Новий рік у великій родині :

Привіт! Ми живемо в Москві. У нас є три діти - хлопчик, хлопчик і інший хлопчик :
Я хочу розповісти вам про наш Новий рік. 31 грудня 2013 р. та закінчується 1 січня 2014 р.
(Фото, зняті на телефоні, не відмивають якість :)
Новий рік традиційно сімейного відпочинку. Я рекомендую вам отримати на цій чарівній площині і відвідати нас сьогодні :
Я не знаю, чому я знімаю, але вони люблять це (наскільки вони люблять це).

Тут буде 51 фото і коментарі матері чудової сім'ї, від vasya-lesya.livejournal.com/

Габаритний зображення

2. 31 грудня 2013 Я прокинувся в ліжку. Старші діти вже на ногах, слухаючись пробігом по квартирі. Дитина спить поруч зі мною і прокине мене. Мій чоловік пішов на молочну кухню.

Р

3. У Хлопець приєднується до своїх братів у своїх пазами:

4. У Ось мій чоловік повернувся з завантажувального : Молоко, кефір і сир сир в якості допомоги від держави :) Невеликий, і хороший :

5. Умань У нас є угода з старшими дітьми: на будні дні ми їсти кашу або домашній йогурт, і до вихідних ми йдемо в магазин, де діти вибирають сухий сніданок. Нехай це не так корисно, але позитивні емоції також потрібні :) вихідні маленькі свята, тому ми робимо багато виняток. А сьогодні не просто вихідні та не просто свята, але 31 грудня! Сьогодні в режимі дня, харчування та ін. :
Старші діти злаки з молоком, у дитини є сир.

Джерело: