В'язниці цегляних заводів Дагестану

Скільки організацій ви знаєте, що займаються визволенням людей, які захопили рабство в Росії? Так, це повинно бути зроблено правоохоронними органами, але для деяких «невідомих» причин, вони часто нічого не роблять, покриваючи господарські власники і це робиться в Росії однією молодіжною організацією «Альтернативний», єдиною для всієї країни. Рух було відхилено гранти, хоча багато заяв були написані, в принципі, це не дивно, оскільки всі гранти розподіляються заздалегідь серед себе. І, незалежно від того, що вони не люблять піднімати цю тему, уявіть: на вулиці в 21 столітті в Росії, Олімпійські ігри підіймуться, і раптом, з ніде, виходить, що тисячі рабів працюють на цегляних заводах в Дагестані, враховуючи, що ці заводи в Дагестані більше 600 (!).

Схема отримання в завод майже однакова: люди вражають в машині або автобусі, пропонують хорошу роботу в Сочі, або, маючи щось напійти і взяти їх на завод, де вони пояснюються на приїзді, які вони продаються на 15 тис. рублів (разом на 20 тис.) і вони змушені працювати абсолютно безкоштовно в умовах повної несанітарних умов. Також у разі втечі вони загрожують вбити або взяти їх на заводи в горах, «від яких немає повернення», вони також пояснюють, що вони мають все під контролем і законами РФ не замовляється.

Я вирішив зателефонувати прес-службу Міністерства внутрішніх справ Дагестану і прийняти коментар до рабства в Дагестані. Після того, як я запровадив себе, я сказав, що я повинен піти в центральний відділ Міністерства внутрішніх справ РФ і тільки через них, щоб зробити запит, коли з іншими регіонами я не мав подібних проблем. Я повинен запитати дуже незручне питання. Що говорять? Так, у нас було багато таких випадків, і ніхто не з господарських господарів були переслідувані?

2 січня активісти «Альтернативного» руху в Дагестані (що там практично немає, можна навіть сказати, що один Закір Ісматов намагається боротися з цим явищем, який неодноразово загрожував і практично оголосив ворога Дагестана, що, скажеш, він засвідчує образ республіки) був випущений з рабства Вадимом, спочатку з Володимирської області. Вадим відмовився надати інтерв'ю і писати заяву, оскільки він страхує за свою безпеку, як багато інших. Незважаючи на те, що кількість зареєстрованих додатків з нагоди рабства є обов'язковим, оскільки це створює певну статистику, але ми не можемо змушувати людей писати заяви, а не можемо забезпечити їх безпеку. Дякуємо тим, хто кинув гроші на наших гаманцях або подав їм над координаторами, 9 січня Вадим був вже додому, радий, що вже збережена доля.

11 січня випустили ще 4 особи, 3-й - громадяни Білорусі та 1 - громадянин РФ (Хабаровськ). Ці люди ще не відправили додому, тому що немає грошей на квитки. Багато людей запитують мене, якщо вони не мають родичів. Дружини, родичі, часто є діти-сиріти, але, як правило, частіше це люди з малозабезпечених сімей, які шукали засоби заробітку, і вони не мають можливості придбати квитки на 7-8 тис. І, повірте мене, якщо їх родичі допомогли їм, ми не будемо публікувати свої історії і фотографії, і знову попросимо турботу про людей, щоб допомогти. Цей рейдер на заводі був проведений спільно з Міністерством внутрішніх справ, однак, питання виникає, чому уряд Дагестан не хоче допомогти в надсиланні людям додому. Як довго ігнорувати цю проблему?

На дорозі від Махачкали їх потрібно зібрати близько 25,000 рублів. Для купівлі квитків в Хабаровськ і Білорусь, а також придбання їжі і одягу, а також людей без зимових речей. Деталі організації в групі vk.com/alternative_moscow або на сайті kupiraba.ru/

І знову я хірургію всіх: не бути байдужими, якщо уряд і їх оточення відмовляли нас гранти, уряд Дагестан не розглядає його обов'язок відправити колишнього рабів додому за власними витратами, а великі бізнесмени і підприємці бояться стати нашими інвесторами, то тільки допомога і підтримка звичайних людей буде вирішальним фактором, що стержає цей чорний бізнес продажу людей в Росії і знищує рабів. Ви також можете записати клопотання про завершення рабської торгівлі в Росії. Нездійснені та неактивні федеральні сили безпеки для звільнення": ni.kprf.ru/n/1649/

oxana-volva.livejournal.com/94272.html

доб. 4

Джерело: