Що пити з пивом?

Вчора я спробував побачити цю тему на YP, але виявилося, що у мене є обмеження повідомлень. У зв'язку з цим, будь ласка, не врахуйте тему «байан», адже тема шахти і хочу передати її читачам в повному обсязі.

Кожен знає, що таке пиво. Хто використовує його? Багато. І справді, що може бути краще, ніж холодне, піноне пиво на телевізорі, з друзями у вихідні або так само, як це? . й
Але не гірше...
Ви запитаєте чому? Я відповість, це повідомлення не пропагувати спосіб життя (хоча... можливо...). Ця публікація присвячена індикації людей в першу чергу до здоров’я.
Почати
Всім добре відомо, що в магазинах, барах, ресторанах можна замовити склянку, одну і половину, два шматки, три заготовки і т.д. знежирене пиво. Ми всі побачили, як бармен або торгова марка вміло переходить до загоєння пляшки в пінопластову вежу і припустимо літр пива в цю дуже пляшку, або замініть скло (скло) те ж саме буває, але без затиску. Якими є всі ці місця та «приблизні» методи?
І вони мають лише одну річ в загальному - обладнання, через яке пиво йде. Але ми зазвичай бачимо тільки верхню частину цієї справи, але що за лаштунками?
Ось що:
Штани, шланги, охолоджувач.

Ясен дик рано чи пізно все, що лікується всілякими відходами пива, такими як зернові, ферментаційні речовини та інші ситі, про які багато хто навіть не підозрює при купівлі цього про «похилий» сл. Що робити? Миємо пиво обладнання.
Але як? І тут:

Ви запитуєте, що ебать це. Відповідь проста, це бочка для миття того ж обладнання з пивним щитом у шлангах та інших місцях вздовж маршруту пивної брикетки.

р.

Він відварює до цього. У цій дуже бочки вода приводиться і додається особливо міцний лужник, це робиться «на очі». Тут, як ви можете вгадати, все в руках людини, яка насправді штовхає цю «розчину». Іншими словами, він може лякати палі луги в ньому, які потім ебать шланги (більше на цьому пізніше), або взагалі не заливають (для економії, наприклад). В короткий час ці хлопці зазвичай не розуміють значення хімії слово в цілому. Про інтервали від миття до миття, я зазвичай мовчазний, оскільки вони варіюються від тижня до + нескінченність.

В цілому, з'єднання паркану до фітинги починається процес «миття». На «довершці» піднімається «ложка», і все інше схоже на пиво, втирають тиск і пішли в шланги не розуміють, що було залучено до цього розчину. Увімкнувши це "розчин" в шланги, слід почекати час, але потім, як все це в руках "хіміка", він може поспішати десь і фактично нудно відразу з'єднати паркан назад до бочки пива і це добре, якщо він знижує принаймні трохи пива з крану, хоча в теорії він повинен в цілому промивати спочатку в другому раунді, але тільки з водою, щоб вибухнути це дуже лугу, який oh любить не схожий на витік з цих шлангів. Ось і буває, що вони зазвичай забувають або забивають на злив цього «розчину». І як ви розумієте, що наступний клієнт, який купив цю смачну річ в кращому випадку, буде ебать отруйований, гірше - загине (соррі, але це може статися після літра лужника, особливо якщо п'яний). Наступним покупцям також буде ебать з порушеннями травлення, оскільки луги з шлангів не вийдуть протягом тривалого часу, він змивається звідти свіжим пивом.

Скоро, важко побачити на малюнку, але в цьому ебать відро, всі щити, які вийшли з шлангів, включаючи луки, пивні злаки, мертве пиво тощо. Якщо ви думаєте, що навіть ви щасливі, і хіміка відмивається нормально, і нічого не залишилося, знімати окуляри. Якщо ви проходите хімічний аналіз пива, який буде виходити навіть після 50 літрів, є набагато більше.
Так, я знаю, що ви збираєтеся сказати, ви будете вражені, що ви не купуєте пиво для розливу, тому в місцях, де цей напій виготовлений, сенс і суть миття ідентичні. Тільки на промисловому масштабі.

4074630

І останнє, незалежно від того, де ви залите пиво, в сільській місцевості або в багатому ресторані, статус установи не змінить принцип промивання, тому можна спробувати свіжі луки і всілякі пивні відходи від пивного обладнання всюди. Якщо ви коли-небудь відверте пиво особливо для розливу, будьте впевнені, що ви відчуєте більше, ніж просто пиво.

Я отримав все!

Що таке пиво?!

Джерело: