Питання встановлення факту порушення правил дорожнього руху

Ця тема була натхненна ще однією свинячою поведінкою драйверів Syzran. Я буду писати про них трохи пізніше, і тепер я спробую зробити трохи фону, щоб кожен розумів, що я розмовляю про. Веб-сайт: www.journal.com

Ми будемо говорити про ходьба пішохідна алея (на народі Бродвею) найбільший район міста «Монгора».

Що таке Broadway:
- дві паралельні тротуари,
Ці дві сторони мають прогулянку між ними, з лавками і урнсами, встановленими на них.
- загальна довжина пішохідної зони становить 600 метрів,
Віддаленість від дороги зробила комфортне і безпечне місце для прогулянки з дітьми.
Спочатку ця проблема вже з'явилася, але або від байдужості людей, або від байдужості органів, вони не хочуть її вирішити.
Вперше проблема цієї пішохідної зони була уражена близько 2 років тому під час будівництва гіпермаркета Magnit і магазину побутової техніки M-Video.
Потім під час укладання зв'язку були викопані обидва пішохідні доріжки.

248 р.

Я неодноразово скаржався на охорону дорожнього руху і прокуратуру про ці пішохідні ділянки, які в руках є інваліди.
Проблема була ліквідована через рік, так як звичайно, в найбільш елементарному вигляді - вони вирівняли як стоянка, так і пішохідна зона під одним.
Як ви можете уявити, що пішохідна секція не була для пішоходів.

Але поточний час і проблема повторюється в іншому розділі Бродвею, і проявляється в більш гострій формі.
У нас є школа No 17 – її територія виділяється синьою.

Р

Біля школи на лівій стороні знаходиться торговий центр «Монгора».
Смажена червона лінія на шкільному майданчику є парканом, який огороджена ділянка близько 8000 м2 біля школи.
І тепер люди просто загадуються підставами, на яких школа була взята ділянка землі, на якій розташовані футбольне поле та спортивне обладнання, для будівництва іншого торгового центру.

1990Р. 2199Р.

Але, як і звичайно, ніхто не приготував, і будівництво було на своєму шляху.
Ось вже існуюча ділянка пішохідної зони (загальна в червоному кольорі).

Зверніть увагу на пішохідні переправи та дорожні вогні, а також до колон, які запобігають проходженню транспортного засобу в цьому місці.
Самара блогер Олександр 3ojlotou у своїй статті згадував цей сайт Як блогери з Самара знайшли себе в Сизрані вночі.
Цитувати з статті:
14. А потім, знову, прогулянка за кордоном. У тому місці, де буфери, берези раніше виросли, але вони, в'ялені громадяни вважаються не гармонійно розміщені на землі і випилювалися, збираючи місце цього двоярусного дива! Що стосується освітлення, вони також не турбувалися, очевидно, враховуючи, що дорога вже сяюча.

15.00 р. Під час зустрічі ми вирішили повернутися до Монгори. Це не старі фото з моменту будівництва, ще один будується праворуч від існуючого торгового центру, ніхто не розуміє що, але все ж триває будівництво.

Ще один Самара блогер Дмитро простий_кот у своїй статті Сизран Промісед. Блоггери. Він також відзначив будівництво та те, що все зроблено для людей.
Цитувати:
На фото ви просто побачите нещодавно прокатну асфальтову парковку, що навпроти наступного ТРЦ під будівництвом. Бухта, ймовірно, відзначає кінець пішохідної зони.

Тепер побачимо, що жителі нашого району отримали в результаті будівництва.
Тут ми бачимо торговий центр і стоянка для автомобілів - все, здається, що це повинно бути, але немає пішохідної зони тут, якби не було такої речі. Чи можна відокремити сайт з невеликим парканом, щоб люди переїхали без турбувальних машин, а молоді мами не маневрували через сноуборди між проїздами автомобілів в стоянці?

Давайте подивимося, що відбувається.
Спочатку ми розглянемо регульовані пішохідні переправи.

А поки я переправила дорогу, автомобіль з червоної кишені зліва, і виявилося, що підійти дорогу без тертя на чужому автомобілі нереально.
І знову питання побачить питання: Чи складно жертвувати два паркувальні місця і зробити загартовану кишеню для пішоходів?
На цьому розділі дороги є тільки 2 регульовані пішохідні переправи.
Попереду і подивитися, що зліва від Broadway. Мені здається, що цей вандалізм у чистому вигляді і в першу чергу відповідальність повинна бути нести розробника.

Тут на цій картині можна побачити трохи, як власники торгового центру «Монгора» скидають брудні сніги за межами своєї території:

Тепер подивимося на загальний вигляд і подивимося, чому я почав цю історію.

Р

Ніщо ловить очей? Пішохідні доріжки, дорога, паркан і доріжки, прокочуються на літній газон? Я був переповнений і переповнений емоціями. Я збираюся бути більш специфічними, але це свині. Усі загубили стан, органи влади, інші, але подивіться, як ви перетворите місто в пустелі!

І так 31 грудня, буквально 20 хвилин, коли стоїть на цьому місці, я був вражений тим, як багато людей приїхати до торгового центру таким чином.
Я розміщую фото в оригінальній якості (натисніть на малюнку, щоб виглядати більше), на всіх автомобілях, при бажанні можна побачити стан. кількість.

Додано до [mergetime]1389088704[/mergetime]

другий

третій

четвертий

п

6 хв

І багато інших. І це той, хто не байдужий до чого він захопився. Він не лацінався, припинив, діалог був коротким, але примхливим:
Драйвер: Які наслідки?
Мені: Які наслідки? Ви їсти на газоні!
Драйвер: Snitchers?
Мені: Ні, я просто для замовлення!
Як бачите, є різні категорії драйверів. Найяскравіше - велика кількість жінок, які проходять через це місце.
Тексти пісень, а це означає: І слово жінка в мене довго не поєднується з ідеальною для замовлення, догляду і краси.
Іноді вони заважають гірше худоби.

Що таке несправність?
Хто не бачив нічого, але свою користь?
Розробник – який не може організувати нормальну парковку та пішохідні зони?
Драйвери, які посилюються на величезну швидкість, не знають не по відношенню до інших, а не культуру поведінки?
Педестріани – хто, як роботи, ходити між автомобілями, скуштувати всі і все в своїх серцях, але мовчить в реальності?
Я в даний час готує два листи:
в ДАІ - з питанням створення факту порушення трафіку, і, якщо він встановлений, прокуратура цих "комрадів".
c Адміністрація - з запитом на допомогу у усунення цих проблем.

Джерело: