Як оновити підлогу в Хрущовці за технологією «новий»

Це буде 29 фото + текст.

З самого початку мого введення до коханого Хрущовця, серед інших речей, я проціджував шолом підлоги в кімнаті. Він не просто занурився, але він також занурився мій божевільний бабуся знизу. І коли після 23.00 він хоче піти, щоб взяти п'є - на першому креку вона в'яла з ліжка і вдарив її з копом або головою в стелю. Але Бабця є окремою темою, тому що клепки прийшли до мене на другий день мого перебування, коли я перевернув на пилосос.
Аморські пригоди також супроводжувалися не зовсім романтичними звуками, випробувавши ідею бадьорості життя, про вік і хворі суглоби. Або вони почали збивати ритм знизу на стелю, який, навпаки, збивав Згодом, вивчав всі небезпечні місця підлоги і набуті навички, які Хінгачук сам заздрить, переїзд до туалету вночі. Бабця кладуть з сусідом «безкоштовно», «змовляючи і скидаючи меблі в кожну ніч і люди дуже рано працюють!» і її тангроси і загрожують парафії, знизилися на період шести місяців. Але підлога все ще процідувала мене, крім різниці висоти була дика - з одного боку, шафа просто впав на стіну 20 см вгору, в центрі з'явилася деяка купа під лінолеумом, ходьба ходьба і інші шармії.

І це минуле прекрасне літо, коли дикими грошима з капусти проводилися на Середземному і Чорному морях. На роботі вони ще не сплачували z/p. І потенційні опіки майбутнього сімейного вогнища давав свою чергу, хтось під приводом, що не лякало почуття, і хто безпосередньо заявив, що нормальний чоловік за віком від 30 років повинен мати постійний дохід від 2 кілограмів, квартири в центрі, і краще приватного будинку (і навіть мають зовнішній вигляд Бред Пете і, звичайно, подбайте про себе за принцеси того ж віку) Відоме питання, озвучене після класики Чернишевського.
Було прийнято рішення не витрачати залишки заощаджувань на спорі і сумнівних одноразових з'єднань, але дати їм зробити хорошу роботу – боротися з неяскравим сексом, а в той же час зайняти себе в вільний час, щоб відволікти від негативних думок на поточній ситуації в країні і споживачському суспільстві.

Розведення бруду з вологими стяжкими та іншими об'ємними непристойними речами не хочеться. Я дивився на YouTube те, що відмінне - сухе стяжка - технологія knauf super-floor і вирішив, що навряд чи майстер більш складний меблевий бізнес. Щоб покласти його злегка, я був неправильним.
На відміну від кухні, яку я зробив на настрій і доступність вільних коштів і часу, які не вплинули на її функціональність, з приміщенням протягом року і половину не змогли затримати, всі роботи проводилися після роботи, іноді в вихідні дні. По-перше, я не взяв на це ще, краще платити гроші фахівцям, а не піти в море або в гори знову.

А потім перший книжка спостерігали мене - акумулятор не повісився на дужках, так як він повинен бути, але стояв на метелика, який спирався на лінолеум o_O Кілька днів, щоб отримати пучок і набивав 12-й ребра в стіну, на якій радіатор шліфується. Крім того, було дуже далеко від горизонту і спробу його вирівняти на пластикові труби, які дали витік на американці під час охолодження системи опалення, перевага була розрахована на ранньому етапі і вода трохи побігла.

3. У Другий опис був набагато більш глобальним. Я подумав, що вони були захворювальними під дошками лінолеуму, так що я просто збираю їх відкинути і почати гасити. І ні – підлога з лінолеумом була ще одна, просочена масляною фарбою, потім ще кілька сором'язливих, нагадують прогортання рубероїду з гострим запахом, крім того, шари чергували різні гуано з радянських газет до ковдр. Все це було пишно цвяхами різних калібрів і покриті однаковою фарбою.

р.

4. У Схрещена ляка! Ці ручні комбайни виготовляють обрешітку з брусів і планок і заливають всі кпси, все тріскаються і ходять з ходьбою, товщина торта коливається від 8 до 15 см, краю вище. в центрі нижче. Підібрати все це, на плиті самому, був також картон, не зрозуміло чому.

5. Умань В цілому передня робота виросла так багато. Пара кубів бетону. Я зламав все з цвяхом, як Гордон Freeman, тільки чорний, не перфоратори, так що не було багато розриву, але пил був всюди. Шматочки бетону проводилися з ручками з п'ятого поверху, завантажують менше в мішки і також проводять. Бюгель дощок є дуже критим, що зробив розбиття важко.

6. Жнівень Але фореман дуже щасливий з будь-яким хаосом.

р.

7. Про нас В інтер'єрі міського джунгля

8. У Найдовша частина надходить, тепер очищаємо невелику фракцію

9. Навігація Де можна отримати будівельний пилосос? Пиріг був видалений з дешевим пилососом Samsung, сумка була забита щільно від півметра квадрата, думав, що я спав його, але збереглися і навіть функції.

10. Тепер є місце для паркування вашого автомобіля.

11. Водонепроникний на 5-му поверсі не особливо необхідний, але було прийнято рішення зробити це в будь-якому напрямку, чим більше дроту до люстри того, що бабуся ходила над плитами підлоги в шлангі і входила в отвір в центрі приміщення, а піднятник мав сумнівну фіксацію. До речі, я ліпила паркан з перфлекса навколо підйомника, щоб під час демонтажу мій стяжки не впаде в отвір з нього.

12. Я замовив будматеріали - тут, я шкодую, використовую найману працю - два дрібних, але міцних коричневих товаришів піднімали ці важкі плити і сумки керамзиту всього 1200 рублів в пару годин. Тоді я купив 5 сумок і перетягував їх на 5 поверх - зроблю з нескінченною повагою для хлопців.

13. Контроль якості Церамзіт виявився для того, щоб бути кіптявою - потрібно дробу 0,05 - тобто розміри частинок до 5 мм, і фактично вони привозили подрібнені відходи, де галька і до 5 см надійшло через. В цілому, на рекомендацію Кнауфа, потрібно так званий «Компавіт» - спочатку утворюється як вона повинна, і не подрібнюється. Але таке щастя до нас в місті, виявилося, не варто брати і замовити тільки вантажівку з Москви або навіть з-за кордону. Тож слово «Даусім» був витертий і що прийнято.

14. остаточно витягнув.

р.

15.00 р. Що таке дамперова стрічка в нашому місті знає, але не носила, тому довелося взяти піну і розчинити її на стрічках.

16. "Я мій мами інженер." Звичайно, є спеціальні правила для сухого розсіяння, але вони коштують гроші і знаходять нереальність. Щоб покласти маяки, так як з мокрою стяжки не хочу - технологія, як зламаний. І в вагу - було багато секаз з вирівнюванням лазерного рівня без фіксованих маяків.

17.00 р. "Смішка, туалет!"

18 років Винахідка в дії - Я кладаю на лазерному рівні, посипання керамзиту, а потім ретельно вирівнюю решту

19.00 р. Справедливість не те ж саме, підозро все це - кидати листи, ходити по них - підозри підвищені

, м2

20. викласти більшу ділянку, не закріпивши її один з одним, нехай він лежав.

98722234

21. І був-вас-вас-беган кладки пластин, склеювання pva і скручування спеціальних гвинтів для GVL

Р

22. Процеси

23. Передпокій також оцінює нове покриття

24. Корпус біля завершення.

Габаритний зображення

25. Від першої особи - вирівнювання вже без керівництва

26. Нарешті прийшов до ламінату, хоча на цих пластинах можна покласти будь-яку підлогу.

27. Контроль якості продукції

28. Інвентар

29. Закінчення.

Кінцева різниця склала 2-3 мм з одного краю (покидка руки була фарширована, помітно) що набагато краще порівняно з 45-50 мм. Шурсанья, яку я боятися, не можна чути, підлога не ходить, немає скрипок або - не буду нічого сказати про звукоізоляцію - в теорії, пирога 50-100 мм керамзиту, 20 мм GVL в поєднанні з дамперовою стрічкою, набагато краще, ніж звичайні кпси. Хто покаже вам, що потрібно було зробити пурпурний пиріг з професійними звукоізоляційними матеріалами - дайте його в ліс, навх - якщо є серйозні гроші на ремонт - краще продати хрущов, додати його і взяти хата в новому будинку.
Бабця припинила вражати стелю, хоча вона нещодавно вдалася до неї, але я блюво її на іншому загостренні, крім того, вона тепер має нові розваги - інші сусіди мають собаку, собаку барки, бабуся у відповідь збиває на стіну, але я не чую це з кімнати.

Бюджет цієї пригоди - 14 тис. - плити гвл, керамзиту, клею шурупами і підйомом, ще 7,5 тис. - ламінат, термін - 2 міс, але це було пов'язано не до вечірньої роботи - волейбол не хотів кинути і вечірку на вихідні) кімната 17 м2

Я спробую змінити свою роботу, а потім доведемо до уваги стіни, попилю коробку з підсвічуванням на стелі, пуповинну шафу і інші меблі, можливо, я зроблю звіт, якщо японці цікавиться.

Всі - Я зробив - не лікую занадто багато - тому що не було досвіду, як це і ніхто не запитав, я сподіваюся, що звіт буде корисний для когось.

Джерело: