Фак, це дитина.

Для допоміжних робочих місць я зазвичай приймає студентів за допомогою реклами, або шляхом ознайомлення.

Ця робота є нерегулярною, що охоплює когось на регулярній основі. Студентський штраф. Фарбування, завантаження та розвантаження.
Я отримав хлопчик сьогодні. Робочий хлопчик. Промінент студентського солдата. Він відповідав саму рекламу.
Ми зустрінемо з ранку на будівельному майданчику. Я подарував йому все, що потрібно, зустрівся з ним, він змінився з великого мішка, пішов до роботи. І я бачу, чому він йде без капелюха, на вулиці мінус 5, після всього. Ніщо він говорить, okay. Я зроблю його. Я бачу, що він не зношує теплі рукавички. Я впевнений, що він зношує тонку гумку, щоб покласти на цивільні особи. "Не холодно, - сказав я. "Брати, в півгодини ми зробимо теплі рукавиці." Я. Він показав, як змішувати фарбу з розчинником, як фарбувати. Я пофарбував себе, фарба дрібна. Ну, я думаю, що це один студент в федеральному університеті, не geek.
Що ви думаєте? Після 15 хвилин він дзвонив мені, "О, шкода, я, ймовірно, не можу." Всі заморожені, здоров'я дорожче. Я сказав: "Холд на, buddy, я приходжу, це буде тепло." Немає, я не можу, це холодно, фарба не лягає вниз, я отримав більше snot тут. . . ?
Повернувшись до нас. Він тримав погляд на мої очі: «Не ображати!» І в кінці він сказав: «Важливо, за 800 рублів на добу в холоді, це не те ж...» Ви думаєте, якщо я пропонував йому двічі стільки, що тепер він пофарбував його в даний момент. Ми виїхали назовні.
- Як працює весь будинок? - Я дивився навколо. - Не навіть Таджикс.
- Ну, я не Таджик!
Ось де ми зламали цей краб.
Наші зварники в цей дуже час на вулиці, в вітрі, на високій в'язниці своїми руками (не брати рукавички) заклепки з'єднані холодною праскою. Все коліно. Зручний дизайн. Погляд

Все про російську народну мудрість пам'ятають:
"Ви прийняли луку, не скажете, що ви не знаєте."
«Очі страх, але руки роблять. й
Патіент і праця побороть все.
Або армія:
«Як ви замерзли, коли у вас є лопатка в руці? й

І він не єдиний, цей бійець. З усіх моїх тимчасових робіт буде 80 відсотків. Класика: «Я хочу отримати гроші, але я не хочу нічого робити». Будь-який випадок може бути видалений. Щоб лежати, щоб руйнувати роботу, пообіцяти і не приїхати - це святе. Навіть якщо рубль покарана, нічого не працює. Вони могли заробити 20-30 тис. місяців, якщо не за власну недбалість. І багато хто має дружини, деякі мають дітей. Але припливати напередодні роботи, або залишатися в контакті до п'яти ранку, це незрівняна традиція. Не поважати роботу. Вони не поважають себе.
Решта розумних хлопців працюють на совісті, попереджають про все заздалегідь і ... дуже швидко ростуть в кар'єрі. У акомпапсах вони затримуються не більше двох сезонів.

Я говорю довго, що недбалість, нездатність, це з дитинства. Мама і Дад не навчав його.
Я кажу сина, «Якщо ви хочете зробити щось, це краще, ніж інші». Нещодавно я дізнався, що Schwarzenegger керує тим самим принципом життя.
Важкий ставлення ніколи не зашкодить. Або, можливо, це може закривати інші недоліки. У мене є пара бізнес-партнерів. Вони маленькі безтурботні, вони можуть без зла або привітності. Але я завжди знаю, що вони закінчують справу, усувають недоліки. Кожен з них має внутрішню сутність і відповідальність.
Я ніколи не бачив зміни особи в цьому відношенні. Не дивлячись на це, це назавжди, незалежно від того, де вона йде. Відповідальна людина завжди буде схожа на те, що навіть якщо його інші якості псують образ.

Фак, це дитина.

Джерело: