Цікаві місця

Добрий день, Япс! Я розмовлявся з людиною і зрозумів, що він не розумів суб'єкта на всіх (або не на всіх). І ми говорили про пам'ятки співвласника. Мій співрозмовник із заздрюваною регулярністю назвав їх «оптично», потім «снайпер». Ця розмова під керівництвом мене до ідеї, що було б приємно пояснити її всім, хто хоче знати, що це диво. Так я збираюся розповісти вам коротко і просто. Я також хочу сказати, що я не професіонала і може зробити помилки або пропустити деталі. Якщо ви помітили такий суглоб в моїй пошті, завершити і виправити.
Так, маленька історія.
Перші пам'ятки коліматора з'явилися в авіації. Це те, що при збільшенні потужності і швидкості літака пілот став надзвичайно некомфортним прицілом за допомогою класичного прицілу. Занадто довгий, занадто складний, занадто небезпечний (при цьому ви націленийте, ви будете-nilly стабілізувати рейс і стати поставленою метою самостійно). Важко кажучи, інженери думали, сіли, і зробили новий авіаційний приціл, що дозволило прицілитися без поломки від пілотування, що не розширило кути зору до пілота.

7 фото + відео.

Принцип роботи (за двома словами) простий. Цільова сітка продається на видове скло і пілот бачить пам'ятну мережу перед ним. (фото 1)

Додано до [mergetime]1388994353[/mergetime]
(фото)

(фото)

Тоді пам'ятки на основі повітряного судна, що переходять до протиповітряних гармат, де вони використовували до 80-х років минулого століття.
Парадоксально, але перший коміматорний приціл пішов на продаж не був військовим, але приватна компанія випустили і позиціонувала його як спортивний приціл для прицілу Нидара 47. Головною особливістю даного виду є те, що прицільна марка у вигляді балки світла була проведена не до очей стріляти, але, навпаки, в напрямку цілі (паралель до бочки), що йде на нескінченність. В результаті навіть зміщуючи очі на бічну сторону, стрілка побачила прицільну позначку. Ахіллс п'ятий приціл став джерелом світла для побудови пам'ятного знака, а не його відсутності. Замість електричної лампочки використовується сонячне світло, яка була зосереджена на системі дзеркал і лінз в вузьку промінь, спрямовану паралельно стовбурові до цілі. Перед променем була встановлена злегка тонована, дзеркальна лінза, що надходить через яку частину світла, побудував образ прицільної сітки.(фото3)

Один спосіб або інший, цей погляд був проривом і відкрив епоху пам'ятних пам'яток для стрілецької зброї.

Сучасна епоха.
Так трохи визначення спочатку.
Співпраця - це процес отримання балок паралельних променів, що відповідають нескінченно віддаленим об'єктам. Саме на ньому ґрунтується принцип роботи даного виду приладів.
Ви побачите точку (або інші знаки) в пам'яті, яка вказує на те, що ви зйомки (відповіли, що приціл постріляється). Сучасні пам'ятки коліматора або мають невелику мультиплікацію, або взагалі не мають.
Основними структурними елементами прицілу є одношарова лінза, встановлена під невеликим кутом до цілі лінії, і випромінювач, що утворює (зазвичай за допомогою світлодіода і апертури) об'ємним зображенням знака прицілу, який найчастіше є простий червоний точка, хоча є більш складні варіанти його. На застібній стороні об'єктива наноситься світловідведення (семі-прозора рефлексна) покриття, випромінювач знаходиться в фокальної площині сформованої збиральної лінзи, але зовні її оптичної осі. Цей дизайн дозволяє стріляти одночасно спостерігати як практично нерозривний простір за об'єктивом, так і зображенням знака пам'ятки. З зброєю, спрямованою на будь-яку ціль, позиція світлової точки буде строго підключена не з тілом прицілу ... але з метою себе! Якщо, дивлячись на ціль через «коліматор», перемістіть голову праворуч і зліва, виявиться, що бренд «плавить» всередині прицілу, строго тримаючи цільову лінію.

В результаті стрілка, використовуючи пам'ятку співака, бачить з одним оком все навколишнє простір, в тому числі цілі, і з іншими - ціль, яскрава пам'ятка і практично все, з винятком площі, покритої чохлом пам'ятки, навколишній простір. У зв'язку з майном підсвідомості об'єднати зображення з різних очей в одне ціле, кінцева картина містить як незрівнянний, об'ємно сприймається навколишній простір і знак зору. Щоб прицілитися, потрібно лише об'єднати бренд з метою видимого через приціл, не замислюючись про правильне положення голови, а після повернення пострілу, націлений рядок, хоча зміщений, не є «горою», тобто він залишається повністю під контролем шутера.
Колектори діляться на відкриті і закриті. Перший запальний і практично не закриває поле зору навіть для «іграшного» очей, але випромінювач в них не захищений від навколишнього середовища, а в разі забруднення, прицільна позначка «поплаває» або навіть зсувів. Закриється такою хворобою не страждає, але помітно важче, тобто більш сильно змінить баланс зброї. Практично завжди для використання в різних умовах освітлення, спрямований бренд має автоматично або вручну регульований рівень освітлення.
Головна

542468

веб-сайт

Додано до [mergetime]1388994734[/mergetime]
www.youtube.com/watch? Одним з найбільш значущих недоліків коліматорів є акумулятори. Примітки використовують акумулятори і потрібно підготуватися до того, що рано чи пізно вони будуть сидіти і приціл не вийде.

Додано до [mergetime]1388994839[/mergetime]
Одним з найбільш значущих недоліків коліматорів є акумулятори. Примітки використовують акумулятори і потрібно підготуватися до того, що рано чи пізно вони будуть сидіти і приціл не вийде.

Р

Останнім часом ринок з'явіли прободи для пам'ятних пам'яток (поради для пробок) так звані магнітні засоби. Це спеціальні пристрої, які дозволяють зробити оптичний приціл з прицілу коліматора.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я кінець тут. Будь ласка, зв'яжіться з нами
До речі, є ще голографічні пам'ятки, але будь ласка, пробачте мене, вони темний ліс для мене ... так що я уникнув їх ... хто може - просвітити!

Джерело: