резидент Амурської області, який зберігся з смертної окноти

Жителі Вільної Амурської області Андрій Жадко притулили окноту собаку в домашніх умовах, забравши її на доріжці. Витяг з холодної дикої тварини майже загинув під колесами автомобіля. Амуркан вдалося уповільнити час.

до Поїхали до Бабця. 90 кілометрів від Вільної пилки, як дорога долається деякими тваринами. Спочатку здавалося, що це був цуценя, сказав Андрій Жадко. Після того, як зупинка автомобіля, його дружини половили його. Незважаючи на те, що він ледь переніс, він переповнений тільки в лісах, і повернувся, як ми думали, з поганцем в руках.

р.

Зрозуміло, що звір був дуже холодним, і тому відреагував

до На шляху ми припинили в одному з сільських магазинів - взяти порожню коробку так, щоб тварина було зручніше перевозити, Амур резидент продовжував. - Після навчання, що у нас є поганець, місцеві жителі запропонували дати йому під ножем, вони кажуть - поганий жир корисний. Але, у нас є інші цінності, тварина була привезена додому.

Після занурення в Інтернет, стало зрозуміло, що вони притулили окноту собаку або як вони кликають її – акноту Уссур. У холодному сезоні з'являються тварини, і ця інформація була достатньою для розуміння того, чому «з'єднання» такий «лазний» настрій.

до У той факт, що він був у «під-зеро» температура була на «вулицях» – швидше за все, вини сільського собак, які могли б прокидати його, Жадко запропонував. І тварина мене турбує - він не їсть, не п'є, лежить в тому ж положенні. Може бути, він вмирає, можливо, він дуже страшний. Я не знаю, це дика тварина.

Тепер мешканці Усурі намагаються розігріти, харчуватися, знайти хоча б тимчасовий притулок. Навесні потрібно буде випускати, оскільки собаки нуклеї живуть в парах, які просто в цей час року.

- Я втрачу, тому що немає місця в Free, щоб розмістити тварину. Я чув, що в Благовєщенську на станції, блоки можуть притулок, але не можна згодні з цим питанням ще - новорічні свята після всього. Насправді, з тієї ж причини, ми не можемо звернутися до ветеринарів, укладених Андрія Жадько.

через Goodnewsanimal

Джерело: