786
Зимова роялька Кам
Привіт, кожен! Довгий час ніхто не написав або повідомив про риболовлі. Можливо, вони просто не люблять рибу взимку, хоча взимку риболовля велике! Я не можу сидіти в домашніх умовах і піти риболовля. Наша мета - м'якоть.
У вас буде 20 фото, будь ласка, не ламайте, я апологую за якість.
1. 65 км від міста Нижньокамськ і ми в обраному місці. Ми повинні перехрестити Каму, а потім ми повинні піти в одну бухту. Я мав піти через ці місця.
2,2 км Ми вже на рибальській землі. Не душа навколо. Красивий!
3. У Ми свердлимо отвори, подаємо їх, і спробуємо їх зловити.
4. У
1258075
5. Умань Ось перша гонка сьогодні. Привіт!
р.
6. Жнівень Я не маю прикусу на довгий час. Тексти пісень, а це означає: Це моя краса!
7. Про нас Я знаходився трохи в процесі.
8. У Це те, що я люблю... за свою красу!
Додано до [mergetime]1389200434[/mergetime]
9. Навігація
10. Дад робить магію на отворах і намагаючись зловити щось більше!
3610Р. 4200Р.
11. В результаті не було довго!
12. І ось мій сайт. Прохолодний пішов. Я думав, що я трохи прогуляюся.
13.00 р. При цьому збирають рибу на отворах.
р.
14. Ось де всі вони приходять.
15.00 р. Після обіду погода різко змінилася. Розпочався справжній вибух. Ми працюємо зараз! Прогулянка протягом тривалого часу, не менше години.
Р
16.00 р. У нас є багато снігу. Дорогий будинок був міцним! І що вітер на обличчі!
17.00 р. На шляху додому ми зустрічали це диво на березі.
18 років Всі Ми вже на нашому березі. Дуже втомлений, але задоволений! Риболовля добре! Погода була трохи грубою, але нічого! Час
19.00 р. Ось ми ловимо. Не дуже великий курс, але сьогодні вона була щасливою! (Bucket 10 л.)
Джерело:
У вас буде 20 фото, будь ласка, не ламайте, я апологую за якість.
1. 65 км від міста Нижньокамськ і ми в обраному місці. Ми повинні перехрестити Каму, а потім ми повинні піти в одну бухту. Я мав піти через ці місця.
2,2 км Ми вже на рибальській землі. Не душа навколо. Красивий!
3. У Ми свердлимо отвори, подаємо їх, і спробуємо їх зловити.
4. У
1258075
5. Умань Ось перша гонка сьогодні. Привіт!
р.
6. Жнівень Я не маю прикусу на довгий час. Тексти пісень, а це означає: Це моя краса!
7. Про нас Я знаходився трохи в процесі.
8. У Це те, що я люблю... за свою красу!
Додано до [mergetime]1389200434[/mergetime]
9. Навігація
10. Дад робить магію на отворах і намагаючись зловити щось більше!
3610Р. 4200Р.
11. В результаті не було довго!
12. І ось мій сайт. Прохолодний пішов. Я думав, що я трохи прогуляюся.
13.00 р. При цьому збирають рибу на отворах.
р.
14. Ось де всі вони приходять.
15.00 р. Після обіду погода різко змінилася. Розпочався справжній вибух. Ми працюємо зараз! Прогулянка протягом тривалого часу, не менше години.
Р
16.00 р. У нас є багато снігу. Дорогий будинок був міцним! І що вітер на обличчі!
17.00 р. На шляху додому ми зустрічали це диво на березі.
18 років Всі Ми вже на нашому березі. Дуже втомлений, але задоволений! Риболовля добре! Погода була трохи грубою, але нічого! Час
19.00 р. Ось ми ловимо. Не дуже великий курс, але сьогодні вона була щасливою! (Bucket 10 л.)
Джерело: