Новорічні ремонти

Сьогодні, відпочивши від довгого свята,
Я вирішив розмістити фотозвіт про мій ремонт, який я зробив перед Новим роком. Якість фото листків набагато бажана.
Бо я був фотографований шпателем і пара плиткових різців.

Тільки 40 фото.

1,1 км Ідею ремонту з'явилася давно, тому що ванна вже лякалася на ходу, але я якось не даюся розпочати. Я заохочув, що один з волонтерів, щоб допомогти мені.
І на одному з теплих днів грудня в Москві мій друг і я прийняв цей історичний
події. Це те, що вона виглядала як:

до 1 2 3 4 5+

2. Бригадир призначався відповідно, тут:

3. У Я почав ріпсувати тканину, думаю, що це було простіше, ніж засмічення плитки. Але я зробив велику помилку, не тільки зробив вони смоктати,
Після цього ще був шар бавовни. Ця вата була дуже важко видалити.

4. потім почав процес бджільництва плити, які мені дуже сподобалося, він пішов відмінно, відразу кілька штук, hule 20 років.
Закладений, все було вологим. Ось я:

5. Умань Це спосіб виглядає, набагато краще, ніж це було.

6. Жнівень

7. Про нас Зламана плитка вийшла в всю ванну.

Р

8. Починати повільно класти

9. Навігація Дуже приємно сказати, що кожна ніч (і ми робили ремонт ввечері, після цього).
Невелика кількість пива було придбано, іноді сильніше. Зважаючи на те, що це більше задоволення, щоб зробити ремонт.

990 Р

10. Що сталося.

11. І більше.

12. Кут добре виглядає.

13.00 р. Другий кут

14. І ще один кут, біля труби був фігурний виріз, дуже хвилював, що я страждаю довго, але не дивно, все відбулося швидко, і без зайвих рухів з плиткою різак.

15.00 р. На наступний день підлога ущільнювалася, вона виявилася досить добре, до кінця лазні не зовсім близько, бо буде екран.

16.00 р. Бригадир перевіряє, що я зробив ванну ще - я не щаслива.

17.00 р. Наступним етапом є затирання швів, продуманий племінний бізнес, а в кінці проводилося кілька годин.

18 років Бригадир ще не задоволений - терміни не відповідають!

Р

19.00 р.

20. Наступного дня в ранок я був дуже невиліковним - плитка знизилася на підлогу, і тільки одна прогулялася "валькером", решта я вирішив підібрати за інтерес. І дивно, що перший ряд залишився цілим, а в другому і третьому рядах залишився. The Brigadier дуже сердитися.

21. У цей день ми вирішили не робити нічого особливого, пішов, купили відсутні матеріали, приклеїли стелю і боролися проти зеленого змії.

22. На наступний день хороший дядько прийшов, щоб побачити мене, і за 3,800 пауза, він перетворив свою червоною ванною в це досить.

15774

23. Він мав висихати протягом декількох днів, щоб я мав взяти розрив, а потім я отримав дійсно лінь, і ремонт пішов повільніше.
Наприклад, в один день я просто приклею ці речі між ванною кімнатою і стіною і між стіною і стелю.

24.

25. На наступний день я витягував себе разом, а точніше, забрав руки з моїх осей і переробляв підлогу, цей час краще, все одно лежачи.

26. Наступним етапом є очищення труб від старої фарби і шліфування їх, припустимо, що вони повинні були пофарбовані, мабуть раніше, але я вирішив зробити це після укладання плитки.

27.

28. Встановити новий блискавковий кран

163726.

29. Далі установка мийки з замком, з малюнком пилки під трубами.

559622, Україна

30. Стійкість душової тримачі

31. І полки.

32.

33.

34. Здрастуйте! Я хочу мити!

35. Вентиляція

36.00 Р Я вже думав, що ще не доведеться ставити плитку, але я пам'ятав про невеликий бордюр.

37. Беремо плитку різак і акуратно зріжте залишки плитки.

38. Процес укладання нової бордюру, трохи нерівномірно вийшов, але якщо ви не подивитеся уважно, здається, гладко)

39.00 р. Фінальний етап – фарбування труб.

40. В результаті лазня надала такий презентабельний вигляд, до речі, з ракофіною і фіксатором, що мені довелося настоювати. Коли я був так щасливий, щоб мити руки вперше, я знайшов, що кран був недостатньо, немає, він досягав раковини, але з тим же ручним миттям, спреї кинуть за мийку. Я мав настоювати і перемістити його вліво.

Бюджет був близько 20 тис. рублів, плюс п'ять тисяч для алкодування і всіляких ковбас.
Я зробив.

р.

Джерело: