271
Він такий бесід!
Ми часто йдемо в той же супермаркет з дружиною і дітьми, що далеко не від дому. Я використовую для відтворення повітряної кулі самостійно, і було багато обладнання, залишене, включаючи радіо. Після того, як я відсканувала канали і потрапила через безпеку супермаркету. Мій син і я (7 років) слухав свої розмови і забули про неї. Учора він залишився в домашніх умовах, і я і дружини і молодший, хто є 1-річною і я переносить її в руки (це важливо), пішов в цей магазин, де ми підходили до (O)guard, з яким ми мали наступний діалог:
О: Привіт. У вас є ще один син? Саша.
Я: Так.
Отримай свою дитину чашкою зеленого чаю, який вони люблять. Ви повинні знати.
Я: ОК.
І пішов охоронець, залишаючи мене і дружину з ротами.
Після виходу магазину, все стало зрозумілим для мене і дружини, як обидва отримані тексти говорять про те, що elder не може досягати нас.
В домашніх умовах він сказав нам, що він описав мене на охорону, як «дядько в чорному шкіряному куртку з братом в руках». Ви повинні замовити так красиво!
через кориця
р.
Джерело:
О: Привіт. У вас є ще один син? Саша.
Я: Так.
Отримай свою дитину чашкою зеленого чаю, який вони люблять. Ви повинні знати.
Я: ОК.
І пішов охоронець, залишаючи мене і дружину з ротами.
Після виходу магазину, все стало зрозумілим для мене і дружини, як обидва отримані тексти говорять про те, що elder не може досягати нас.
В домашніх умовах він сказав нам, що він описав мене на охорону, як «дядько в чорному шкіряному куртку з братом в руках». Ви повинні замовити так красиво!
через кориця
р.
Джерело: