609
радянське вуличне мистецтво
Привіт! Будь ласка, не судіть мене дуже суворо, це мій перший пост на YP.
Я жив у місті Салават, в Башкирії. Місто молодий, тепер 65 років. Минулого року наше місто було піддано так званому художньому висадці. Вуличні художники, і не тільки російська, але, як кажуть, від усього світу прийшли сюди і розписали будинки, влаштували різні виступи, провели майстер-класи. В Інтернеті написано багато. Але це не те, що я хочу розповісти про сьогодні.
В цілому пофарбовані кінці і фасади будинків для наших громадян не були чимось новим і дивно. Предмет виявився «бойбойником» Повернувшись в радянські часи, ми любили цей бізнес, тільки потім його називали монументальним живописом.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тематичний тур. Тут будуть 12 фотографії.
1. «Клоти» були створені в різних техніках, це, я розумію, мозаїку.
2,2 км Деякі люди потребують реставрації.
3. У Багато було відновлено, але давно.
Додано до [mergetime]1389555150[/mergetime]
4. У
Я вже плутав про номери.
467589
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Рефінери – це міське підприємство, тому тема великої хімії також відображає.
8. У
9. Навігація Спорт не був з видом на спорт.
9. Навігація Це Салават Юлаєв.
10.
11. Національний спорт
12. Знімки трохи більше, тому бути пацієнтом.
13.00 р.
1337775
14. Припиніть там. Якщо це цікаво, наступного разу я покажу вам сучасне вуличне мистецтво.
Джерело:
Я жив у місті Салават, в Башкирії. Місто молодий, тепер 65 років. Минулого року наше місто було піддано так званому художньому висадці. Вуличні художники, і не тільки російська, але, як кажуть, від усього світу прийшли сюди і розписали будинки, влаштували різні виступи, провели майстер-класи. В Інтернеті написано багато. Але це не те, що я хочу розповісти про сьогодні.
В цілому пофарбовані кінці і фасади будинків для наших громадян не були чимось новим і дивно. Предмет виявився «бойбойником» Повернувшись в радянські часи, ми любили цей бізнес, тільки потім його називали монументальним живописом.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тематичний тур. Тут будуть 12 фотографії.
1. «Клоти» були створені в різних техніках, це, я розумію, мозаїку.
2,2 км Деякі люди потребують реставрації.
3. У Багато було відновлено, але давно.
Додано до [mergetime]1389555150[/mergetime]
4. У
Я вже плутав про номери.
467589
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Рефінери – це міське підприємство, тому тема великої хімії також відображає.
8. У
9. Навігація Спорт не був з видом на спорт.
9. Навігація Це Салават Юлаєв.
10.
11. Національний спорт
12. Знімки трохи більше, тому бути пацієнтом.
13.00 р.
1337775
14. Припиніть там. Якщо це цікаво, наступного разу я покажу вам сучасне вуличне мистецтво.
Джерело: