312
Зняття транспортного податку
Добрий день до всіх Янкеса. Я закликав всіх зацікавлених реєструвати на порталі публічних послуг та голосувати за скасування транспортного податку. За даними аналітиків, до кінця 2014 року літр 95 бензину обійдеться близько 40 рублів. Причини тут. Нагадуємо, що збільшення податку на паливо зростання палива на пару років тому було проголошено владою як альтернативу транспортному податку. З тих пір акцизні податки на паливо збільшилися на 3 рублів від кожного літра замість обіцяних 50 kopecks, але тільки транспортний податок був скасований. Ви можете голосувати за скасування податку тут. Країна потребує ваших голосів, не буде байдужим!
P.S. Визначено порівняння податкових ставок за регіоном.
ОНОВЛЕННЯ. забули сказати, що бойкотування цього податку на два роки поспіль, вже виграли одну судову справу від магістратів. Я закликав всіх не платити податкову добровільно. Чим більше нас, тим краще. Коли ніхто не сплачує, вони скасовують себе. Не вистачає суддів для всіх!
Джерело:
P.S. Визначено порівняння податкових ставок за регіоном.
ОНОВЛЕННЯ. забули сказати, що бойкотування цього податку на два роки поспіль, вже виграли одну судову справу від магістратів. Я закликав всіх не платити податкову добровільно. Чим більше нас, тим краще. Коли ніхто не сплачує, вони скасовують себе. Не вистачає суддів для всіх!
Джерело: