713
Як я бачив комп'ютер моєї матері
Ми вирішили познайомити маму на комп'ютерну грамотність – ми подарували їй ноутбук. Розробка однокласників був успішним, і простий ноутбук був недостатньо для комфортної роботи - поганий зір - довелося купити монітор, і якщо монітор вже є - немає необхідності поставити стаціонарний комп'ютер, і залишити ноутбук на роботі і не стягнути назад і вперед. Так, один день я прийшов, щоб відвідати своїх батьків і взяв свою пропозицію, щоб купити комп'ютер. Будь-який, хто мав непоганий вибір меблів з жінками — я розумію — опинився навколо всіх меблевих магазинів, розглянув все, що може дистанційно нагадувати комп'ютер. Починаючи з простих моделей від 2,5 тис. і вже досягла споруд, за ціною не поступається ноутбуці - все не те, що - або стіл самому не підходить, або немає ніде наклеїти, або це буде нереально піднятися вгору. Too специфічний TK - подрібніть столик в кутку за диваном і зможете отримати доступ з двох сторін. Взагалі, настрій почали зануритися, і я вирішив ебать - я буду пити себе - кухня змивається для себе - чому не можна обробити столиком?
14 зображень.
1,1 км Проект був представлений (інженер, епт) для того, щоб піднятися на кліп LDS, який довгий час був пилом за шафою і був «легко» покращений замовником, який спостерігався про процес Skype. Ледько зуміли на весь новий лист ДСП. Я пішов в магазин, замовив пилку і зліва, щоб відсвяткувати протягом 2 тижнів.
2,2 км Після відпустки я отримав трохи деревини. Я купив аксесуари, кріплення і ноги, які особливо важко знайти для адекватних грошей. В квартирі затирають і вирішили не породити бруд - привозили дрова до дачної ділянки
р.
3. У Яка будівля без предка?
126230 Р
4. У Я прогріваю на ящику.
Р
5. Умань Я поставив головоломку - що підключитися і як використовувати котушки так, щоб дизайн не розпадався - його можна не запарити і закрутити все на замітках підтвердження, але я не хочу зіпсувати зовнішній вигляд заглушками
261934
6. Жнівень Ведуться процес.
7. свердлити таблицю для надбудови
8. У Верхній - hurrah!
9. Навігація Я нарізав ноги на підставку. такі саморобні ліміти допомогли не свердлити через такі цінні деталі. У фоновому режимі картка була вирізана - так як ви можете бачити, аркуш використовувався якомога простіше.
10. Направляючі повинні взяти повне розширення - бажана довжина ролика не була - вона виявилася ще простіше монтувати, ніж звичайний валик
11. Брати Кетаїс правила! - дешевий, кіптявий кутовий стрижень - для себе дуже те саме) і витрат 15 разів дешевше, ніж Kastoram аналог
12. Дно збирається - завершується братом і сином-правом для пива, бо частина процесу забуту плівкою
р.
13.00 р. Прийміть квартиру і встановіть на місці
14. Все чітко впишеться, кришка на мфу відкриває - з'явився суглоб з клатею - він не вписався в криві - керівництво ate додатковий сантиметр - я з'явиться пізніше скручування)
Добре, підлога виявилася дуже вигнутою і до того ж рівні таблиці - ноги перекручувалися до максимуму практично.
Останнім часом вони кидають питання «як багато чого коштує?» так що я відразу даю оцінку, це крива, але ви можете розібратися (кількість / вартість одиниці / суми)
ЛДС 1 1585 1585
до 1 2 3 4 5+
2мм 10 27.5 275
до 1 2 3 4 5+
2мм 10 35 350
додаткові деталі 4 10 40
коси
Радій 6 100 600
навісні чаші 2 30 60
пилоподібний ldsp 1,225,225
кут 5 4,5 22,5
Кабель 1 8
підтримка 2 160 320
маркери під котушками 1 81
рукоятка 2 25 50
європроп 50 1 50
фланж Д25 2 11 22
вага 100 шт 1 24
петля петля кріплення 2 20 40
магнітний
Шпильки 3,5х16 100 р. 1 32 32
450мм керівництво 2 70 140
ноги 4 5 20
Результати 4511 б
Я не маю уявлення, скільки вони б відварять меблі, але кілька кілометрів нервових клітин обох меблевих кріплень і мами приєдналися до грошей, оскільки це змінилося багато разів і останні зміни були внесені на шляху до магазину по телефону %)
Я зробив - ви можете курчати. Я просто виконавець.
Джерело:
14 зображень.
1,1 км Проект був представлений (інженер, епт) для того, щоб піднятися на кліп LDS, який довгий час був пилом за шафою і був «легко» покращений замовником, який спостерігався про процес Skype. Ледько зуміли на весь новий лист ДСП. Я пішов в магазин, замовив пилку і зліва, щоб відсвяткувати протягом 2 тижнів.
2,2 км Після відпустки я отримав трохи деревини. Я купив аксесуари, кріплення і ноги, які особливо важко знайти для адекватних грошей. В квартирі затирають і вирішили не породити бруд - привозили дрова до дачної ділянки
р.
3. У Яка будівля без предка?
126230 Р
4. У Я прогріваю на ящику.
Р
5. Умань Я поставив головоломку - що підключитися і як використовувати котушки так, щоб дизайн не розпадався - його можна не запарити і закрутити все на замітках підтвердження, але я не хочу зіпсувати зовнішній вигляд заглушками
261934
6. Жнівень Ведуться процес.
7. свердлити таблицю для надбудови
8. У Верхній - hurrah!
9. Навігація Я нарізав ноги на підставку. такі саморобні ліміти допомогли не свердлити через такі цінні деталі. У фоновому режимі картка була вирізана - так як ви можете бачити, аркуш використовувався якомога простіше.
10. Направляючі повинні взяти повне розширення - бажана довжина ролика не була - вона виявилася ще простіше монтувати, ніж звичайний валик
11. Брати Кетаїс правила! - дешевий, кіптявий кутовий стрижень - для себе дуже те саме) і витрат 15 разів дешевше, ніж Kastoram аналог
12. Дно збирається - завершується братом і сином-правом для пива, бо частина процесу забуту плівкою
р.
13.00 р. Прийміть квартиру і встановіть на місці
14. Все чітко впишеться, кришка на мфу відкриває - з'явився суглоб з клатею - він не вписався в криві - керівництво ate додатковий сантиметр - я з'явиться пізніше скручування)
Добре, підлога виявилася дуже вигнутою і до того ж рівні таблиці - ноги перекручувалися до максимуму практично.
Останнім часом вони кидають питання «як багато чого коштує?» так що я відразу даю оцінку, це крива, але ви можете розібратися (кількість / вартість одиниці / суми)
ЛДС 1 1585 1585
до 1 2 3 4 5+
2мм 10 27.5 275
до 1 2 3 4 5+
2мм 10 35 350
додаткові деталі 4 10 40
коси
Радій 6 100 600
навісні чаші 2 30 60
пилоподібний ldsp 1,225,225
кут 5 4,5 22,5
Кабель 1 8
підтримка 2 160 320
маркери під котушками 1 81
рукоятка 2 25 50
європроп 50 1 50
фланж Д25 2 11 22
вага 100 шт 1 24
петля петля кріплення 2 20 40
магнітний
Шпильки 3,5х16 100 р. 1 32 32
450мм керівництво 2 70 140
ноги 4 5 20
Результати 4511 б
Я не маю уявлення, скільки вони б відварять меблі, але кілька кілометрів нервових клітин обох меблевих кріплень і мами приєдналися до грошей, оскільки це змінилося багато разів і останні зміни були внесені на шляху до магазину по телефону %)
Я зробив - ви можете курчати. Я просто виконавець.
Джерело: