Іноземці вже ходять з нас.

Іноземці вже ходять між нами, але відмовляються поділитися технологією, міністр оборони США говорить

Колишній міністр оборони Канади заявив про те, що іноземці вже ходять серед нас, але відмовляються поділитися своїми технологіями, поки ми змінюємо наш живіт і забруднюючи спосіб життя.

За словами Павла Еллієра, який служив Генеральним секретарем Ліберальної оборони від 1963 до 1967 року, є 80 різних видів відчуження.

«Зима з них «будуть так само, як ми» – вони можуть прогулятися по вулиці і ви не помітили», - розповів Росія Сьогодні СофіКо в суботу.

«Офіс і у мене є довга історія, і звичайно, є багато більшої активності протягом останніх кількох десятиліть, тому що ми придумали атомну бомбу», - сказав він.

Еллієр, 90, в першу чергу, заявив, що він вірив у відчуження у 2005 році, згідно з Девідом Маккормаком.

«Ми витрачаємо занадто багато часу боротьби один одному, ми витрачаємо занадто багато грошей на військові витрати і не достатньо годувати бідні», - сказав він.

«Я хотів би співпрацювати з нами і навчити нас краще життя, але тільки з нашою згодою, я думаю. Вони не бачать нас, як хороші власники планети, сказав він.

Еллієр описав кілька видів відчуттів, в тому числі «всі білки», які нібито співпрацюють з ВПС США в Невада. Ще однією групою іноземців називається «сірий шорти» і третій – «Північні блондинки» (Припустимо, що якщо ви познайомитеся з ними, ви можете сказати: «Я дивлюся, якщо вона з Данії або з інших?»).

Джерело
Щоденна пошта

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное