Балада про Сбер і кілограми грошей

У мене є ваза Ікеа вдома, стоячи на вході. Дуже зручно викинути всі зміни з кишені. Як це:

8 фото через Тим

Балада про Сбер і кілограми грошей р.

2,2 км Вже в рік з'явився час, щоб заповнювати хабаром, і вже потрібно було вирішити щось з цим «покупцем грошей». Найбільш очевидним рішенням є взяти його в банк і дати його підрахунку. Він сказав - зробив, і тепер мій сусід і я вже стоячи на вході в Sber на чистих погонах. Ми йдемо в касовий реєстр і відварюємо наше багатство перед оператором. Її обличчя простягається на другий, але відразу ж бере на звичний небайдужий зовнішній вигляд і вона розповідає нам:

- Зареєструйся!

Це не так, звичайно, але я на користь правди, тому, що працівники служби і в цілому можуть бути розповіді безпосередньо, і не це те, що ми чули. "Чи ви, звичайно, ніхто не сказав нам, але:

- Я не збираю тебе!
до Але чому? Чи не так гроші?
- Я не знаю, скільки там! Чи знаєте ви? Якщо ви нараховуєте, приходьте.
до У вас є спеціальна машина для підрахунку монет.
- По-перше, немає такої машини, і по-друге, це для внутрішнього використання. Ви повинні розповісти мені точну кількість монет і поділити їх номінально. І заповніть заявку!

І це не трахнув жарт, мої друзі. Я стояча в Сбері, у мене є близько 5 кілограмів зміни, вона приступила до перетягування і перекласти додому і змінити їх сьогодні. Підрахунок, розділіть на капи і заяву! Я не знаю, якщо це просто система еблювання або якщо наше законодавство закривається, але для обміну монетами для банкнот, потрібно показати паспорт і заповнити заявку.

3. У Ми вирішили перерахувати безпосередньо в відділенні Сбербанку. По-перше, ми почали сортування за номінальними умовами. Десять-, п'ять-, дві-, і одно-рубні монети кладуть в окремі пакети, пенні зміни в сторону.

4. У Розташований на диванах біля входу, дуже зручно. Клієнти відділення періодично вийшли ближче, фотографували на фоні дозрівання та висловили підтримку для нас.

5. Умань Виявляється, що це простіше сортувати десятки, вони важкі, менші, ніж інші монети, і вони добре видно на фоні відпочинку. Дворубний і п'ятирядний - дуже схожий і можна плутати.

6. Жнівень І це форма цієї заяви. Звісно, навіть тут Сбер вдалося викрутити вгору. Перша людина, щоб помітити помилку, отримає 500 LJ токени!

7. Про нас Після сортування по пальці ми переїхали на облік. Я забрав десять і п'ять рублів, а сусід – рубля і дві-рубкові монети. Він вирішив підрахувати кількість як просту брутову силу, і я сидів на віконці відділення і почав будувати стовпи 10 штук. Зовсім досить, як і методи показали однакову ефективність, тому мало сенсу організувати стовпці. Нарешті, я не можу протистояти і зробив листівку на Сбербанк.

8. У У цей час оператор взяв наші пакети без сумніву і був навіть справді дивним, що ми не забили удар і залишили. Другий раз здивував, коли зазначена кількість монет без помилок збіглася з результатом підрахунку машини. Секретний пристрій, який не існує:

Всього виявилося майже 9000 рублів. Запасні гроші за рік накопичилися на невеликому пакеті, але в грошових умовах накопичилося близько 50 рублів. Іншими словами, пені не варто розраховувати навіть (і доведений «пень зберігає рубль» кицька). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
й
Всі права.

616182 р.

Джерело: