Як ми оновили диван.

У нас є куточок більш ніж триметровий диван. Чотири роки роботи не були загартовані для цього яскравого, в кожному розумінні, об'єкта інтер'єру. Диван стоїть в залі, використовується в основному в складеній формі, розгортається тільки тоді, коли гості залишаються на ніч. Думки про те, як оновити диван, або хоча б зробити його чистими, довго занурилися мене, і в ній було кілька варіантів. Після серфінгу інтернету і попросивши друзів, я зрозумів, що миючі засоби, такі як «ваніш» не вимити бруд, але в кращому змащувати його або приводити його глибоко. Послуги очистки офісів або професійних фурнітури здаються дорогими і нерегульованими, для цього, відверто, не дуже якісний диван. Крім того, диван необхідний не тільки очищення, але і частковий ремонт.
А потім я прийшов на таку тему в YAP.
І я мав нову ідею в голові, чому я не купую тканину і витягніть на власні крісла дивана? Але потім ідея була дещо трансформована в напрямку зменшення часу і витрат на гроші: якщо ви все ще розібралися диван, чому не спочатку намагаються мити тканину і якщо вона не миється, то купуйте новий матеріал і вирізати кришки? Ну, побачимо, що йде з цього.

23 фото.

Ось наш герой:

, доб. 5

2,2 км Видаліть подушки, у них є знімні кришки і проблем з миттям немає. Сліди експлуатації, як кішка, видимі на голий очей:

3. У Шви на чохлах в деяких місцях розсіяні, передні дерев'яні бруси каркаса зламали:

4. У Але ми ніде не відступаємо, тому даваємось. Відокремити кутову частину за допомогою «швидкої китви» і зняти механізм витягування. Потім ми перевертаємо довгу частину дивана і подивимося, що це меблі чітко зібрана з деяких пилок, обрізки, фанери, ДСП і вигнутих брусів і тримає все це тільки завдяки меблевим степлерам і можливо накладаються заклинання:

5. Умань На сидіння кріпиться чотири кути, але викрутимо шість шурупів (збережені на все).

6. Жнівень Головний помічник:

7. Про нас Доставимо до найважчої частини. Чоловік згинає брекети з ножем, і витягуємо їх за допомогою кліпперів:

8. У Брас був ДУЖЕ багато, і під захисною тканиною був однаковий:

9. Навігація Ось чотири палички, зібрані з кожного шару:

доб.200

10. Вимкніть кутове сидіння і повторіть процедуру. «Ще місце не порожній»:

11. Вилучені чохли просто в разі, позначте перед / спиною і відправте в миття.

12. На наступний день триває робота. Розташування розбиття завантажувального бруса:

13.00 р. З двометровим оцинкованим кутом ми зміцнюємо розбитий брус:

14. Чохол з піною:

15.00 р. Залізні чохли:

16.00 р. Шви зварені подвійним стібком:

17.00 р. Ми докладаємо все разом. Спочатку натягуємо і фіксуємо чохол:

18 років Потім захисна тканина:

19.00 р. Поставте частини назад в місце. Як це таке личинка:

20. Для порівняння це і є:

21. Це готовий варіант.
Все було набагато простіше, ніж очікувалося. Результатом є заохочення. У два роки, якщо диван повністю не впаде, тканина все одно буде змінюватися на менш брендовий і більш міцний.
Разом:
Вартість матеріалу: 500 рублів за куточок, степлер, брекети, гвинти і пиво для чоловіка.
Вартість праці: 5 годин.
Спасибі всім. Я зробив.

Джерело: