Заміна підшипників в пральній машині

Так, все почалося з того, що віра і правда служив 6 років пральної машини, коли пресовані почали робити звуки Boeing в зльоті. Цей стан справ не влаштував мене і дружину і дитину, виклики на майстер-класи і вивчення Google дав нам цінний тег для заміни підшипників від 3 до 3,5 тис. З нуля, і знову навчався інтернету, прочитавши форуми, вони вирішили здійснити заміну самостійно. Відео в Інтернеті на тему повністю, але все, що я знайшов стурбованість заміною підшипників у мийки з пластиковим колючий баком, пральними машинами, які продаються зараз з пластиковим нерозчинним резервуаром або з цілою нержавіючою. Але неважливо, що з нержавіючої сталі ще простіше, не потрібно розбирати верстат до болта. Вартість склала: 460 рублів за 2 підшипники і масляні вироби, 200 р до автосервісу для перепресування. Ось ми йдемо. Власне, сам об'єкт.

31 фотографії.

Витягаємо верстат з гарнітури, ненависоких і дротів.

2019 рік

Незламайте задню стінку і спостерігайте диво італійського машинобудування (миття, виготовлене в Італії)

Видалити ремінь

Ми намагаємось відкрутити цей болт :) Ми беремо зірку T40 і велику рогатку, закріплюємо барабан і за допомогою молотка і ми починаємо роботу. Болт затягнутий з серця, плюс покласти на клей.

Вимкніть болт.

Зняти шків. Підшипники натискаються в цей масивний хрест, який проводиться на 8 болтах закручуються в його кінці. Сам хрест вставляється в краї ємності. Нижні болти можуть бути незламні шляхом розміщення миючого засобу обличчя на підлозі перед сном щось так, щоб не подрібнити ручки управління і т.д. Щоб зняти верхні болти, потрібно зняти верхню кришку і, як виявилося, потім також противаговий і сушильний механізм.

Вимкніть.

Вимкніть верхній чохол. Ми бачимо, що на 2 верхніх болтах хреста приховані за противагою і сушильним механізмом.

Видалити противагу.

Розбираємо механізм сушіння (болти під зіркою T20) і видаліть верхню половину.

р.

Видаліть пластмасову сушильну трубу.

р.

Для того щоб не пошкодити десять проводів при збиванні хреста, позначте їх, візьміть картину і видаліть.

Перегляд знятих проводів і двигуна. Маяк двигуна, 17,500 об/хв :

Перекручуємо болти перехресного кріплення (витягається від душі + клею), потім беремо молоток і шматок деревини і починаємо акуратно збивати на кінцях хреста так, щоб він вивертає проти годинникової стрілки на 15 градусів і виходить з кварелі з баком. Потім вона просто знімається і витягає з пральної машини.

Вийнятий хрест.

Сучасна оперма.

Після видалення масла ми бачимо кореневий підшипник, який вирішив зробити Boeing : З іншого боку хреста є ще один підшипник менше, він не фотографований, стоїть на боці шківа.

Я не керував себе підшипниками, вони сидять дуже сильно. У мене немає режисера. Таким чином, я продемонстрував перехрестя в найближчому автосервісі, де обидва підшипники були перепресовані на гідравлічному пресі понад 200р для мене. Картина нова.

Ми беремо новий оментум, кладемо мастильний матеріал в пазах, Літол цілком підходить.

Поставимо масло на місці.

Ми беремо зібраний хрест і подаємо його назад в пральну машину. Як і під час розбирання, акуратно обмотайте її в місці, переконайтеся, що отвори під болтами збігаються.

р.

Дякуемо! Наносимо пластиковий канал сушки, але спочатку затягуємо болт під ним.

Поставте повітряний проток у своєму місці.

Покладаємо нижню частину протоки на трубу бака. Він постраждав, він не хотів потрапити на місце. Чомут від шнека не мій, але італійці.

Ми збираємо механізм сушіння після очищення всередині. Багато будь-яких сушених шпалер у вигляді волокон тканини, пилу та ін.

Накручуючи всі верхні болти поперечної кріплення, надягаючи противагу, надягаючи верхню кришку.

Поставте шківки на місце.

Ми прокатаємо болт, з серця :

Ми підбиваємо всі дроти, кладемо ремінь на місце, покладіть задню кришку, поверніть, перевірте.

Інструмент необхідний: Молоток, шматочок деревини, невеликі проходи, викрутки плоскі і поперечні, зірки T20 і T40, голови на 10 і 13, невеликих і великих тріщин, мастильний.

Додано до [mergetime]1389766744[/mergetime]
Тест-біг показав, що ремонт був успішним. Помилка знову працює спокійно і м'яко, не вібрувати, так само як з магазину : Моя дружина щаслива.
Всі витрати - 660 рублів. Підшипники і гумки знаходяться в Інтернеті, є сайти, які вибирають їх відповідно до моделі пральної машини. У моєму випадку, замовляючи їх онлайн, було 2 рази дорожче, ніж забрати їх в магазин.

Я отримав все !!! :

Джерело: