Андрій Кончаловський

Я хочу нагадувати вам деякі дивовижні фігури і факти, які чітко підтверджують, що Росія не в Європі або навіть Азії в багатьох відносинах: в плані корупції, тривалості життя, інвестиції в науку і так далі, ми в Африці!

Я кажу ще більше: це не ми, хто повинен бути відхилений таким порівнянням, але африканські! Африканці роз’яснюють за свою повагу: протягом чотирьох століть вони безперечно експлуатували і знищили «аліенсом» – расистами і колонізаторами, а за останні чотири століття, які нас колонізували, які нас гнили, але самі?

Тепер, ми часто ігноруємо статистику - є статистика зараз - це важко сприймати реальність в сухих числах.
Але масштаби трагедії, які зараз грають в Росії, так критично, що я хвилюю вас процідити вашу увагу.

Смертей в Росії.
За останні 20 років в Росії загинув понад 7 мільйонів росіян. До цього показника ми попереду Бразилії та Туреччини на 50%, а Європа за кілька разів.

Щорічно Росія втратила населення всієї області, що дорівнює Пскову, або великого міста, таких як Краснодар.

Кількість самогубців, отруйок, вбивств і нещасних випадків в Росії можна порівняти з цим в Анголі і Бурунді.

З точки зору життєздатності для чоловіків, Росія займає близько 160 років у світі, за Бангладеш.

Росія займає 1 місце у світі в абсолютному розмірі втрати населення.

За оцінками ООН населення Росії з поточного 143 млн. осіб на 2025 р. зменшиться до 121-136 млн.

У Росії також захоплюються фігури: 8 з 10 літніх людей, які живуть в рідних будинках, мають родичів, які можуть підтримувати їх.
Але вони відправили у притулок! Відносні відкидані їм.

З 2 до 5 мільйонів вуличних дітей (після Великої Вітчизняної війни було 700 тис.).

У Китаї всього 200 000 безпритульних людей за 1 400 000 осіб, які 100 разів менше, ніж наші!
Це те, що діти мають відношення до китайської людини! З турботою про людей похилого віку та дітей є запорукою процвітання нації.

80% дітей 370 000 у дітей-сиріт, які проживають у батьків.
Але держава тримає їх! Я насправді думаю, це злочинець.

Ми посіли 1-й у світі в кількості дітей, позбавлених батьків.

Всі ці цифри вказують на ерозію, розпад сімейних цінностей в нашій країні.

Проти дітей, просто слухайте.
За даними слідчого комітету Російської Федерації у 2010 році, 100 000 неповнолітніх були жертвами злочинів, з яких 1 700 дітей були ріпаковані і загиблими (на цих цифрах ми попереду навіть Південної Африки). Це означає, що 4-5 дітей загинули щодня в Росії.

У 2010 році Росія відібрала 9500 сексуальних злочинів проти неповнолітніх, у тому числі 2,600 ріпаку та 3,600 незахищений статевий акт (за 8 років статевий злочин зріс майже 20 разів).
У цих злочинах випереджає лише Південна Африка.

наркоманія і алкоголізм.
30 тис. росіян щорічно гинуть від наркозаготівлі (популяція невеликого міста).

З кожним роком 70 000 людей вмирають з горілки.
У Афганістані загинув 14,000 солдатів.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, на рік загрожують 15 літрів чистого алкоголю, незважаючи на те, що якщо споживання чистого алкоголю на людину більше 8 літрів, то виживання нації загрожує.

Корупція
Розмір хабарів в Росії зросла в десять разів, а суди наших олігархів в Лондоні стали сміх запасів для глобальної бізнес-спільноти.

Неприємність в правовій сфері досягла того, що кримінальний випадок був відкритий проти Магніцького, адвокат, який загинув в тюрмі, тобто вони вирішили спробувати мертву людину, яка, звичайно, не може захистити себе!
У Європі такий інцидент тривав в сімнадцятому столітті, коли вони викопають з могили Кромелю і вішують на жовчі – так говорити, правосуддя, після того, як!

У 2011 р., Росія знизилася на 154 місце з 178 країн.
Ми є сусідами Гвінеї-Бісау та Кенії.

Так в світлі цих фігур ми можемо сміливо говорити про зниження національної моральності – і, в кінцевому підсумку, наша влада несе відповідальність за це.

Тепер ви знаєте, що:

За останні 10 років в Сибірі зникли 11,000 сіл і 290 міст.
Середня щільність Сибіру і Далекого Сходу становить 2 осіб на 1 кв. км.
Середня щільність Центральна Росія 46 чол. / кв. км.
Середня щільність населення Китаю становить 140 осіб / кв. км.
Середня щільність населення Японії становить 338 осіб / кв. км.

Для кого ми підкорили і розвиваємо Сибір і Курильські острови?
Для китайської або японської, це справа.

Для країни з таким багатством природних і водних ресурсів, для них необхідно мати 50 відсотків населення бідних.

Я отримав багато цих чисел.
Я сподіваюсь, що ти занадто. Я впевнений, що Путін знає всі факти – Я дивую, що він думає.

Трегічно я думаю, що, очевидно, це не межа, не найгірше, ми ще не доторкнулися донизу, і люди ще не зрілі до здатності бути захопленими самими і, нарешті, знайти сміливість, щоб запитати, "Чому ми живемо? й
Ми похилили в стейку в пороги і туалетах! Ми використовуємо для того, щоб загинути. Ми звикли до того, що люди в російських містах і селах буквально борються за життя.

Анатолій Єрмолін, журналіст, народився в Кущевській, писав: «Чи не раз загинув 12 осіб, але п'ять вбивств двох людей, не помітили це, як правило, буває в нашій країні. й
Хто в Росії не знає, що «Кушівка» не тільки в Краснодарі, але й по всій країні! Яким братам і цапками є справжня влада, яку ви обираєте як депутати місцевих зібрань! Кожен у своєму селищі знає, хто «холодний» – хто має зв’язок з поліцією та прокурором.

Кремль тільки претендує на боротьбу з корупцією, вистріливши десятки генералів МВС, посадових осіб середнього рівня та губернаторів.
Він щедро замінює свою зйомка для "заслуженого відпочинку" в Дубаї та Коте d'Azur! Чи дійсно уряд хоче закінчити корупцію таким чином? Але з іншого боку, по всій країні, ви обираєте кандидата, який має "Я злодій" написаний на його лобі, а потім вам цікаво, якщо уряд пошкоджений!

І я думаю, що половина народу повинна вимирати і росіяни повинні «перевертатися» до Уралу, щоб люди прокинулися (Я повторю, люди, не крихітна група мислення людей!) і вимагати від влади не приємні заспокійливі новини і нові обіцянки, але правда, і над усім – визнання того, наскільки погано це зараз!
Пам'ятайте: у 1941 році був катастроф, Сталін змушений був зробити. У 1956 р. більшовики відчували, що десятки терорів були оплачені, а Хрущов змушений це зробити. Сьогодні Росія підійшов до демографічного та морального катастрофу.

Цей факт пов'язаний з багатьма обставинами.
Головною серед них є безвідповідна економічна політика 90-х років, яка згорнулася на людей феодальної свідомості, які ніколи не відомі приватні землі власності або капіталізм, люди, які протягом 70 років втратили назавжди, безперечно, підприємництво.

Що робити?
Журналіст Михайло Берг писав у блозі: Ми живемо в одній країні, але у нас є два народи. крихітний пучок мислителів, які хочуть більше свободи і справедливих виборів, і величезна «безглузда» маса громадян Росії. А між ними – хасм страху, найпотужніший і небезпечний страх, і соціальний недовір. Можна побороти «партію кроків і тиевів», можна відлякувати російську бюрократичну насіння, яка зруйнувала всю російську історію, але неможливо скасувати те, що незамінна більшість російського населення практично не змінюється в її фундаментальних характеристиках протягом багатьох століть! . . ?
Я згоден з ним. Я додаю, що ваші пригнічення вийдуть з ваших ран!

Так що я не знаю, що робити, але намагатися, щоб ви помітили себе.
Тут Юлія Латиніна вважає мене не тільки песимістом, але і «демотиватором» – мені здається, що ви можете мотивувати людину, коли він свідомий і хоче врятувати себе. Що робити, якщо він не здивує або в глухій сні? Іноді, щоб принести людину до своїх почуттів, лікар б'є його на щоках.

Я знаю, що я почую у відповідь, я чув багато разів, але я розумію, що якщо навіть третина тих, хто читає і слухаю мене зараз погодилися з мною, то Росія буде іншою країною.

Я переконаний, що Росія потребує лідера, який має відвагу Петра Великого, щоб розповісти людям слова, які не чули довго.
Це буде гіркотою правдою, бо важко визнати, що Росія не може рухатися вперед, оскільки вона не хоче зрозуміти, як далеко вона відстала за Європу в її цивілізаційному розвитку.

Я розумію, що лідер народу, політик, несе величезне навантаження політичної відповідальності і, як правило, не може говорити вільно.
Але сьогодні тільки чітке і надихне, але живе, щире слово може стати приводом для національного пробудження від феодальної сплячки.

Тільки роблю так може стати надії, що нація, з її інстинктивною мудрістю, буде розумітися і приймати складний і, можливо, незрівняний шлях, який самостійно може витягти нашу країну з піт, в яку ми занурилися.
Я не знаю, чи здатний Володимир Володимирович Путін такий суїцидний акт. Чи здатний він прийняти «сталеву бювету» і проголосувати рівність ВСЕ перед законом? Всі без винятку. Якщо він змогла, то він наречений на місце в Пантеоні російської історії. Я не знаю.

Я прошу свою країну, але я не бачу її!
Я не бачу країну, яку я хочу бути гордим. Я бачу натовпи розтертих, подразнених осіб і незнайомців бояться один одному!

Я хочу бути гордістю своєї країни і я соромлюся її.
Коли минулого разу я пишаю свою країну? Я не пам'ятаю! Але я знаю, що правда про стан нашого народу, правда, сказав голосно всьому світу, викличе мене, і не тільки мене, більш гордість, ніж перемога наших хокеїстів на Олімпійських іграх.

Веб-сайт: www.city-n.ru

Джерело: