Мінчанка уклала стілець на МКАД

Знижуючи погодні умови значно впливають на надзвичайну ситуацію.
Вранці з'явилася повідомлення про «сліпучу» ДТП на кільцевій дорозі. Мерседес S-Class вилетіла дорогу і збили в поле. За словами Олени Волчек, старший інспектор відділу агітації та пропаганди ДАІ Фрунзеського району, амбулатор прибув на сцені, але не було серйозних травм, жінка не травмувала. У розпорядженні onliner.by з'явився відео реєстратора, встановленого в Мерседес.
Приймаючись відео, водій хотів отримати попереду автомобіля, яка подорожувала на невеликій швидкості в далекому лівому провулку.
ДТП стався на перетині вулиці Притицького та МКАД. Автомобіль був поза пересувною прокладкою і зміщений світлом. На сцені лікарі провели огляд.
Як відомо, за кермом була жінка, на вигляд вона близько 40 років. DAI сказав, що вона була заспокійливою в момент зіткнення.
За словами учасника ДТП, її автопроката після того, як вона перебігла в снігососну «холодильник». "Я був спочатку переїзд в третій провулок", - сказала вона. Тоді я вирішив переїхати в другий. У міжряддях колеса вдарили брудний сніг. І в той же час він почав розкачати. Автомобіль спинився і кинув на сторону дороги, прямо в поле. Я вдарив ліве колесо. Повітря відійшов. На щастя, автомобіль пережили удар, я впевнений, не травмує.

(FLASH MOVIE)

Відео + 9 фото[next] Один.

Два.

Три.

доб.

Чотири.

П'ять.

Р

Шість.

Сім.

Вайт.

Я сподіваюся, що тепер вона розуміє - що h-- він їздив перед нею без задньої частини себе через снігову кашу? І скільки нехтувати голосом перед рифом і як суть пп буде підніматися після.

р.

Джерело: