5750
4. Шпалери - 4100
5. Умань Цемент - 250
6. Електричний 1700
7. Про нас гіпсокартон, профіль, гвинти - 4450
8. У Натяжна стеля - 7200
9. Навігація Ліжко - 5000
10. Матрац - 7,000
11. Маленькі речі (фарба, порції тощо) – 1000
12. Ламінт і субстрат - 1950