Переміщення на горищі?

У радянських часів московські еттики обрані п'яними, артистами, бездомними людьми. Вони жили богемно і весело, навіть з відроми в куті замість туалетів. Але під небом і в вікнах дивляться зірки, а не сусід з сонцем.

Не кажучи вже про те, що зараз аттика / мансарди живуть стандартні люди: похилий дах, відсутність ліфта і балконів відлякує багато.
Додайте тут затримки з реєстрацією майнових прав, ароматизованих корупцією, і ідею поселень під дахом переходить в категорію лотерей.

Я є мужчини. Ймовірно нащадки радянських маргіналів. Висівки мають достатню кількість грошей і гарячих, щоб загнати перешкоди.
Мій друг - один з них. Визначено всі витрати на облаштування горища, ремонт і життя.
І головна перешкода на шляху до мрії не була офіційною: людина з бюстами сниться будинку морем - можна домовитися з ним.
Нерозчинною перешкодою є старі жінки радянського загартування, які живуть в в'їзді.

Моя друг була приправа їм: він перевозив їжу, смажені торти, домовилися проголосувати вхід за власними витратами. Але великогабарити затирають калачі, вони протистоять і не дають згоди. І на другий рік збирався цей стоічний опір.

Який мотив для тесту? Невідомо. Ви не можете отримати їх з тортами або ремонтами.
Він спалює свою душу при наявності когось в мансарді, хоча вони ніколи не пішли туди. Я не думаю, що я коли-небудь був Карлсон під дахом.

Але не всі історії закінчуються так сумно, є російські і більш комфортні мешканці в багатоповерхових будівлях. А отже, сьогодні не буде фото іноземних, сьогодні тільки наша московська еттика: мансарда в житловому комплексі «Кадашевські камери»

2. Хакамада Пентхаус на Петров:

3. У

Або квартира з горищною вежею біля HHS:

5. Умань

й Ще один лофт і немає горища. Пентхаус 294 кв.м. на 10 поверсі в ЖК «Італійський квартал».
Тут 1 кв.м бетонної рами пропонується від $26,400.

Але якщо немає таких грошей, не скажеш прощати до мрії про життя в московському мансарді. Наприклад, частина вбитого мансардного корпусу тепер на балансі московського будинку художників. Для невеликої оплати приміщення на даху орендуються самостійно.
Наприклад, це майстерня в алеї в області Різдва.
Двері тут так вузька, що творіння повинні бути опущені через вікно.

6. Жнівень

Також є майстер-клас по покрівлі вулиці Бочкакова, 8. Всі горищі в цьому будинку належать до суспільства «Художники нового століття». Всі сусіди на даху знають один одному, тут вони роблять фільми і кидають партії:

7. Про нас

Провідні мансардні життя і ресторани:

Вечірній офіс. ПРОЕКТИ Відео Брендування оселилися в вежі на Землі, 46:

І це офіс Розагропрому в Соколники:

Додано до [mergetime]1388917255[/mergetime]
Так, якщо бабуся нехай ви, ви маєте можливість бути Карлсон на даху. Бажаєте? ) Все!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное