906
Океанія: Фіджі і Тонга
Fiji є улюбленим місцем відпочинку для Австралії та Нових Зеландії. Не рідкісні гості тут, але ми тут не є господарями - занадто довго літати.
В середньому, щоб дістатися сюди, потрібно витратити не менше 28 годин на рейсах і з'єднаннях - не кожен витримає цього.
Фіджі є для Океанії, це як Москва для Росії є головним транспортним центром і тому ми тут, тому що наш шлях знаходиться в стані Тувалу, який буде висуватися в Тихому океані протягом 50 років.
Тут буде 99 фото.
Це насправді карта Океанії.
Майже всі рейси були зроблені в темряві, і це було неприпустимо, щоб подивитися в темне вікно, але сонце ще здавалося літати в Фіджі.
Ми бачимо землю відразу, і це Фіджі.
Земельна ділянка, ми вітаємо з Fiji Airwaves, що працює в Oceania.
Розвантаження.
Перший удар - тепловий удар після охолодження Москви і кондиціонування повітря в площині
Кожен міжнародний рейс зустрінеться з піснями місцевих музикантів.
Виходить з аеропорту Nadi і відразу... колір... все так соковитий і насичений, або просто використовується для зими
Як в практично будь-якому курорті, пальмові дерева всюди
11472р.
Ви можете скористатися таксі на 10-15 FDJ (Fijian долар, близько 2 разів дешевше, ніж американський) або за 1 FDJ взяти автобус.
Мета полягає в тому, щоб тримати себе зайнятими до завтрашнього дня. Політ Тувалу завтра вранці. Nandi є типовим містом мільйонів. У своїх магазинах також працюють люди, які називаються. Тільки Фійці є більш хорошими, ніж інші народи купівель.
Типовий представник.
Давайте прогулянку по мальовничій природі.
р.
Коли у нас взимку, то тут тепла, але дощовий сезон і краще їхати влітку.
270692
Насправді, тут ви відчуваєте себе як на іншій планеті: занадто багато Фіджі і Нова Зеландія орієнтовані, нічого не знайомого з російськими людьми.
О, що зелений колір.
Де купують людей? Місцевий щасливий показати
Ммм. Це пляж, і де білий пісок і всі параферналії?
"Я не знаю, кожен купить тут."
«Я щось, що ви не любите на пляжі? й
Р
Я не збираюся показати вам фотографії ресторанів і речей, я просто хочу показати вам захід сонця. Я не бачив цього.
Так, сьогодні рейс в Фунафуті Атол, який належить до держави Тувалу. Чи дивись на першу картину? Головна Ось тепер ближче. Це весь стан.
, Україна
Місцевий аеропорт, реєстрація і літати. Перельоти до міста Тихого океану
Яскравий літак. Щось схоже на АН-24 (загадка Якутія).
Так, але більш цивільні. На цвяху вже повісили кольє.
Відповідає анкету. Стандартні питання – це те, чому, коли спини.
Майже всі Океанії безвізові для росіян, за винятком деяких островів і держав (Кірибати, Фра Полінезія тощо)
Перші Тихоокеанські альтанки! Як сниться бачити їх!
Детальніше
20338
Що таке FIJItime. Є багато весілля в Фіджі.
Про це заявив пілот. Я шкода.
Там Тувалу! Паралельно, ми можемо бачити прохід.
Після посадки ви відчуєте площину і ви відчуєте з місця. Навколо паркану, і є люди і багато людей приходять подивитися приїзди. У літаку 2 рази на тиждень. Це подія.
Як скатерти всі - розкачати Тувалуанку і просити про настрій
Офіційна мова англійською мовою. Люди дуже подобаються!
Під час дощу можна подивитися. Льодяно попливає океаном. З'являються на внутрішній стороні черепа
Основними засобами перевезення є скутер, більш як мотоцикл. Це була жінка, яка поросла.
Коли ми йдемо до одного кінця острова, ми походимо по цьому шляху. З одного боку є спокій і спокій, на іншому є завжди вітер. На праві є акули і небезпеки, зліва є лагуна і все дрібно.
Ехо війни. Будь-яка залізна гнижка в такому кліматі дуже швидко. Всі консервовані продукти харчування на острові з зовнішнім іржі
р.
Читання.
Хм.
Гурра. Сонце прибув і життя людей відварилося!
Вода в лагуні змінює кольори, як ромашка
Республіка Банан.
Тут приходять діти.
Всі дівчата Тувалу отримують жир після 14-16 років. Такі генетичні речовини. І дуже милий Фіджик, який повністю темний.
Моторбайки надходять в.
Р
Це двір.
Магазини. Ціни, 2 рази більше Фізіан. Основна валюта - Австралійський долар. Валюта слайдера, де ви обміняєтеся
Міжнародний аеропорт
Р
Право по дорозі і банку. У номері немає.
Ось приплив. Деякі збирають тварин.
Ну, це майже як картина.
р.
В цей час небагато сонця. Завжди дощати.
Дорослим затримують дітей стільки, скільки вони можуть.
Грати з дітьми
Здавалося б, все було приховано.
Вечір. Чи можна вийняти населення (навіть стільки місця, щоб дати аеропорт? – ні). Перед прибуттям літака - тут вогнетривкі двигуни з сиренами
Воллібол грається тут.
Далі Зареєструватися знову.
(доб. 3)
Але цей колір...
Р
Тут виходить краб.
Дуже красива на сонці.
Автобуси починають блищати
Відпочинок в Карпатах
р.
Закрити до картини.
510352
Там трохи босоніж індіанки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Туристичний потік мінімальний
Люди люблять фотографуватися і дуже фотогенів.
Жінка в Тувалу.
, Україна
Але жінки, є що подивитися тут, правда про любитель.
Все з дітьми.
р.
Допоможіть мені визначити вас. Дуже знайомі обличчя.
Після того, як вода тут нереальна.
Морська вода
Як без себе?
Херсон
Прибув літак. Як Тувалу нерозкрито? Не знаю, що нічого не потрібно, просто відвідати, відчувати, як позитивні люди, незважаючи на те, що їх держава миється.
Ми повертаємо на Fiji, щоб побачити пляжі. Bye, Тувалу!
Шматочки острівних островів
О, колір!
Повернутися назад. На острові є можливість побачити фільм «Раг» з Томом Ганками. Також десь тут знято «Блакитний лагун» з Жововичем
Є університет Фіджі, де є російська людина. Ми знаємо і поважаємо тут.
Перший типовий Fijian острів з готельом
І ось острів Модрикікі, тут і знятий
р.
У групі близько 20 осіб дати годину до норкелю і вивчити острів
Я бачу, що там не було ніякого входу з фільму.
Типовий пляж, як скрізь
Ми плаваємо з маскою, там не дуже багато риби, там досить корали.
Ми їдемо в село з місцевими Люди, які використовуються для практики канібалізму тут.
Ніцца пляж біля с.
3250Р. 3700Р.
Дуже приємно.
Місцеві місця відразу поширюють підписи з дерева. вони відразу кидаються бісером, кулонами і т.д. Просимо купити допомогу дітям. Мдаа.
Тримати готують національний напій Кава
Як я сказав перед тим, що кольори в Fiji є суперконтраст і без будь-яких хитрощів.
Ще цікавіше село в Тувалу.
Принесіть човен назад до судна.
р.
Фіджі гармонійний. Не схожий на Карибський басейн, він навколо кута і там сливи. Все тут живий і барвистий.
Фіджі не є курортом для багатих і міцних хлопців. Тут відпочивають звичайні люди, багато сім'ї, для насиченого окремого розкладу і ангарів вже приватні літаки і вертольоти, готові прийняти до будь-якого острова.
Це зараз. Висоти показали
Надія може бути досягнута за такою ж ціною, як люди літають до Домініканської Республіки, і є дійсно інший світ, без села Потемкін і красива помилковість.
Фіджі є одним з найбільш бюджетних курортів регіону.
Австралійці і новозеландці навряд чи відпочинуть на поганому місці.
Акули, але вони доброзичливі. В цілому, Океанія занадто великий, і ви можете шукати курорт в будь-якій з держав.
Фотографії з Тувалу тут
Джерело:
В середньому, щоб дістатися сюди, потрібно витратити не менше 28 годин на рейсах і з'єднаннях - не кожен витримає цього.
Фіджі є для Океанії, це як Москва для Росії є головним транспортним центром і тому ми тут, тому що наш шлях знаходиться в стані Тувалу, який буде висуватися в Тихому океані протягом 50 років.
Тут буде 99 фото.
Це насправді карта Океанії.
Майже всі рейси були зроблені в темряві, і це було неприпустимо, щоб подивитися в темне вікно, але сонце ще здавалося літати в Фіджі.
Ми бачимо землю відразу, і це Фіджі.
Земельна ділянка, ми вітаємо з Fiji Airwaves, що працює в Oceania.
Розвантаження.
Перший удар - тепловий удар після охолодження Москви і кондиціонування повітря в площині
Кожен міжнародний рейс зустрінеться з піснями місцевих музикантів.
Виходить з аеропорту Nadi і відразу... колір... все так соковитий і насичений, або просто використовується для зими
Як в практично будь-якому курорті, пальмові дерева всюди
11472р.
Ви можете скористатися таксі на 10-15 FDJ (Fijian долар, близько 2 разів дешевше, ніж американський) або за 1 FDJ взяти автобус.
Мета полягає в тому, щоб тримати себе зайнятими до завтрашнього дня. Політ Тувалу завтра вранці. Nandi є типовим містом мільйонів. У своїх магазинах також працюють люди, які називаються. Тільки Фійці є більш хорошими, ніж інші народи купівель.
Типовий представник.
Давайте прогулянку по мальовничій природі.
р.
Коли у нас взимку, то тут тепла, але дощовий сезон і краще їхати влітку.
270692
Насправді, тут ви відчуваєте себе як на іншій планеті: занадто багато Фіджі і Нова Зеландія орієнтовані, нічого не знайомого з російськими людьми.
О, що зелений колір.
Де купують людей? Місцевий щасливий показати
Ммм. Це пляж, і де білий пісок і всі параферналії?
"Я не знаю, кожен купить тут."
«Я щось, що ви не любите на пляжі? й
Р
Я не збираюся показати вам фотографії ресторанів і речей, я просто хочу показати вам захід сонця. Я не бачив цього.
Так, сьогодні рейс в Фунафуті Атол, який належить до держави Тувалу. Чи дивись на першу картину? Головна Ось тепер ближче. Це весь стан.
, Україна
Місцевий аеропорт, реєстрація і літати. Перельоти до міста Тихого океану
Яскравий літак. Щось схоже на АН-24 (загадка Якутія).
Так, але більш цивільні. На цвяху вже повісили кольє.
Відповідає анкету. Стандартні питання – це те, чому, коли спини.
Майже всі Океанії безвізові для росіян, за винятком деяких островів і держав (Кірибати, Фра Полінезія тощо)
Перші Тихоокеанські альтанки! Як сниться бачити їх!
Детальніше
20338
Що таке FIJItime. Є багато весілля в Фіджі.
Про це заявив пілот. Я шкода.
Там Тувалу! Паралельно, ми можемо бачити прохід.
Після посадки ви відчуєте площину і ви відчуєте з місця. Навколо паркану, і є люди і багато людей приходять подивитися приїзди. У літаку 2 рази на тиждень. Це подія.
Як скатерти всі - розкачати Тувалуанку і просити про настрій
Офіційна мова англійською мовою. Люди дуже подобаються!
Під час дощу можна подивитися. Льодяно попливає океаном. З'являються на внутрішній стороні черепа
Основними засобами перевезення є скутер, більш як мотоцикл. Це була жінка, яка поросла.
Коли ми йдемо до одного кінця острова, ми походимо по цьому шляху. З одного боку є спокій і спокій, на іншому є завжди вітер. На праві є акули і небезпеки, зліва є лагуна і все дрібно.
Ехо війни. Будь-яка залізна гнижка в такому кліматі дуже швидко. Всі консервовані продукти харчування на острові з зовнішнім іржі
р.
Читання.
Хм.
Гурра. Сонце прибув і життя людей відварилося!
Вода в лагуні змінює кольори, як ромашка
Республіка Банан.
Тут приходять діти.
Всі дівчата Тувалу отримують жир після 14-16 років. Такі генетичні речовини. І дуже милий Фіджик, який повністю темний.
Моторбайки надходять в.
Р
Це двір.
Магазини. Ціни, 2 рази більше Фізіан. Основна валюта - Австралійський долар. Валюта слайдера, де ви обміняєтеся
Міжнародний аеропорт
Р
Право по дорозі і банку. У номері немає.
Ось приплив. Деякі збирають тварин.
Ну, це майже як картина.
р.
В цей час небагато сонця. Завжди дощати.
Дорослим затримують дітей стільки, скільки вони можуть.
Грати з дітьми
Здавалося б, все було приховано.
Вечір. Чи можна вийняти населення (навіть стільки місця, щоб дати аеропорт? – ні). Перед прибуттям літака - тут вогнетривкі двигуни з сиренами
Воллібол грається тут.
Далі Зареєструватися знову.
(доб. 3)
Але цей колір...
Р
Тут виходить краб.
Дуже красива на сонці.
Автобуси починають блищати
Відпочинок в Карпатах
р.
Закрити до картини.
510352
Там трохи босоніж індіанки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Туристичний потік мінімальний
Люди люблять фотографуватися і дуже фотогенів.
Жінка в Тувалу.
, Україна
Але жінки, є що подивитися тут, правда про любитель.
Все з дітьми.
р.
Допоможіть мені визначити вас. Дуже знайомі обличчя.
Після того, як вода тут нереальна.
Морська вода
Як без себе?
Херсон
Прибув літак. Як Тувалу нерозкрито? Не знаю, що нічого не потрібно, просто відвідати, відчувати, як позитивні люди, незважаючи на те, що їх держава миється.
Ми повертаємо на Fiji, щоб побачити пляжі. Bye, Тувалу!
Шматочки острівних островів
О, колір!
Повернутися назад. На острові є можливість побачити фільм «Раг» з Томом Ганками. Також десь тут знято «Блакитний лагун» з Жововичем
Є університет Фіджі, де є російська людина. Ми знаємо і поважаємо тут.
Перший типовий Fijian острів з готельом
І ось острів Модрикікі, тут і знятий
р.
У групі близько 20 осіб дати годину до норкелю і вивчити острів
Я бачу, що там не було ніякого входу з фільму.
Типовий пляж, як скрізь
Ми плаваємо з маскою, там не дуже багато риби, там досить корали.
Ми їдемо в село з місцевими Люди, які використовуються для практики канібалізму тут.
Ніцца пляж біля с.
3250Р. 3700Р.
Дуже приємно.
Місцеві місця відразу поширюють підписи з дерева. вони відразу кидаються бісером, кулонами і т.д. Просимо купити допомогу дітям. Мдаа.
Тримати готують національний напій Кава
Як я сказав перед тим, що кольори в Fiji є суперконтраст і без будь-яких хитрощів.
Ще цікавіше село в Тувалу.
Принесіть човен назад до судна.
р.
Фіджі гармонійний. Не схожий на Карибський басейн, він навколо кута і там сливи. Все тут живий і барвистий.
Фіджі не є курортом для багатих і міцних хлопців. Тут відпочивають звичайні люди, багато сім'ї, для насиченого окремого розкладу і ангарів вже приватні літаки і вертольоти, готові прийняти до будь-якого острова.
Це зараз. Висоти показали
Надія може бути досягнута за такою ж ціною, як люди літають до Домініканської Республіки, і є дійсно інший світ, без села Потемкін і красива помилковість.
Фіджі є одним з найбільш бюджетних курортів регіону.
Австралійці і новозеландці навряд чи відпочинуть на поганому місці.
Акули, але вони доброзичливі. В цілому, Океанія занадто великий, і ви можете шукати курорт в будь-якій з держав.
Фотографії з Тувалу тут
Джерело: