465
Як я бачив ганку!
Добрий день, шановні читачі та письменники YAP! Дозвольте мені поділитися іншим фруктом своєї руки. Цього разу цегла і металевий гачок. Тут буде 29 фото, не потрібно ламатися, в кінці я подарую зелену білизну.
р.
З усього нескінченного різноманіття речей, які я не можу зробити, ці два варто звернути увагу, тому що я не знаю, як це зробити, але якось я люблю їх. Цегла і зварювальний залізо. Не знаю... Я не знаю, як це зробити. Судденно я шукав ганку. І ось ми йдемо. Перший, два роки тому я побудував фундамент. Власне, тут.
Ви можете оцінити кривизну і життєздатність кладки. Що пекло з нею, але це твердо!
Зробіть свій простий інструмент і кілька металобрухту. Дочка прийшла до запуску процесу.
Не було такого, як це, ми робимо все самі... Мапа Про нас
Виріжте довгі щелепи в коротші щелепи.
р.
Таким чином, ці досить іржаві залізні речі не іржавіють далі, ми змащуємо їх іржовим перетворювачем на основі ортофосфорної кислоти.
Як тільки кислота припинила ці залози, щоб випустити і випустити трохи, ми починаємо готувати щось з них, здається, буде правильним рядком сходів.
Далі сонячний ранок, готуємо другий для симетрії.
Шукаємо щось.
Найголовніший зварювальник!
Ми починаємо додавати тротуари.
36250Р. 3700Р.
Для тестування ми відварюємо каркас верхнього кроку, щоб акуратно змащувати що відбувається. Я думаю, що він працював.
Ми отримуємо трохи боковин.
Ось як ваша нога прикріплює до плетіння.
Приготуйте боковини з іншого боку.
446744
Шановні друзі!
Я тримую варіння сходів.
О, щось цікаве. На дно каркасів сходинок кладемо листи плоского шифера і промиваємо сітку. Зварюємо сітку в каркас.
Щось таке.
Заповнити його жирним розчином. Вам потрібно більше цементу!
Ми починаємо пиляти інші праски. Вони стануть каркасом ганку.
Виводяться зовнішні стійки. На конях і чесному піонеру.
Другий для краси.
Є ще одне залізне зварювання. Це один, наприклад, є рейлінгом.
Процес повільно рухається.
А потім чубчик і зварив дах! Я шукав, подряпини мої черги і пішов до Криму. Я втомлюв її будівлі.
Після прибуття з Криму я підняв цю епічну споруду з оновленим вігором. Вирішуючи, що щось було відсутнім, я зварив ще одне залізо.
Готова фарба.
Не існує фото інших процесів, оскільки живопис є дуже брудним бізнесом, на даху є точки, а плитка також дуже брудний бізнес.
Просто результат. Традиційний полум'я для якості фото, які я не пам'ятаю. Я зловила тапочки.
Джерело:
р.
З усього нескінченного різноманіття речей, які я не можу зробити, ці два варто звернути увагу, тому що я не знаю, як це зробити, але якось я люблю їх. Цегла і зварювальний залізо. Не знаю... Я не знаю, як це зробити. Судденно я шукав ганку. І ось ми йдемо. Перший, два роки тому я побудував фундамент. Власне, тут.
Ви можете оцінити кривизну і життєздатність кладки. Що пекло з нею, але це твердо!
Зробіть свій простий інструмент і кілька металобрухту. Дочка прийшла до запуску процесу.
Не було такого, як це, ми робимо все самі... Мапа Про нас
Виріжте довгі щелепи в коротші щелепи.
р.
Таким чином, ці досить іржаві залізні речі не іржавіють далі, ми змащуємо їх іржовим перетворювачем на основі ортофосфорної кислоти.
Як тільки кислота припинила ці залози, щоб випустити і випустити трохи, ми починаємо готувати щось з них, здається, буде правильним рядком сходів.
Далі сонячний ранок, готуємо другий для симетрії.
Шукаємо щось.
Найголовніший зварювальник!
Ми починаємо додавати тротуари.
36250Р. 3700Р.
Для тестування ми відварюємо каркас верхнього кроку, щоб акуратно змащувати що відбувається. Я думаю, що він працював.
Ми отримуємо трохи боковин.
Ось як ваша нога прикріплює до плетіння.
Приготуйте боковини з іншого боку.
446744
Шановні друзі!
Я тримую варіння сходів.
О, щось цікаве. На дно каркасів сходинок кладемо листи плоского шифера і промиваємо сітку. Зварюємо сітку в каркас.
Щось таке.
Заповнити його жирним розчином. Вам потрібно більше цементу!
Ми починаємо пиляти інші праски. Вони стануть каркасом ганку.
Виводяться зовнішні стійки. На конях і чесному піонеру.
Другий для краси.
Є ще одне залізне зварювання. Це один, наприклад, є рейлінгом.
Процес повільно рухається.
А потім чубчик і зварив дах! Я шукав, подряпини мої черги і пішов до Криму. Я втомлюв її будівлі.
Після прибуття з Криму я підняв цю епічну споруду з оновленим вігором. Вирішуючи, що щось було відсутнім, я зварив ще одне залізо.
Готова фарба.
Не існує фото інших процесів, оскільки живопис є дуже брудним бізнесом, на даху є точки, а плитка також дуже брудний бізнес.
Просто результат. Традиційний полум'я для якості фото, які я не пам'ятаю. Я зловила тапочки.
Джерело: