Російська Саня, підводні човни та пляжі.

У цій серії - російський район Санья, історія про околиці пляжів з підводними човнами (дизель і ядерні), а також деталі і ескізи по дорозі.

35 фото + текст + маленький мат. Джерело

2,2 км З Я жив в центрі Санья, недалеко від центрального міського пляжу, краще дістатися до Дадонгхай на автобусі. Вони коштують 2 юань (10 рублів), часто ходять, досить нові в вікі і практично всі умови. Також можна взяти таксі, попросити близько 20 юань (100 рублів). Забавно, що якщо ви йдете точно стільки ж відстані - від російського енклаві, апетит водіїв таксі збільшується на півтора рази.

3. У Але ми їдемо на автобус. Ми проходимо з зупинки, де висить підлокітники - вони нещодавно завершили свої заняття.

4. У Навпаки розумна китайська жінка опинилася в тіні, явно не локальна (ви можете бачити відразу). Відпочивали з Кантона або Шанхайа.

5. Умань Давайте подивимося в центрі Санья, після перетину рота річки, передмістя буде формально йти.

6. Жнівень Мост над річкою (як багато, так що я отримав всі імена, змішані вгору). Зверніть увагу на дівчину під парасолькою, буде багато іншого.

7. Про нас І ось річка, яка протікає в Південно-Китайське море. За довгий час він переповнений катерами і яхтами, але ми не повинні забувати, що ми в Китаї - так обов'язково будуть човни-будинки. Це місце для відпочинку (не дуже для туристів). Також є кілька катерів на фоні.

8. У Для грибів, дорога розщеплюється, йде в обхід зліва, і вправо - ось де ми зараз.

9. Навігація Тут автомагістралі пішли в Дадунхай.

10. Ми залишаємо торговий центр "Літо", це нервовий центр російського району. Не можна плутати, як російська мова стає ubiquitous і чітко видно тут. Тут більше половини пасажирів випадають з прохолодного живота автобуса в гарячу баню сонячного дня. Хтось на шляху до воріт морської бази.

Якщо ви перехрестите дорогу, "новий" відразу атакував помічники і торговці. Я чітко "зелений" до альтанки торговців і помічників - так як вони ще не бачили, так що я просто прибув, так що я не знаю ніяких цін ще, і це круто!
- Оскіс, Оскіс, Чайоші Оскіс!
Не робити це.
- Оскі! Гайошій! - Деякі шкідливі люди ходять поруч з мною, кладуть темні окуляри на мене.
- Вимкніть, потроху! Boo yao, ебать!!

Шукаю мене плутати, але неохоче відстає позаду. О, бізнес не працює!
З центру все ще називають, але не так активно як перші три хвилини - коли тут робиться все «бізнес».
Я не живаю тут! вони б трахнув мене в чотири дні.

11. Поблизу — так звана «харчова зона». Не змішайте його.

р.

12. Всі ціни на два рази в центрі міста. Всі права, я надаю будь-яким чином, навчаюся меню. Все дублюється російською мовою.

до Пиво!
до О, тут, тут! Що таке ната?
- Циндао, приїжджайте, пляшку! Скільки коштує? Чи холодно?
- (Претенди не розуміти) Pavar пиво ви ... Татарська ната?
- Яка Баварська? Ось?
(Я отримую ціну тегу, крок за китайськими стандартами, 30-plus mug, в той час як у мене є хороший 6-plus льодовий cindao в хіпка)

13.00 р. По периметру - різні виготовлені товари. На жаль, у Валі є взуття.

14. На першому поверсі, над - рай.

15.00 р. Ця назва захопила мене, приймала сюди, щоб з'їсти трохи, пельмені.

16.00 р. Там теж збивають. Навколо кута зліва.
Тоді наступний продавець прикріпив себе до мене і ran протягом тривалого часу поруч зі мною, продаляючи «м'ясо і ліжко». Але я не зробив.

17.00 р. Далі на першій лінії моря є готелі.

661862.

18 років Яким чином гості ми привітаємо?

19.00 р. Ах, газпром! Ну, вони повинні бути ласкаво просимо, вони мають багато грошей :

20. Все правильно, поїдемо до моря.

21. Пляж тут хороший, тонкий пісок, і досить чистий.

22. Я походжу в грибок і зацікавлюю ціну дня. Дівчинка дивиться на мене оціночно ("як багато чого можна відірвати це?") і дає мені 150 юань на калькуляторі! Тексти пісень, а це означає: Я трохи трахнув вгору і ходити далеко, вона catches вгору з мене і хвилі її toshiba перед нею обличчя - 100! Ні, ні.

3610Р. 4200Р.

23. Тут настає ніжні хвилі моря. Якість моря і пляжу тут, звичайно, набагато краще, ніж на центральному пляжі, без сумнівів.

24. Про половину китайських жінок прогулянку по пляжу з парасольками або капелюхами. Нехай ас, ноги, живіт, але особа повинна залишатися білим, інакше як спілкуватися з грибами?! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

25. Але це жовтень, поки китайський сезон. росіяни недостатньо, не більше чверть всього. Після того, як вони збираються повертатися, до грудня. Нижче ви можете побачити типові китайські сонячні ванни на пляжі.

26. Щоб плавати або не плавати, це питання.

27. Свічка, звичайно! Але пізніше. На вершині плавання тут починається захід. Коли всі вийдуть з своїх потоків! І тепер сонце занадто важко.

28. Тепер, увага! Давайте подивимося зліва, стоячи на пляжі - тобто на схід. Я спалогізую за якість фото, але немає іншого - Я взяв DSLR тільки один раз, а потім пішов плавання без будь-якого фотообладнання. Отже, ви бачите кришки, один за одним? Не просто ковпаки. Перший і другий граничний доступ з морської бази Юліна до відкритого моря. Там, прямо позаду пагорбів, є підводні човни, а також ракетні катери та антисумні захисні кораблі морської зони. І третій, найдавнішим є південна кришка Хайнанана, її південна точка. Просто море.

29. Це те, що китайський підводний флот схожий на Phoenix Peak, який цілком доступний для туристів. Я був недбалий - Я піднялася там під час важкого хазяю, і я не можу отримати таку фото. І другий раз сходження в спеку була лази.

30. Ви можете побачити карту, як імпросування курорту Дадонгхай прилягає до китайського Севастополя. Дивитися, праві наступні двері? Після 2 зупинок з "Площа" автобусом ми вже проходимо вхід до Юліна VMB. Синя точка у верхній частині, де я жив, в центрі Саня.

Габаритний зображення

31. Але це биксит. Дадунхай (1) приєднується до «старого» Yulin base (4), з дизельними двигунами. Але навіть на схід є елітна зона пляжів з більш дорогі готелі - Ялунван (2). Так, схід від Ялунева, за стіною боумних бар’єрів і антиторпедомереж, є китайська Вілюхінськ і Хаджиєво, в одній людині - величезна площа «нової» Юлінської бази (5). В даний час існує величезна конструкція з будівництвом систем SSBN. Це головна китайська «існуюча гнізда», де побудовано найбільш цінну рибу Кельестиальної імперії, гордість українського флоту – ядерні ракетні стратеги проекту 094 «Джін».
І все це - біля елітних пляжів. Ось як це дивно, Китай.

Коли я приїхав в Ялуньван, перша думка була їздити від пляжів в таксі, а потім підніматися на пагорб. Дивись ці стратеги зверху. Тоді я думав, і нарешті змінив мій розум.

32. І ще одна інструктивна карта. Шукайте, куди проектується головна морська влада Китаю: Південно-Східної Азії. Зона його основних життєвих інтересів. Великий якір на карті Гайнананана - Юлін WMB, див. вище. Китайська спорудження головної бази ракетних підводних човнів досить грамотно - з зручним і швидким доступом безпосередньо до глибоководної частини Південно-Китайського моря.

33. Гаразд, давайте повернутися до Дадунгай на ніч. На березі, що відбивається в ніжному морі.

34. Я отримую, відправляючи всі види допомоги по дорозі. Я радий я не живу тут! :
Вечірнє життя починається на проспекті, а наші співвітчизники також збивають з готелю загарбують за масою, спалюючи по праці і неоцінених рублях на китайському грунті.

Екстрим.

35. У місті є ще дві російські плями (де концентрація російськомовних), є ще багато ознак на великому і потужному.

* * * * * * * * * * * *
Пара підійшов мене на сувенірній вулиці:
Чи можна сказати мені, як потрапити в Фенікс?
до Ось ми йдемо.
до Дякую! Де ти?
- Петро.
- Ми з Дніпропетровська!
- Довга, що дуже добре! :
Я. Як приємно бачити Nashen обличчя, ми так втомилися від ієроглифії!
- Приходьте! Ви просто повинні зробити друзів з ними :

Завершено основний маршрут з Балтії до Південно-Китайського моря.

р.

Джерело: