Історія Петра

Тунелі та дредлокони, татуювання та кольорове волосся, пірсинг та тілесні модифікації ... Що таке, як виділитися з натовпу з надзвичайним поглядом? Хто стоїть за цим яскравим зображенням?

Фотографія Павло Сокололов зосередився на мешканцях Санкт-Петербурга з неформальним зовнішнім виглядом.

17 фото через роялець

1,1 км Юлія Гуревич

29 років. свінгери

2,2 км

3. У Сергій Равен

25 років. Від віку 14 все почалося: трохи пір'я, переважно татуювання. Спочатку я хотів виділятися, але тепер я просто зробити для себе, я не люблю підвищену увагу. Музика мала найбільший удар.

4. У Азія

22 років. Вільний художник. Я зачарував татуючою, ткацькими дредами. Я вперше хотів би сплести дредлокони, коли я був 10 (смішний, але я був натхненний Decl). У мене є 6 проколів, 30мм тунелі, 4 тату, тунель в губі, злегка витілений кінчик мого мови.

999 р.

5. Умань Ілля Губарєв (Bomber)

27 років. Управління неформальним гуртом. Я перший в Росії, який отримав татуювання на білому окулі. Татуювання на обличчі (в процесі), вболівальники, розщеплення мови, татуювання практично по всьому тілу, тунелі в вухах, пронизливий на обличчі, носки, пеніс.

6. Жнівень Аліса Шураєва

23 роки. Я працюю як пронизливий і бодмоде майстер. З усіх модифікацій тіла я приділю більше уваги до рубців. Я зносила багато татуювань і кілька проколів на моєму тілі, що я дуже щасливий.

, Україна

7. Про нас Андрій Воробйов

Я віддаю перевагу Клесі. Я люблю себе в дзеркалі, щоб зробити новий пірсинг. Я працюю в шинному складі. Я люблю пірсинг і татуювання. Я дуже хочу бути ідеальною творчістю.

8. У Юлія Червень

Вчиться бути журналістом, писати: від музики до оповідань. Я покажу себе як модель в арт- фотографіях. Я пірсинг, що допомагає висить майстер. Татуювання та пірсинг почали залучати до 15 років. Я не вважаю себе фраком або неформальним рухом.

9. Навігація Роман Бузовін

Я татуючу художницю, роблю йога, малювання, духовний розвиток. Татто завжди сподобалося, почав забити в юності, але це було partaki. Тоді я вирішив закріпити все, і він вийшов дуже великим, а потім вирішив закінчити чистий місце.

10. Моллі Аурінен

25 років. Я зацікавлений в фотографії, фізиці простору та спілкування з музикантами. Займіть дочку. Стартував змінити колір волосся близько 7 років тому, потім пішли пірсингом і татуюваннями. Я не відчуваю себе без цих ювелірних виробів.

11. Д. Сміт.

26 років. Після вивчення темної культури він став діджеєм. Я мріяв про дитинство, але від початку мої родичі заважали, а потім моя робота. На першій можливості я отримав, я збив їх вгору, потім я почав вдарити мій рукав, розбити язик.

536187

12. Кирило Луканов

23 роки. Від модифікацій: татуювання, пірсинг. Я захоплююсь тим самим, і я люблю всілякі цікаві нестандартні вечірки.

13.00 р. Маргарита Дементієва

Я люблю читання книг, висить і стрибає на гачках. Я почав повісити, коли я був 18. Перший прониз 16-17. Татуювання на 20.

р.

14. Ілля Дуров

Пірсинг і плетіння дредлок. Починався з тунелями і симетрією на 13. Є багато модифікацій. На даний момент тільки тунель в перегородці, розбити мову, татуювання і тунель в губі. Я планую заповнювати очі за допомогою салатного кольору і засмаги практично моє тіло.

р.

15.00 р. Петрова Лада

Викладач журналістики. Я пишу поезії і проза. Нагорода «Поет року 2013» в Росії. Я зроблю ювелірні вироби та фетиши для замовлення. Кожна з моїх зображень є самовираженням, я намагаюся перетворити світ навколо мене в казку, зробити її більш яскравим і щирим. Якщо світ є театром, то художники його творці.

16.00 р. Онікс Востухін

Я працюю понад 4 років в салонах тату, займаючись пірсингом та іншими модифікаціями. Я був в ньому з 18 років. Все почалося з пункції лобу і маленької татуювання на руці. Я не можу зупинитися, я завжди зміню щось або зробити щось нове.

17.00 р. Eugenia Казка

вона отримала свою першу татуювання, коли вона була 11. Я просто вдарив свої татуювання і витягуючи вуха. Все почалося з татуюванням на животі як дитину. У найближчому майбутньому: розбити, вболівальники і багато інших татуювань.

Джерело: